Şimdi Ara

Android (Reeder A10) Ana Ekran Düzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Android (Reeder A10) Ana Ekran Düzenleme

Bu cihazda ana ekran menülerinde 5 tane sayfa var hani şu saat, widget koyulan ekranlardan bahsediyorum. 3 sayfa boş, bu boş sayfaları nasıl silebilirim? S4 deki gibi menü tuşu yok ana sayfa ekranlarını düzenleyemiyorum. Ekranda parmaklarımı sıkıştırınca da hiç birşey olmuyor. Nasıl boş ekranları silebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Reeder A10 Ana Ekranını Düzenleme Kılavuzu

Reeder A10 cihazınızın ana ekranını özelleştirmek için "Ayarlar" menüsüne erişin. "Ana Ekran Ayarları" bölümünden, widget'lar, simgeler ve duvar kağıtları gibi ana ekran unsurlarını düzenleyebilirsiniz.

Widget Ekleme

Ana ekrana widget eklemek için, boş bir alana uzun basın ve "Widget'lar" seçeneğini seçin. Uygulamalar, sistem araçları ve özel widget'lar arasından seçim yapabilirsiniz.

P13 Blue Widget'ı Ekleme

Özellikle Reeder A10 için tasarlanmış P13 Blue widget'ını eklemek için, "Widget'lar" menüsüne gidin ve "Reeder" kategorisini bulun. P13 Blue widget'ını seçin ve ana ekrana sürükleyip bırakın.

Simgelerin Düzenlenmesi

Ana ekrandaki simgeleri yeniden düzenlemek için, bir simgeye uzun basın ve yeni konumuna sürükleyin. Simgeleri klasörler halinde düzenlemek için, bir simgeyi başka bir simgenin üzerine sürükleyin.

Duvar Kağıdının Değiştirilmesi

Ana ekranınızın görünümünü değiştirmek için yeni bir duvar kağıdı ayarlayın. "Ayarlar" menüsünde "Duvar Kağıdı" seçeneğine gidin ve mevcut duvar kağıtları arasından seçim yapın veya kendi resminizi yükleyin.

Ek İpuçları

• Ana ekranı düzenlemek için farklı başlatıcı uygulamaları kullanabilirsiniz.
    • Widget'lar, sık kullanılan uygulamalara veya bilgilere doğrudan erişim sağlar.
    • Simgeleri ve widget'ları düzenleyerek ana ekranınızı daha kişisel ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.
    • Ana ekran düzenleme seçenekleri cihaz modeline göre değişiklik gösterebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Solo veya Holo Launcher yüklemenizi tavsiye ederim, çok şık bir görüntü katıp dilediğiniz gibi kişileştirebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Bu Sitedeki Ayarları Dene Birde.

Ayarlar menüsünde öyle bir seçenek yok. Ayrıca menü dokunmatik tuşu da yok gördüğünüz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Solo veya Holo Launcher yüklemenizi tavsiye ederim, çok şık bir görüntü katıp dilediğiniz gibi kişileştirebiliyorsunuz

Dostum masaustu simgelerini nasil duzenliyoruz acaba uzun basiyorum ana ekrana atiyo menu tuşuna basiyorum duzenle yok kafam karisti

• Siz ilk mesajda belirttiğim gibi boş sayfaları silebiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Siz ilk mesajda belirttiğim gibi boş sayfaları silebiliyor musunuz ?

evet silebiliyorum iki parmakla ufaltma haraketi ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Ana sayfa Ekran Ekleme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazınız Reeder A10 mu ?

Çok denedim bende tepki vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

cihazınız Reeder A10 mu ?

Çok denedim bende tepki vermiyor.

Cihazim note 2 ama birde su yolu deneyiniz
    -solo ayarlar > ana ekran > ekran sayfa yonetimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.