Şimdi Ara

android programlama ogrenmek icin java sart mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android'e eclipse de gelistirme yapabilmek icin oncesinde java program dilini bilmek gerekiyor mu?

Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <stdio.h> -- 10 Haziran 2012; 18:01:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha önce C++ + Qt ile programlayan bir kişi görmüştüm.Android üzerine geliştirmeye henüz adım atmadığım için net bir cevap veremiyorum.

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • C++ kutuphaneleri de var ama performans arttirma amacli kullaniliyor. Fakat programlarken daha fazla detaylarla ilgilenmek gerekiyor ve karmasik bir hal aliyor.
    Java ve c cok yakin diller.

http://developer.android.com/sdk/ndk/index.html
  • http://mhandroid.wordpress.com/2011/01/23/using-eclipse-for-android-cc-development/ Burada anlatılmış C/C++ ile de Eclipse üzerinde geliştirme yapabiliyorsunuz.Anlatım ubuntu işletim sistemi üzerinde çalışanlar için hazırlanmış olsa da kendi kullandığınız sisteme uyarlayabilirsiniz.

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden arduino uygun degil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.