Şimdi Ara

Android Programlama İçin Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android için program yazmak istiyorum bunun için gerekli olan Eclipse , Android SDK ve Java'yı indirdim fakat XML ve java bilgisi olması gerekiyo.Direk Programlama derslerinden mi başlamalıyım yoksa tek tek öğrenip sonradan birleştirsem daha mı iyi.Aynı zamanda farklı tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

• Bence proglamayi öğrenin hocam öyle daha kolay olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalin ufak tefek 2D oyun falansa 1 gece de UDK yardımıyla veya Unity yardımıyla yapabilirsin Java ve Eclipse gibi sürekli kod yazmak zorunda kalmıyorsun mesela UDK da çoğu şey full görsel daha akılda kalıcı ve yaptığın işi biliyorsun adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbozkir

Android için program yazmak istiyorum bunun için gerekli olan Eclipse , Android SDK ve Java'yı indirdim fakat XML ve java bilgisi olması gerekiyo.Direk Programlama derslerinden mi başlamalıyım yoksa tek tek öğrenip sonradan birleştirsem daha mı iyi.Aynı zamanda farklı tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

kardeş heves kırmak istemem ama direk olarak androidden başlamak programlamada sondan başlamak gibi birşey. Android projesi geliştirebilmek, yazdığın kodu anlayabilmek için ilk etapta nesneye yönelik programlama mantığını iyice kavraman bu konuda içini doldurmak gerekiyor. aksi taktirde çok fazla çalışmana rağmen yaptığın programlar kodda neler olup bittiğini bilmediğin copy-paste projelerden öteye gitmiyor maalesef...Sırf bu sebeple android market birbirlerinin kopyası özgün olmayan yüzlerce türk yapımı programla dolu...

Bu işten para kazanacağım, sağlam bir android geliştiricisi olacağım diyorsan tavsiyem; önce adam akıllı bir temel oluşturman. Eğer hiç programlama bilmiyorsan C/C++ gibi anlaması kolay uygulaması kolay dillerden başlaman. sonra Java, ondan sonra Android.

• Eger pek programlama bilginiz yoksa, sifira yakin bir temelle burdan baslayabilirsiniz. Cok mukemmel seyler cikarabileceginizi soyleyemem bununla, fakat baslangic icin ben begenmistim

http://appinventor.mit.edu/explore/

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.