Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wifi file transfer tarzı uygulama önerir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google yeni bir hizmet çıkarmış. Google Keep.

ister yazarak ister sesle ister kameradan foto çekip altına not alarak ister listeler oluşturarak not alınabiliyor.

bu tarz şeyleri yapan bir çok uygulama var. bende bir süre kullandım. Ancak keep'in farkı aşırı hızlı çalışması (anlık), kullanışlı widget'ı olması ve arayüz sadeliği diyebilirim. ayrıca aldığınız notları google drive'da saklıyor. yani her yerden ulaşılabiliyor.

Tavsiye ederim bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

Google yeni bir hizmet çıkarmış. Google Keep.

ister yazarak ister sesle ister kameradan foto çekip altına not alarak ister listeler oluşturarak not alınabiliyor.

bu tarz şeyleri yapan bir çok uygulama var. bende bir süre kullandım. Ancak keep'in farkı aşırı hızlı çalışması (anlık), kullanışlı widget'ı olması ve arayüz sadeliği diyebilirim. ayrıca aldığınız notları google drive'da saklıyor. yani her yerden ulaşılabiliyor.

Tavsiye ederim bakın derim.

yükleyip deneyelim

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

• Arkadaslar mobilde oldugum icin ilk mesaji inceleyemedim. Ucretsiz programlarin reklamlarini engellemek icin yazilim var mi bildiginiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaslar mobilde oldugum icin ilk mesaji inceleyemedim. Ucretsiz programlarin reklamlarini engellemek icin yazilim var mi bildiginiz ?

Evet admin bey. Lucky Patcher
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Arkadaslar mobilde oldugum icin ilk mesaji inceleyemedim. Ucretsiz programlarin reklamlarini engellemek icin yazilim var mi bildiginiz ?

Evet admin bey. Lucky Patcher

Hemmen bakıyorum çok teşekkürler.
  • Bu Lucky Patcher olmadi, baska onerilere acigim.

• quote:

Bu Lucky Patcher olmadi, baska onerilere acigim.

****er vardı. O olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

benimde aynı sorunum var.reklamları nasıl engelleyebileceğiz.

****er ? nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

benimde aynı sorunum var.reklamları nasıl engelleyebileceğiz.

****er ? nedir?

Ad-Blocker

Arada çizgi olmayacak.
  • oda olmadı.
  • arkadaslar benim aradigim tum mesajlarimi (whatsapp,googletalk ve normal mesajlarimi) bir araya toplayip tek bir mesaj programindan cevap verebilmek. eger bildiginiz bir program var ise yardimci olur musunuz birde nasil yapilacagini acikca yazarsaniz cok yardimci olursunuz tesekkur ederim.
  • Jango ve Night Mode uygulamaları güzel tavsiye ederim. Defans oyunu sevenler içinde Zoo Defenders iyidir.
  • Helal

• Harika bir konu olmuş arada uğrarım . .
  • flow free (bridges) ve flick shoot pro oyunlarını, picsArt ile Sms Popup uygulamalarını ve launcher 8'i öneririm.
  • quote:

Uzun bir ayrılıktan sonra herkese merhabalar. Sürekli güncel tutacağımı belirtmiş olduğum bu konuyu uzun süredir güncelleme yapmayışımın sebebini açıklamak istedim. Yardımcı olmak maksadı ile bir çok arkadaşa paylaşımda bulunmadığım halde sadece ilgili site linkleri vermiş olmam nedeni ile özel mesaj (PM) özelliğim kapatılması nedeni ile bende kendimi forumdan uzak tutma kararı almıştım. Taki pm özelliğim açılana dek. Dün itibari ile açılmış durumdadır. Artık yeni paylaşımlar ile aranızdayım.

Sevgi ve saygılarımla..

⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃
    270 UYGULAMA ... 235 OYUN ... 40 WiDGET ... 25 Launcher ...
    ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    sayfamız gün geçtikçe sizlerin desteği ve katkıları ile büyümeye devam ediyor..
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..
    Bizi takip etmeye devam ediniz..

⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃ EN SON YENİLİKLER ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

3 Adet uygulama eklendi...(04 Nisan 2013)

HelloSign
    Mathstep
    Ringtone Maker

9 Adet Oyun eklendi...(04 Nisan 2013)

Joe Danger Game
    Galaxy on Fire 2™ THD
    Bag It!
    Contre Jour
    Alien Hive
    Gunman Clive
    Dungelot
    PITFALL!™
    Brotherhood of Violence

0 Adet Widget eklendi...(03 Nisan 2013)

0 Adet Launcher eklendi...(03 Nisan 2013)

/>

DEĞER VERİYORUZ ve ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..
    />

• harika bir konu olmuş başta @mucahid01 olmak üzere destek verenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 9 Nisan 2013; 16:18:02 >
  • eskiden cok daha gunceldi.. son zamanlarda goremiyorum konuyu

• http://www.mediafire.com/?o2c34urefou2sas

Yeni google play

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.