Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

Wi-Fi için de benzer bir program var mıdır? Ağları ekleyip silebileceğim , kısıtlayıp ya da kısıtlamasını kaldırma işlemi yapabileceğim bir program lazım.

Bunu bir deneyiniz.. Deneme fırsatım olmadığı için açıklama yapamadım. Ama aradığınız program bu sanırım. Kayıt ve kontrol seçeneği mevcut..

WiFi Manager
     ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

WiFi Manager uygulaması ile tüm kablosuz Ayarlar artık elinizin altında! Gelişmiş Widget desteği ve Radar sistemi sayesinde size en yakın kablosuz ağları kolayca bağlanabilirsiniz.
    Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri şüphesiz geniş Widget desteği. Tüm cihazlar için düşünülmüş. Widgeti ekrana koyduktan sonra sağ kısmından WiFiyi kolayca kapayıp/açabilir veya sinyal seviyesini her an görebilirsiniz.
    Tarama kısmını ister Auto yaparak otomatik belli aralıklarla kablosuz ağları taratın veya Update diyerek de manuel taratma yapabilirsiniz. Kullanımı basittir. Hedef wifi adresine tıklayarak Connect diyin ve bağlanın.
    Kablosuz Ağın Kanal adresini, şifreleme şekli (WPA,WEP) MAC adresi, SSID, IP Adresi gibi teknik bilgilerinide kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
    Kablosuz adreslerin Level kısmına bakarak en iyi hangisi çekiyor görebilirsiniz. Bağlandığınız ağların şifrelerde sistemde otomatik kaydolarak bir daha şifre yazmanıza gerekte kalmıyor.

Alıntıları Göster
    stupid zombies - zombileri vurduğumuz oyun ama zeka oyunu tarzı. aşırı bölüm var oyunda
    virtual table tennis 3d - masa tenisi
    zombie booth - fotoğrafları zombiye çeviriyor(baya iyi yapıyor)
    againgbooth - fotoğrafları yaşlandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Şubat 2013; 3:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonsan

Bende ilgiliniz çekeceğini düşündüğüm bir uygulama tavsiyesinde bulunayım dedim malum konu güzel katkıda bulunmak lazım

Fxguru: Movie Fx Director

Açıklaması: Hollywood filmlerindeki özel efekler gibi hazır temalar sayesinde çektiğiniz videolara efekt vermeye yarıyor. İphone daki action movie fx kalitesinde bir uygulama aşağıdaki videodan görebilirsiniz...

Market linki : Tıkla

Uygulama ile ilgili örnek video: Tıkla

Arkadaşlar Apple fanboylarının biz Android kullananları küçük düşürmeye çalıştığı ve Androıdde olmadığı için sevinen IQ su düşük gerizekalı Apple fanboylarına bu programı yapıştırın ve destek olalım bu programa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

PhoneMyPc - uzaktan bilgisayar kontrol programı. Team viewer tarzı bir program ancak çok güzel etkili bir program. Sessiz izleme tarzı özellikleri falan var. Tavsiye ederim.

Bu güzel öneriniz için teşekkürler. Uygulamayı biraz inceleme fırsatım oldu; lakin belirtmek isterimki sanırım sadece tabletlerde çalışabilen bir uygulama. Zaten uygulamanın playstore deki sayfasında da bunu belirtmiş..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softwareforme.PhoneMyPC&hl=tr

ben telefonumda kullanıyorum şahsen. ( telefonum jiayu g3 ) ama yine de evde tekrar test edip size bilgi veririm.

Böyle bir uyarı alıyorum..

bu arada denedim ve sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

stupid zombies - zombileri vurduğumuz oyun ama zeka oyunu tarzı. aşırı bölüm var oyunda
    virtual table tennis 3d - masa tenisi
    zombie booth - fotoğrafları zombiye çeviriyor(baya iyi yapıyor)
    againgbooth - fotoğrafları yaşlandırıyor

Paylaşım için teşekkürler.. Gerekli düzenleme ile öneriniz listemize eklenecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerblak

quote:

Bende ilgiliniz çekeceğini düşündüğüm bir uygulama tavsiyesinde bulunayım dedim malum konu güzel katkıda bulunmak lazım

Açıklaması: Hollywood filmlerindeki özel efekler gibi hazır temalar sayesinde çektiğiniz videolara efekt vermeye yarıyor. İphone daki action movie fx kalitesinde bir uygulama aşağıdaki videodan görebilirsiniz...

Arkadaşlar Apple fanboylarının biz Android kullananları küçük düşürmeye çalıştığı ve Androıdde olmadığı için sevinen IQ su düşük gerizekalı Apple fanboylarına bu programı yapıştırın ve destek olalım bu programa.

Her cihazın kendine göre yetenekleri vardır. Anlamsız polemiğe girmeye gerek yok bence.. Çünki buradaki herkes sadece bir kullanıcı.. Kimse bir firmanın CEO 'su değil..

• quote:

quote:

Tam aradığım program , teşekkür ederim. Aynı programın file manager'ını da yükledim.

Wi-Fi için de benzer bir program var mıdır? Ağları ekleyip silebileceğim , kısıtlayıp ya da kısıtlamasını kaldırma işlemi yapabileceğim bir program lazım.

Cihazın kendi menüsünden yapabiliyorsunuz zaten. Ayrı bir uygulamaya gerek yok..

Alıntıları Göster
    ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃
    215 UYGULAMA ... 194 OYUN ... 30 WiDGET ... 16 Launcher ...
    ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    sayfamız gün geçtikçe sizlerin desteği ve katkıları ile büyümeye devam ediyor..
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..
    Bizi takip etmeye devam ediniz..

⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃ EN SON YENİLİKLER ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

18 Adet uygulama eklendi...(01-02-03-04 Şubat 2013)

Photo Editor by Aviary
    Easy Cache Cleaner
    Streamzoo
    *Google Gesture Search
    *History Eraser
    -Open Garden
    -KVADGroup - Photo Studio
    -million moments - photo viewer
    -My Days - Period & Ovulation™
    >PhoneMyPc - PhoneMyPC Client
    >PicBeauty
    >TouchRetouch
    >TVGO Canli Tv
    >AgingBooth
    >WiFi Manager
    >PhotoViva
    >T.E.A.M. Battery Bar

29 Adet Oyun eklendi...(01-03 Şubat 2013)

Ninja Chicken - Ninja Chicken Ooga Booga
    PipeRoll - PipeRoll 2 Ages
    Little Things® Forever
    Run Run Chicken 2012
    Coin Dozer - Coin Dozer: Seasons - Coin Dozer: World Tour - Coin Dozer Halloween
    -Farm Invasion
    -Super Dynamite Fishing
    -Guns'n'Glory - Guns'n'Glory GOLD - Guns'n'Glory WW2 - Guns'n'Glory Heroes
    -Rescue Roby
    -Striker Soccer Euro 2012 - Striker Soccer London
    -i Fishing Lite
    -Extreme Skater
    -Defense zone 2 HD
    -Mini Motor Racing
    -Trial Xtreme 3
    -aTilt 3D Labyrinth
    -Critical Strike Portable
    -Yoo Ninja Plus - Yoo Ninja! Free
    -NEED FOR SPEED™ Shift

3 Adet Widget eklendi...(01 Şubat 2013)

PaperBoard Lite (Widget)
    Hava Durumu
    Imgy Widgets

5 Adet Launcher eklendi...(02 Şubat 2013)

Launcher 7
    Espier Launcher
    Regina 3D Launcher
    [SSKIN] Butterfly+ launcher
    TSF Shell Launcher

DEĞER VERİYORUZ ve ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid01 -- 4 Şubat 2013; 15:02:51 >

• Emegine saglik kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onureser

Emegine saglik kardesim
    Benim yazdığım uygulamalar
    Karikatür arşivihttp://tinyurl.com/cz3vfws
    İnci Capshttp://tinyurl.com/cyxrqoh
    Akil fikir müessesesihttp://tinyurl.com/d4y9xb5

• quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

Benim yazdığım uygulamalar
    Karikatür arşivihttp://tinyurl.com/cz3vfws
    İnci Capshttp://tinyurl.com/cyxrqoh
    Akil fikir müessesesihttp://tinyurl.com/d4y9xb5

Alıntıları Göster
    http://yesilcin.com/android-icin-uygulama-ici-satin-alma-geldi-t15179.0.html

şunada bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerblak

quote:

Böyle çocukça şeylere hiç gerek yok. Yangına körükle gitmek gereksiz. Bırakın herkes kendisini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle ifade etsin.

• quote:

quote:

Bunu bir deneyiniz.. Deneme fırsatım olmadığı için açıklama yapamadım. Ama aradığınız program bu sanırım. Kayıt ve kontrol seçeneği mevcut..

WiFi Manager

WiFi Manager uygulaması ile tüm kablosuz Ayarlar artık elinizin altında! Gelişmiş Widget desteği ve Radar sistemi sayesinde size en yakın kablosuz ağları kolayca bağlanabilirsiniz.
    Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri şüphesiz geniş Widget desteği. Tüm cihazlar için düşünülmüş. Widgeti ekrana koyduktan sonra sağ kısmından WiFiyi kolayca kapayıp/açabilir veya sinyal seviyesini her an görebilirsiniz.
    Tarama kısmını ister Auto yaparak otomatik belli aralıklarla kablosuz ağları taratın veya Update diyerek de manuel taratma yapabilirsiniz. Kullanımı basittir. Hedef wifi adresine tıklayarak Connect diyin ve bağlanın.
    Kablosuz Ağın Kanal adresini, şifreleme şekli (WPA,WEP) MAC adresi, SSID, IP Adresi gibi teknik bilgilerinide kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
    Kablosuz adreslerin Level kısmına bakarak en iyi hangisi çekiyor görebilirsiniz. Bağlandığınız ağların şifrelerde sistemde otomatik kaydolarak bir daha şifre yazmanıza gerekte kalmıyor.

Denedim , ama ne yazık ki tam bir yönetim programı değil. Cihazın izin verdiği kadar işlem yapabiliyor , yasaklanan / unutulan ağları görme yönetme işlemi yapamıyorsunuz.

Bu arada Es Task Manager ve Es File Manager'ı tavsiye ediyorum. ES Task Manager'da ölü pixel testi bile yapabiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.taskmanager
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmVzdHJvbmdzLmFuZHJvaWQucG9wIl0.

Piranha Ultra Tab 7.0 kullanıyorum ve sesi çok iyi değil. Root - rom olaylarına girmeden sesi yükseltebileceğim , detaylı ses denetimi yapabileceğim bir program var mıdır denediğiniz?

• quote:

Piranha Ultra Tab 7.0 kullanıyorum ve sesi çok iyi değil. Root - rom olaylarına girmeden sesi yükseltebileceğim , detaylı ses denetimi yapabileceğim bir program var mıdır denediğiniz?

MP3 Amplifier

Öneride Bulunan: postacik
    Yüksek ses için kaliteli bir kulaklık aldınız, ama müzik veya zil sesi seviyesi hala yeterince yüksek değil? İşte bu uygulama ile MP3 ve Zil seslerinizi yükseltecek ve bu işlemi çok kolay yapabileceksiniz.
    Bu basit uygulama sadece 3 kolay adımda bunu yapar..
    Bu uygulama ses, müzik veya diğer MP3 dosyalarının seslerini sekiz kat daha yüksek sesle artırabilir!
    Bu ses güçlendirici uygulaması orijinal dosyalarınızda DEĞİŞİM OLMAZ! Bu sizin SD kart (veya harici depolama) Müzik klasörüne onları güçlendirilmiş sürümler oluşturur.
    SoundForge gibi pahalı ve karmaşık ses uygulamaları kullanmayı öğrenmek gerekmez, bu basit uygulama ile tüm ses dosyalarınızı artırabilirsiniz..
    Not: Forumda "MP3" kelimesini sansürlediği ve linki bozduğu için Playstore linki yönlendirilip verilmiştir..

Poweramp Music Player (Trial)

Güçlü bir müzik çalar uygulaması olan PoweAMP, bilgisayarların klasikleşen yazılımlarından olan Winamp’ı andıran bir arayüze sahip oluşuyla dikkat çekiyor. MP3 ve MP4 formatlı müzik dosyalarını sorunsuz bir şekilde oynatan uygulama, buna ek olarak ogg, wma, flac, wav, ape gibi müzik formatlarına da destek veriyor. Müzik dinlemeyi daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli araçları da üzerinde taşıyan PowerAMP Music Player, 10 band ekolayzır desteği, Bass ve Treble yönetimi, albüm kapağı indirme seçeneği, bekleme ekranı için dört ayrı widget gibi yeteneklere de sahip. Müzik arşivinizi düzenleyebilmeniz için etiket editörü de içinde gelen uygulama, neredeyse tüm ayarlarını kişiselleştirebilmenize olanak tanıyan ender müzik yazılımlardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid01 -- 4 Şubat 2013; 19:01:54 >

• quote:

quote:

MP3 Amplifier

Yüksek ses için kaliteli bir kulaklık aldınız, ama müzik veya zil sesi seviyesi hala yeterince yüksek değil? İşte bu uygulama ile MP3 ve Zil seslerinizi yükseltecek ve bu işlemi çok kolay yapabileceksiniz.
    Bu uygulama ses, müzik veya diğer MP3 dosyalarının seslerini sekiz kat daha yüksek sesle artırabilir!
    Bu ses güçlendirici uygulaması orijinal dosyalarınızda DEĞİŞİM OLMAZ! Bu sizin SD kart (veya harici depolama) Müzik klasörüne onları güçlendirilmiş sürümler oluşturur.
    SoundForge gibi pahalı ve karmaşık ses uygulamaları kullanmayı öğrenmek gerekmez, bu basit uygulama ile tüm ses dosyalarınızı artırabilirsiniz..
    Not: Forumda "MP3" kelimesini sansürlediği ve linki bozduğu için Playstore linki yönlendirilip verilmiştir..

Güçlü bir müzik çalar uygulaması olan PoweAMP, bilgisayarların klasikleşen yazılımlarından olan Winamp’ı andıran bir arayüze sahip oluşuyla dikkat çekiyor. MP3 ve MP4 formatlı müzik dosyalarını sorunsuz bir şekilde oynatan uygulama, buna ek olarak ogg, wma, flac, wav, ape gibi müzik formatlarına da destek veriyor. Müzik dinlemeyi daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli araçları da üzerinde taşıyan PowerAMP Music Player, 10 band ekolayzır desteği, Bass ve Treble yönetimi, albüm kapağı indirme seçeneği, bekleme ekranı için dört ayrı widget gibi yeteneklere de sahip. Müzik arşivinizi düzenleyebilmeniz için etiket editörü de içinde gelen uygulama, neredeyse tüm ayarlarını kişiselleştirebilmenize olanak tanıyan ender müzik yazılımlardan birisi.

Alıntıları Göster
    güzel konu olmuş mesajım bulunsun

• Arkadaşlar uc browser tarayıcı indirdim ama sanırım flash player desteği yok belkide vardır ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: smtd1

Arkadaşlar uc browser tarayıcı indirdim ama sanırım flash player desteği yok belkide vardır ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yüklü flash playerinizi tamamen silip konu ilk sayfamızdaki flash playeri indirip kurun. İlk önce cihazla yüklü gelen browserle deneyin açıyorsa birde uc ile deneyin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smtd1

Arkadaşlar uc browser tarayıcı indirdim ama sanırım flash player desteği yok belkide vardır ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yüklü flash playerinizi tamamen silip konu ilk sayfamızdaki flash playeri indirip kurun. İlk önce cihazla yüklü gelen browserle deneyin açıyorsa birde uc ile deneyin..

Benim flash player da bir sorunum yok kendi tarayıcımda yada chrome da gayet iyi ama uc browser da biraz sorunlu sadece tarayıcının içinde var mı diye sormak istedim. Bu arada cihazım xperia s

• quote:

quote:

MP3 Amplifier

Bu programları ararken başka bir program buldum. Ve ekolayser'dan ses ayarlarını yapınca cihazın sesi 2 kat arttı :)

Tüm Piranha tablet kullanıcılarına tavsiye ederim. Basit ve amaca hizmet eden bir program.

Music Volume EQ

https://lh5.ggpht.com/Y50A2yae_tO9FpnzNxoKkR6AlT7MOtmARPcIxFFc5uWqOgs_gN2hARWyQwHqOVEeubU=w705

• quote:

quote:

quote:

MP3 Amplifier

Bu programları ararken başka bir program buldum. Ve ekolayser'dan ses ayarlarını yapınca cihazın sesi 2 kat arttı :)

Tüm Piranha tablet kullanıcılarına tavsiye ederim. Basit ve amaca hizmet eden bir program.

Music Volume EQ

https://lh5.ggpht.com/Y50A2yae_tO9FpnzNxoKkR6AlT7MOtmARPcIxFFc5uWqOgs_gN2hARWyQwHqOVEeubU=w705

Alıntıları Göster
    Birkaç tavsiyede benden :)

Eğlenceli bir oyun. Flow Free
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigduckgames.flow

Perfect Piano
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamestar.pianoperfect

Sesli Sözlük
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seslisozluk

Sound Hood
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier.freemium

• quote:

Music Volume EQ

Öneriniz için teşekkürler.. Gerekli düzenleme ve açıklamalı olarak listemize eklenmiştir..

• quote:

Birkaç tavsiyede benden :)

Eğlenceli bir oyun. Flow Free
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigduckgames.flow

Perfect Piano
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamestar.pianoperfect

Sesli Sözlük
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seslisozluk

Sound Hood
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier.freemium

Bu güzel önerileriniz için teşekkürler.. Gerekli düzenleme ve açıklamalı olarak listemize eklenmiştir..

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.