Bildirim
ANDROİD OYUN HİLE YARDIMM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Türkçe öğrenmelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok oyle bi hile :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hileli halini bi yerden bulamammı önereceğiniz bi site varmı?? -
Clash of Clans ta çalışan tek hile Xmodgames'dir. pek hile denmese de çalışan tek odur. -
akliniz fikriniz kolay yoldan kazanmaya nolcak bizim turk insaninin hali nedir bu hirs gici kirik bi oyun icin .
Gorkem0707 sen hic oyun oynamion heralde arkadas :D
Arkadaşlar DomiNations oyunu var hilesini bulan bilen elinde pack olan var mı teşekkürler. -
Hile ile oyun oynamak eziklik tir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynuyorum tabi günün stresini atmak vs değişiklik olması için Fakat Oyunda hile SANAL alemde hileye başvuran insan GERÇEK hayatda daha beterini yapar . BU masumda bir görünümdür fakat insanın kişiliğini bir oyun ile bile ortaya çıkarabilrisin. HIRS , KİBİR , BENCİLLİK , HEP bana duyguyusu . Bilimadamlarıda Beyni alınmış insan sürüsü işte böyle test ederek istatistikler çıkarıyor iyi günler herkese .
-
Bende oynuyorum 91 lwlim hile yapmaya gerek yok. Oyunun keyfi aslinda hikesiz cikiyor. Biraz zorlanacakkin tadi ciksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X