Şimdi Ara

android oyun aktarma veya taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende galaxy s 4 var ve ben bir kaç gündür farm ville 2 oynuyorum mobil olanını belki biliyorsunuzdur bu facebook hesabı ile bağlantılı şimdi bende tablet var ve ben bu oyunu tablette veya başka bir android cihazda oynamak istiyorum ve baya bir level atladım başka cihazlarda oynamaya kalksam baştan başlıcak sanırsam ben bu oyunu olduğu levelle her şeyiyle nasıl aktarır yada taşırım pcde bluestacks uygulaması var pcde oynamak için vs nasıl taşırım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kokerax

Hocam yedeklersin uygulamayi -uygulama yedekleme- ile. Yedekleyince apkya donusuyor zaten. Sonra aktarirsin.

peki saveler nolcak o kadar level atladım mesela önemli olan onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam onlar bir yere kaydoluyor elbet o kaydoldugu yeri bulup apk ilr birlikte atmak lazim

peki genelde saveler hangi doyada tutuluyor bir bilgin var mı

Hocam onlar bir yere kaydoluyor elbet o kaydoldugu yeri bulup apk ilr birlikte atmak lazim

sorunum çözüldü bluestacksa kurdum oyunun google hesabıma bağlanarak nasıl olduysa otomatik gördü saveyi çok sevindim ilgin için yinede teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.