Şimdi Ara

Android Multimedyalar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. Aracım Cruze için Tesla ekran tipinde bir ürün almıştım 4 GB ram 64 GB hafızalı car play geri görüş kamerası gibi özellikleri var üründe GPS ten hız ölçen kadran mevcut widget olarak,ayrıca ses sistemini yeniledim arabanın gayet mükemmel bir sonuç alıyorum .
    Açılması aracı ilk çalıştırmamda 30 saniye sürüyor ancak geri vitese taktığımda anında kamera açılıyor , aracın kalorifer peteklerini değiştirdim iç ambiyans var 64 farklı renge dönüşüyor ve cihazdan yapabiliyorum ,klima kontrolü yapabiliyorum gayet memnunum ancak ürün 700 800 dolar civarında ,tabi 200 dolarlık olanlarda var ama onlar işe yaramaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt

Merhaba kaliteli bir model arıyorsanız myway multimedya tavsiye ederim. Qled ekran, kablosuz carplay ve 12 farklı tema gibi gelişmiş özellikleri mevcut. Ses kalitesi kesinlikle orijinal teypten daha iyi ve ekran piyasadaki en kaliteli multimedya ekran.

https://www.emrgarage.com.tr/nissan-qashqai-android-12-multimedya-kablosuz-carplay-navigasyon-ekran-teyp-myway-my-0609w

• Tamam hocam, 2 gb ram yeterli olur mu ? 4g ye gerek var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de Megane 4 var üstünde necvox Tesla ekranla geldi. 2020 olduğu için heralde model eski ram yetersiz geliyor haritaları indirme rağmen navigasyon yavaş tepki veriyor. kablosuz android ve ios telefon bağlantısından hiç randıman alamıyorum fakat kamera görüntüsü çok güzel. Reno ya güncellettirdim fakat çok birşey değişmedi. Bu cihazlara acaba ram değişimi mümkün müdür sonuçta tablet tabanlı elektronik cihaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RyuujinJakka kullanıcısına yanıt

Mümkün değil.

• Bende alacaktım baktım okadar büyük ekrana 4gb bellek koymuşlar. Gittim Sony 416bt aldım mis gibi. Telefonda Bluetooth bağlıyorum kral gibi dinliyorum
    Oğlanın tab S4 var bazen onu bağlıyorum. Canavar gibi 10 inç amoled ekran .
    O paraya git bu ikisini al daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.