Şimdi Ara

Android Mobil Oyun Fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi günümüzde mobil oyunlar oldukça yaygın. Parlak bir oyun fikri bulmak oldukça zor olsa da, bu fikir bulunduğunda oyunun dünyaya yayılması işten bile değil. "Flappy Bird" gibi çok basit ve başarılı örnekler görmek mümkün.

Bu tarz basit ama başarılı oyun fikirleri olan insanların aramızdan da çıkabileceğini düşünüyorum. Bu fikirleri hayata geçirmek için de ben yardımcı olmaya hazırım. Oyun fikriniz ile birlikte özel mesaj'dan veya bu konu üzerinden bana ulaşmanız yeterli. Projenizi buradan paylaştığınızda başka kişilerin de yorum yapması, veya oyun için fikir vermesi daha güzel olabilir. Ama buradan paylaşmak istemeyenler, bana özel mesaj olarak da yazabilir.

Zaman buldukça bu projeleri hayata geçirebiliriz  Ve kim bilir belki bir proje bütün dünyaya ulaşacak kadar başarılı olur.

Örnek olması açısından şöyle bir android oyunu geliştirerek başladım. Bu da gündelik basit bir oyun. 2 kişi oynaması bence çok zevkli. Bu oyunu da oynayıp, geliştirmem için fikir verirseniz çok minnettar olurum  

play.google.com
    Quick Finger Battles - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yeni.quickfingerbattle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Android Oyun Tanıtımı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.