Nokia 5310 XM telefonum eskidiği için Galaxy Ace aldım
tamam devir atlamışım gibi geldi ilk başta ama kulaklıkla müzik dinlerken çok dandik bir kalitesi var
nerde Xpress music kalitesi. O telefonişletim sistemi falan bir şeye yaramazdı ama mükemmel bir kulaklık-ses deneyimi veriyordu.
Ace de hiç olmazsa müzik çaların ayarlarından falan bakayım diyorum sadece ekolayzer var başka bir ayar yok.
Müzik dinleme konusunda çok başarısız ya da ben çözemedim.
Not: yakın zamanda Galaxy s3 alıyorum onda nasıldır kulaklıktan dinlerken...
Şu ana kadar hiç bir telefondan 5310 xm deki gibi ses alamadım.
nokia 5310 xm hiç kullanmadım ama bende de 5700 xm var s3 ilk çıktığında sennheıser hd202 kulaklığımı alıp media marka incelemeye gittip sırf ses kalitesi nasıl diye Kulaklıktaki ses kalitesi güzeldi. 5700 ile kıyaslarsam hemen hemen aynıydı Hatta daha bir temiz ses veriyordu diyebilirim.Ama desibel olarak ses çıkışı, 5700 dan biraz daha azdı.
Kulaklıkta s3den daha iyi bir tel istiyorsan one s veya one x si bir dene. Hem ses kalitesi olarak hemde ses çıkış yüksekliği olarak htc nin bu modelleri çok iyi ama bunlarda da radyo kötü arkadaş
Ben radyo dinlemeyi çok severim. S3'ünde radyo çekim gücü, ses yüksekliği o radyo uygulaması ve radyodan kayıt yapabilmesi mükemmel bir şey(S3 ün radyo ses çıkışı db olarak müzik çalarından daha yüksek entersan )
Bu yazdıklarım kendi görüşüm herkesin kulak zevki farklı imkanın varsa al kulaklığını bizzat git incele.
Not: Şimdiye kadar kullandığım ve kulaklıkta en iyi ses kalitesi sunan telefon Motorola atrixdir.
Ses konusunda Beats Audio özelliği bulunduğu için ve genelde içindeki şarkıların kalitesi çok çok yüksek olduğu için bir yanılgı yaratsa da ne yazık ki 2012-2012 yıllarında çıkan yüksek düzey akıllı telefonlar içinde en kötü ses çıkaranı HTC One X'tir.. Hem donanım olarak hem de yazılım olarak oldukça başarısız.. Hatta Voodoo sound'un yaratıcısı bile "bu kadar kötü ses çıkaran bir telefon için bir çalışma düşünmediğini" söyleyerek One X'e destek vermeyeceğini bildirmiştir.
Galaxy Ace de ne yazık ki iddialı modellerden değil, ancak onun sorunu donanımsal değil, yazılımsal.. PowerAMP programı ile kaliteyi hatırı sayılır bir şekilde arttırmak mümkün.. Bir de sanırım XDA'da "Legacy Device" bölümünde telefonu bulmak oradan daha iyi ses vermesi için bazı modları yüklemek mümkün.. Aynı yerden Cyanogen Mod'u da yükleyerek de birşeyler elde edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
Ses konusunda Beats Audio özelliği bulunduğu için ve genelde içindeki şarkıların kalitesi çok çok yüksek olduğu için bir yanılgı yaratsa da ne yazık ki 2012-2012 yıllarında çıkan yüksek düzey akıllı telefonlar içinde en kötü ses çıkaranı HTC One X'tir.. Hem donanım olarak hem de yazılım olarak oldukça başarısız.. Hatta Voodoo sound'un yaratıcısı bile "bu kadar kötü ses çıkaran bir telefon için bir çalışma düşünmediğini" söyleyerek One X'e destek vermeyeceğini bildirmiştir.
Galaxy Ace de ne yazık ki iddialı modellerden değil, ancak onun sorunu donanımsal değil, yazılımsal.. PowerAMP programı ile kaliteyi hatırı sayılır bir şekilde arttırmak mümkün.. Bir de sanırım XDA'da "Legacy Device" bölümünde telefonu bulmak oradan daha iyi ses vermesi için bazı modları yüklemek mümkün.. Aynı yerden Cyanogen Mod'u da yükleyerek de birşeyler elde edebilirsiniz.
Arkadaşım öncelikle One x ve s in ses kalitesinin kötü olduğunu bizzat kendiniz mi test ettiniz yoksa kulaktan dolma bilgilere mi sahipsiniz. Ümraniye media markta kendi kulaklığım ile yaptığım denemede(S3 e one x ve one s e aynı mp3 yükledim) açıkcası hem ses kalitesi hem db olarak one x ve s. S3 den daha başarılı geldi bana Şayet dediğiniz gibi "2012-2012 yıllarında çıkan yüksek düzey akıllı telefonlar içinde en kötü ses çıkaranı HTC One X" ise s3 vasat sınıfına girer. Bence bir yanılgı içindesiniz. Zaman ayırıp bir deneyin htc modellerini
Liwe With Walkman alsaydın keşke Ace yerine, imkanın varsa takas yap. Klaiteli bir kulaklık al kendine Sennheiser CX200 - CX300 gibi. Cihaza PowerAMP kur. Farkı görürsünüz. Arkadaşın cihazı 500 liralık ürün , gelip de 1500 + ürünlerle mukayese etmeyin yada onları tavsiye etmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: PeYLeR.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
Arkadaşım öncelikle One x ve s in ses kalitesinin kötü olduğunu bizzat kendiniz mi test ettiniz yoksa kulaktan dolma bilgilere mi sahipsiniz. Ümraniye media markta kendi kulaklığım ile yaptığım denemede(S3 e one x ve one s e aynı mp3 yükledim) açıkcası hem ses kalitesi hem db olarak one x ve s. S3 den daha başarılı geldi bana Şayet dediğiniz gibi "2012-2012 yıllarında çıkan yüksek düzey akıllı telefonlar içinde en kötü ses çıkaranı HTC One X" ise s3 vasat sınıfına girer. Bence bir yanılgı içindesiniz. Zaman ayırıp bir deneyin htc modellerini
Hem testleri çok yakından inceliyorum hem de One X'i bir kaç hafta kullandım. HTC'nin son zamanlarda ürettiği Sensation XE, One S gibi akıllı üst düzey cihazlarının içinde bariz en kötüsü.. Ancak burada en eski Nokialar gibi ses veriyor, aslında müzikten hiç anlamıyor demek istemiyorum. Sadece müziğe önem veren insanların Galaxy S2'de yaşadığı hayal kırıklığını yaşayacaklarını söylüyorum. Mesela gsmarena.com un incelemesine bakarsanız, insan seslerinin ve gitar gibi genelde melodinin temellerini oluşturan seslerin oluşturulduğu frekanslarda aldığı sinyalı düşük doğrulukla sese dönüştürebildiğini görürsünüz.
Öte yandan bir şarkıyı daha çekici hale getirecek EQ kalibrasyonları yapılmamış olsa da okuduğu sinyali ve sinyal gruplarını en yüksek doğrulukla sese dönüştürebilen fiziksel kapasiteye sahip akıllı Android cihaz galaxy S3'tür.. Beats Audio, ortalama bir kulaklıkta bunun tam tersi gibi izlenim verebilir ama harici bir ses çıkışında veya profesyönel bir kulaklıkta özellikle çok enstürmanlı bir müzik dinlerken iki cihaz arasındaki netlik ve de daha önemlisi "doğruluk" farkını rahatça görebilirsiniz.
Liwe With Walkman alsaydın keşke Ace yerine, imkanın varsa takas yap. Klaiteli bir kulaklık al kendine Sennheiser CX200 - CX300 gibi. Cihaza PowerAMP kur. Farkı görürsünüz. Arkadaşın cihazı 500 liralık ürün , gelip de 1500 + ürünlerle mukayese etmeyin yada onları tavsiye etmeyin.
tavsiyen için sağ ol hocam s3 alacağım bu ay içinde onun için artık bakalım s3 te nasıldır...
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Tamamen yanlış bir yaklaşım.
Başlıkta yazdığın olay imkansızdır. LWW, beats audio telefonlar vs. neredeyse farkları yok ses kaliteleri berbat. Cep kulaklık amfisi, bir de kaliteli kulaklık alırsan ses seviyesini yükseltirsin ve biraz daha kaliteli ses alırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme