Şimdi Ara

Android Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonumda htc sense klavye bulunuyordu. Görünüş olarak dokunmatik kalibrasyonu v.s olarak çok güzel bi klavye ancak içinde i,ş,ü gibi harfler bulunmuyordu. Ne yaptıysam bu harfleri ekleyemedim. (Yöntemini bilen varsa açıklarsa sevinirim).

Bende çözümü klavye uygulamalrında buldum önce swiftkeyi indirdim ancak karışık geldi biraz, sonra touchpadi indirdim. Ve beğendim htc sensenin klavyesine benziyor. Harflerde tamamen bulunuyor. Ancak kasıyor durduruldu hataları filan veriyor. Tarz olarak htcsense ve touchpade benzeyen harfleri tam içeren klavye tavsiyesi verebilirmisiniz.

• Swiftkeyin bir sürü teması var ve diğer klavyelere göre daha az ram tüketir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google klavye, en iyisi.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olive00 -- 18 Temmuz 2021; 19:1:16 >
  • Swiftkey
  • Multiling gereksiz abuk sabuk izinler istemiyor kendi temaları yeterli ve klavye boyutunu vs istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

• Fleksy klavye... Hangisi yuklediysem hep fleksy e geçiş yaptım. Alistiginda kullanımı çok pratik. Bi denemeni tavsiye ederim.

• Swiftkey

• SwiftKey tercih ediyorum. Türkçe karakterler mevcut ve klavyede birden fazla dil kullanabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwiftKey

• Fleksy çok pratik geliyor bana bi deneyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Xperia Klavye kullanıyorum benimde telefonda google klavye yüklüydü aldığımda ancak bende sizin gibi i,ş gibi harfler eksiksiz olsun istediğim için xperia klavyeyi yükledim tavsiye edebilirim
  • Ben Touchpal kullanıyorum gayet memnunum
  • Bildiğiniz f klavye var mı?

• Play Store a "Turkish Keyboard" yaz orda simgesinde Ğ olan bir uygulama var onun F Klavye özelliği var dostum
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Ne demek

• Arkadaşlar cep telefonu ile internette bulunan bir grafik düzenleme Programı kullanıyorum. Belli durumlarda bazı tuşlara basmak gerek fakat o an yazı yazmadığım için klavye ekranda görünmüyor. İhtiyacım şu. : ekranın bir kısmını seçiyorum, mesela silmek için D'ye basmak veya döndürmek için R'ye basmak gerek, maalesef Ekranda klavye yok!
    .1 Ekranda sürekli kalan, gitmeyen bir klavye varmı?
    .2 ekranda görmeden tüm ekranda veya ekranın bir köşesinde elimle D harfi çizsem D tuşuna basan, R harfi çizsem R'ye basan bir ekran klavyesi varmı?
    .3 sadece belli harfleri ekrana koyan bir yazılımda olabilir... Bana ayarlanabilir 3-5 tuş yetebilir.
    .4 sizin başka bir fikriniz olabilir
    .5 Teşekkürler. Acilen yorum bekliyorum Sağolun

Not: ekranda imleç veya yazı kutusu olmadığını ve olmayacağını hatırlatayım. Şimdi aklıma geldi, Zaten kutu olsa tuşa bastığınızda oraya yazar, silmez döndürmez dimi...

Extra not: Kullanacağım programın türü cinsi ne bilmiyorum. Bir Oyun aslında, mekaroma adlı oyunun extra düzenleme yazılımı. Mekostudio.com adresinde 3d bir oyun tasarlama Programı. Küçük veya büyüklere hitap eden bir bulmaca oyunu diyebilirim. Tavsiyede ederim valla. Telefonda Tasarım Bölümü var ama bu bazı değişiklikler içeriyor.

• Ekranda sürekli kalan, gitmeyen android klavye yok mu?

• Yahu
    YOK,
    Bilmiyorum,
    Olurmu öyle şey!
    Arama bulamazsın...
    o senin dediğin 3d editor telefondan kullanılmaz
    Bi bilgisayar al
    diyecek bir Müslüman yokmu?

(laf öyle diye müslüman dedim, cevap yazanın müslüman olması şart değil) Eskiden her konuda elli tane post gelir, karşılıklı konuşur gibi yazılırdı. Haftalardır tık yok. Donanım Haberde ne Uzmanlar Ustalar Üstadlar Meraklılar vardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.