Şimdi Ara

Android ile ilgili blog açsam ??Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarr elimde birsürü uzun ve kendim yazdığım android uygulama makaleleri var.Bunlaral bir blog açsam ve adsense'ye kayıt olsam gelir durumu ne kadar olur ?
    Yoksa uğraşıp domain ve host'mu satın alayım.Şahsen bu konularda fazla tecrübesizim.O yüzden elime yüzüme bulaştıracağımdan korkuyorum.

|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Adsense'e blog ile kabul edilmen zor bir durum. Domain ve hosting, hatta güzel bir tasarım ve ilgi çekici içerik şart.
    Kabul edilmiş olsan bile, ziyaretci potansiyelini yukarıda tutman için ilgi ve meslek olarak görmek lazım. Yoksa adsense'ten 3-5 tıklamaya kayda değer paralar kazanılamıyor maalesef.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Peki Wordpress'ten 28-30 TL vererek .com'lu alan adı alarak açsam sitemi olur mu ?

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Adsense'e blog ile kabul edilmen zor bir durum. Domain ve hosting, hatta güzel bir tasarım ve ilgi çekici içerik şart.
    Kabul edilmiş olsan bile, ziyaretci potansiyelini yukarıda tutman için ilgi ve meslek olarak görmek lazım. Yoksa adsense'ten 3-5 tıklamaya kayda değer paralar kazanılamıyor maalesef.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Peki Wordpress'ten 28-30 TL vererek .com'lu alan adı alarak açsam sitemi olur mu ?

Wordpress'ten açmak derken neyi kastettiğinizi tam olarak anlamadım. Wordpress'in ücret karşılığında hazır sistem sunma gibi bir olayı mı var onu bilmiyorum.

Kasttettiğiniz durum bu veya bunun aksi tam bilmiyorum ama kişisel olarak önerim; Domain + Host Alarak Wordpress veya başka bir sistem ne kullanacak olursanız olun tüm yönetim yetkilerinin sizin elinizde olmasıdır.

Buna ek olarak Wordpress kullanmayı düşünüyorsanız da -deneyimlerime dayanarak söylüyorum- temada, temiz bir kodlama yapmak gerekiyor google aramalarında yeterince yukarılarda çıkmak için. Yani demek istediğim oturup kendiniz sizin kriterlerinize göre bir tasarım ve kodlama yapmalısınız başarılı sonuçlar elde etmek için. Benim gözlemlerim internette bolca ücretsiz tema ve eklenti mevcut ama çok da başarılı değil.

Aramalar sonucunda görüntülemenin bu konuda ne kadar önemli olduğunun farkındasınızdır zaten.

Bir de ziyaretçilerinize hitap edecek bir düzen olmalı. Blog şeklinde alt alta yazılmış yazılar ve paylaşımlar pek tutmuyor açıkçası. İçerik olarak da düzgün bir yerleştirme yapmalısınız ki hem işinizi profesyonel olarak yaptığınızı göstermek ve ziyaretçilerin belirli periyotlar ile sitenize arama motorunu kullanmadan kendiliğinden düzenli olarak girmesini sağlamak için.

Belirli bir sayıda hit e ulaştığınız zaman adsense reklamları zaten ilgi çekici bir biçimde kendini tıklatıyo ama dediğim gibi işte asıl dert düzeni otutmak.

Kişisel olarak bir tavsiyem daha elinizdeki içeriğin miktarını bilmiyorum fakat eğer yüksek seviyedeyse güzel bir içeriğe sahipsiniz değerlendirmenizi öneririm. Uzun vadede üzerine de eklemeler yapabilecekseniz parasal getirisi sektöre giriş evresinde tatminkar olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.