Şimdi Ara

Android için uygulama geliştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-1

    Hocam oyle bise olacagini bilsem simdi 3-4 uygulama koyarim cok rahat. Hatta bi oyun yaziyoruz hala onu koyacagiz markete ancak 10 ayda bi kac bin tl getirecegi konusunda suphelerimiz var. Pre. ve free olarak konacak markete. Bizim yine de suphelerimiz var. Bu kadar kisa surede ogrenecek misin? Yoksa yazacak misin. Zor is. Once dili ogren gerekirse 2 yilini harca sonra yaz derim.

    Hocam bende java konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ama hiçbir bilgiye sahip değilim nereden başlamalıyım ?
  • Bence tamamen yapcağın uygulamaya bağlı.. Çok kapsamlı düşünürsün atıyorum gelişmiş bir not defteri yaparsın kimse indirmez. Ama dandik bi eğlence uygulaması yaparsın sağda solda reklamını yaparsan indirilme sayısını artırırsan kullanım sıklığıda olursa rahat kazanırsın. Marketteki uygulamalara bak 2-3 puan arasında 100 bin indirilme sayısı olan app çok..
  • Android ile ilgili güzel giriş seviyesi ve ileri seviye olmak üzere kitaplar var onlarla başla derim. O kitaplardan beğendiğin bir tanesini al içlerinde örnek uygulamalar da var. O sayede kimse motivasyonunu bozamadan bu hevesinde ilerlersin he kitap bitti ve yeni şeyler mi öğrenmek istiyorsun o zaman biraz daha ileri seviye bir kitap ile yola devam et aynı zamanda youtube'da trilyon tane video mevcut.

    Allah yardımcın olsun.

    edit: Konu tarihini sonradan gördüm biraz gereksiz hort oldu inşallah yeni başlayanların işine yarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacivat123 -- 4 Ocak 2014; 15:18:54 >
  • JohnRambo55 J kullanıcısına yanıt
    Kazandınız mı, ne yaptınız ? Yoksa sadece bir anlık heves olarak geldi ve gitti mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    Kazandınız mı, ne yaptınız ? Yoksa sadece bir anlık heves olarak geldi ve gitti mi

    Muhtemelen anlık hevesti. Daha java'yı ve sdk yı doğru düzgün kuramadım diyor adam, sonra potansiyelden, ön yargılardan bahsediyor.
  • bu ulkede neden adamlar tek başına oldugu belli... zihniyet aynı.. java kuramamış,bilmiyormus programcı olamazmış.yapamam edemem diyeyene yaparsın diye destek olacak yerde gercekten ayıp...6 ay sıkı calısmayla herkes kod yazar gerisi yetenegine kalmış. bu ulkenin neden kalkınamadıgı neden surundugu belli oluyor....yazık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demogro -- 13 Aralık 2015; 10:10:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demogro

    bu ulkede neden adamlar tek başına oldugu belli... zihniyet aynı.. java kuramamış,bilmiyormus programcı olamazmış.yapamam edemem diyeyene yaparsın diye destek olacak yerde gercekten ayıp...6 ay sıkı calısmayla herkes kod yazar gerisi yetenegine kalmış. bu ulkenin neden kalkınamadıgı neden surundugu belli oluyor....yazık.




    6 ay çalışmayla kimse kod yazamaz. son yıllarda bir "hype" oluşturuldu. herkes programcı olamaz. amerikanın dinamikleriyle türkiyenin dinamikleri arasında uçurum var. adam daha ingilizce bilmiyor nasıl kod yazmasını bekliyorsun ? 6 ayda ingilizceyimi öğrenecek, programlamayımı, algoritmalarımı, veri yapılarınımı, web servislerinimi, veritabanınımı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkorbitay

    Önyargılı insanlardan gerçekten nefret ediyorum konuyu açan size nerden başlayacağını sormuş sizler ise hiç başlama gibi yorumlar atmışsınız. O kişinin potansiyeli hakkında bi fikriniz var mı acaba? Yada siz o kişiyi ezecek kadar dünyaca ünlü android uygulama geliştiricileri misiniz?

    Sizin gibi önyargılı insanlara sinirlenip başladım ben hiç bi destek almadan program kodlamaya ve açık kaynak kodu verilen programları inceleyip işime yarayan şeyleri tek tek alarak kendi oyun hile programımı oluşturdum. Oyunda öyle bi tutuldu öyle bi sevildiki yaptığım hile oyuna her girdiğimde 5-6 tane teşekkür mesajı görüyodum hatta googleye yazdığında otomatik olarak sonucu bile çıkarıyor. Ailem bile yeteneklerimin farkına vardı ve bu yaz beni yazılım kursuna göndermeyi düşünüyorlar.

    Bunu size niye anlattım diye sorarsanız kendimi övmek için değil kendinize daha çok güvenmeniz için. Yaptığım program çok güzel olmasa bile verdiğim emek ortadaydı. Bence siz de yapabilirsiniz. Size önerim yabancı kaynakları biraz çevirmeye çalışmak. Hiç ingilizceniz yoksa bile translate ile çevirin anlamaya çalışın cümleleri. Türk forumlarında sizi anca ezerler asla yardım etmezler. Çok bilen kursa gitmiştir o kadar para verdi diye söylemez, az bilen de çok havalı takılır(lamer) sizleri ezer.

    Android konusunda sizin için araştırma bile yaptım App İnventor ı kullanabilirsiniz. Java ile kodlamaktan daha kolay.

    Okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar...

    Senin de anlattiklarina görer yaptığın işte kötü olduğun söylenemez, sorun yaptığın işin yapmaya değer olmaması




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.