Şimdi Ara

Android için Skype uygulamasında daha fazla modele görüntülü konuşma desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Temmuz ayının başına doğru Google'ın mobil işletim sistemi Android'i kullanan akıllı telefonlar için kullanıma sunulan Skype 2.0 uygulamasıyla Wi-Fi veya 3G bağlantısı aracılığıyla çift yönlü görüntülü konuşma özelliği gelmişti. Ancak Skype'ın görüntülü konuşma özelliğinden yararlanmak için Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Pro, Samsung Google Nexus S ya da HTC Desire S kullanıcısı olmak gerekiyordu; destek yalnızca dört modelle kısıtlıydı. Firma aradan geçen bir ayın ardından Skype 2.1 sürümünü Android Market'te yayınladı ve görüntülü konuşma için destek verilen cihaz sayısını arttırdı.

İşte listedeki tablet ve akıllı telefonlar;

Samsung Galaxy S II
    Samsung Galaxy S
    Samsung Droid Charge - Verizon
    Samsung Galaxy TAB
    HTC Desire (2.2)
    HTC Thunderbolt - Verizon
    HTC Sensation
    HTC Evo 4G
    HTC Evo 3D
    HTC Incredible S
    HTC Desire HD
    HTC Flyer
    LG Revolution - Verizon (2.2)
    Sony Ericsson Xperia Play
    Sony Ericsson Xperia Ray
    Sony Ericsson Xperia Mini Pro
    Acer A5

• Galaxy s i denedim evle telefon arasında oldu
  • xperia mini pro nun önünde kamerası yok sanırım yanlışlık olmuş listede...
  • Skype'ı kullanmasam da, hatta Microsoft aldıktan sonra nefret etmeye başlasam da güzel bir gelişme Android kullanıcıları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

xperia mini pro nun önünde kamerası yok sanırım yanlışlık olmuş listede...

Yeni nesil Xperia Mini Pro'da görüntülü konuşma için VGA kamera var.
  • windows aldı skype ı ve wp7 telefonlar cıkmak üzereyken bu iyi bir hareket herhalde wp7 uyumlusuda yakında cıkar insanlar artık interneti mobil cihazlarla kullanıyorlar ve buna uygun çözümler gerekli artık masa basında pc de vakit geçirenler sadece profesyonel oyun bagımlıları
  • Ekran görüntüleri güzel duruyor, symbian cihazlar da stabil olarak çalışmıyordu. Bakalım android kullanıcıları sorun yaşamaz umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc hd2 ye desire hd romu atiliydi simdi indiriyorum bakalim nasil olucak :D
  • skype tan görüntülü görüşme için illa önde kamera olması gerekmez arka kameradanda açılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Valla ne se nin kendi sitesinde ne gsmarena da ne vatan bilgisayarda ne de hepsiburada da yok o öndeki kamera.sanırım txt pro ile karıştırlıyor olabilir.zaten önde kamerası olup skype ı çalıştırabilen androidli bir telefon arayışındayım 750tl altı olmak kaydıyla htc salsa (eğer varsa önde kamerası) se xperia active ya da huawei vision u beklemekten gına geldi artık ne vakit çıkaracaklar bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambaxx -- 4 Ağustos 2011; 18:58:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Valla ne se nin kendi sitesinde ne gsmarena da ne vatan bilgisayarda ne de hepsiburada da yok o öndeki kamera.sanırım txt pro ile karıştırlıyor olabilir.zaten önde kamerası olup skype ı çalıştırabilen androidli bir telefon arayışındayım 750tl altı olmak kaydıyla htc salsa (eğer varsa önde kamerası) se xperia active ya da huawei vision u beklemekten gına geldi artık ne vakit çıkaracaklar bunları?

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

http://developer.sonyericsson.com/wportal/devworld/phones/phone-overview/xperia-mini-pro?cc=gb&lc=en

Şu anda Türkiye'de satılan Xperia Mini Pro'da görüntülü konuşma için kamera yok. Ama yeni nesil Xperia Mini Pro'da var, dikkatli bakın.

• hımmm anladım,
    fiyatı ne civar olur acaba?
  • Bu Skype ta video arama bedava mı? Benim cihazda yüklü ama hiç denemedim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 5 Ağustos 2011; 12:16:57 >
  • sonunda
  • Arkadaşlar galaxy s2 aldım skype görüntülü arayamıyorum bana yardımcı olumusunuz. nerden bulabilirim görüntülü skype biri bana link gönderebilirmi eşkkür ediyorum. senol.duman@hotmail.com
  • neden skype dan görüntülü görüşmeye çalışıyorsunuz?

normal görüntülü görüşme yok mu?
  • walla size bu soru anormal gelecek ama bilmediğimden soruyorum. normal görüntülü konuşma derken wifi üzerinden görüşmek isitiyorum karşı taraf bilgisayardan bağlanacak.
  • koskoca android nasıl 3g görüntülü görüşmeyi desteklemez yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

neden skype dan görüntülü görüşmeye çalışıyorsunuz?

normal görüntülü görüşme yok mu?

faturadan haberin yok herhalde. bu skype ile bu sekilde wifi uzerinden goruntulu konusuyorsun sinirsiz . ben i7500 ile sesli gorusuyorum ama video l olsa harika olurdu. model sayisinin artmasi cok iyi oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.