Bildirim
Android için Max Payne ertelendi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rockstar kadar rezil firma görmedim pc ye yaptiginin aynisini simdi de androide yapiyor. -
Pcdeki gibi gta iv'e çikan patch'ler,max payne'ye çikarsa sasirmayin. -
Android cihazlardaki donanım varyasyonlarının bolluğunu düşünürsek çok da garipsemiyorum bunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: assasin44
Rockstar kadar rezil firma görmedim pc ye yaptiginin aynisini simdi de androide yapiyor.
yahu adamlar çıkarıyor daha ne istiyorsun? kaç senelik mobil oyun piyasasında doğru düzgün oyun yok adamlar gta3 ve max payne çıkardı mobil platformlara -
her androildli cihazı test edeceklerse baya bekler millet :) -
quote:
Rockstar kadar rezil firma görmedim pc ye yaptiginin aynisini simdi de androide yapiyor.
rockstar kadar iyi, ayrıntılı, amacı sadece para kazanmak olmayan bir firma görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: acmtncy
quote:
yahu adamlar çıkarıyor daha ne istiyorsun? kaç senelik mobil oyun piyasasında doğru düzgün oyun yok adamlar gta3 ve max payne çıkardı mobil platformlara
Sitesine bir ugrayin rockstar in bence pc ye kac tane cikmis oyun bir de yillanmis max payne android e ciksa ne olacak kaldi ki gta 4 ün pc ye uyumsuzlugu da ortada adamlar yapamiyor iste.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gta 3 ün optimizasyonu çok kötüydü
qualcomm 8260 1.2 ghz dual core
1 gb ddr2 533 mhz
Adreno220
1280*720
bu sistem ile 20-25 fps alıyorum -
:( -
Sonuçta ertelemenin bir sebebi var ve kullanıcılar ve oyuncular için yapılan çalışma doğrultusuyl aksamış. -
Büyütülecek bişey değil _____________________________ -
Arkadaşlar lütfen abartmayın kullanıcıyı memnun etmek adına ertelenmiş ve bunu duyurmuşlar işte duyurmaya bilirlerdi hatta ve hatta android için Max Payne adlı oyunu çıkartmaya da bilirlerdi.. -
kaç senelik mobil oyun piyasasında doğru düzgün oyun yok adamlar gta3 ve max payne çıkardı mobil platformlara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler