Şimdi Ara

Android için Max Payne ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Dün Google Play üzerinden yayınlanmasını merakla beklediğimiz Android için Max Payne Mobile oyunu ne yazık ki ani bir kararla ertelendi.

Rockstar Games resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda oyunun mümkün olan tüm cihazlarda çalışabilmesini sağlamak amacıyla testlerin devam ettiği ve bu nedenle ertelendiği kaydedildi.

Yapımın yayınlanma tarihi olarak önümüzdeki hafta veya daha sonrası işaret ediliyor ancak kesin bir tarih henüz verilmiş değil. Oyunun iOS versiyonu ise geçen hafta App Store üzerinde yerini almıştı.

• Rockstar kadar rezil firma görmedim pc ye yaptiginin aynisini simdi de androide yapiyor.
  • Pcdeki gibi gta iv'e çikan patch'ler,max payne'ye çikarsa sasirmayin.
  • Android cihazlardaki donanım varyasyonlarının bolluğunu düşünürsek çok da garipsemiyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin44

Rockstar kadar rezil firma görmedim pc ye yaptiginin aynisini simdi de androide yapiyor.

yahu adamlar çıkarıyor daha ne istiyorsun? kaç senelik mobil oyun piyasasında doğru düzgün oyun yok adamlar gta3 ve max payne çıkardı mobil platformlara
  • her androildli cihazı test edeceklerse baya bekler millet :)
  • quote:

Rockstar kadar rezil firma görmedim pc ye yaptiginin aynisini simdi de androide yapiyor.

rockstar kadar iyi, ayrıntılı, amacı sadece para kazanmak olmayan bir firma görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015
    13 yıl önce açıldı
    Max Payne [PS4 ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

yahu adamlar çıkarıyor daha ne istiyorsun? kaç senelik mobil oyun piyasasında doğru düzgün oyun yok adamlar gta3 ve max payne çıkardı mobil platformlara

Sitesine bir ugrayin rockstar in bence pc ye kac tane cikmis oyun bir de yillanmis max payne android e ciksa ne olacak kaldi ki gta 4 ün pc ye uyumsuzlugu da ortada adamlar yapamiyor iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Adreno220
    1280*720

bu sistem ile 20-25 fps alıyorum
  • :(
  • Sonuçta ertelemenin bir sebebi var ve kullanıcılar ve oyuncular için yapılan çalışma doğrultusuyl aksamış.
  • Büyütülecek bişey değil
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.