Acaba bana fayda sağlar mı? Şuan pratik bilgim biraz var ama ben derinlemesine bilgi istiyorum. Dökümantasyon şeklinde ve developer.android'de sıkılıyorum niyeyse, o kadar da derin lazım değil şimdilik.
Seviye olaraksa şimdiye kadar 200 civarı java videosu izledim internetten, epey birşey öğrendim sonra Android'e geçtim baya bi oldu, şuan YouTube thenewboston kanalının yüklediği 200 videoluk setin 166. videosunu izliyorum.
Bana fayda sağlar mı dersiniz bu Geleceği Yazanlar sitesi?
Ayrıca belirtmekte fayda var, Android 101, 201, 301, 401 diye kursları var, ben ilk 3'ünün sınavına girip geçtim internetten. 4.yü de denemedim daha, zaten test olduğu için ve çok bariz şeyler sormuşlar o yüzden yaptım.
Sizce ne yapmalıyım?
(zaman kaybı gibi birşey yaşamak istemiyorum, çünkü şuan çok ağır dersler başladı, bu hafta ilk quiz'imi olucam ve hiçbirşey bilmiyorum felan felan, yani bana vakit kaybettirmicek kaliteli bir kaynak lazım, teşekkürler.)
zaman kaybı değil. Geleceği yazanlar son zamanlarda programlama için yapılmış en güzel girişimlerden
geleceği yazanlarda anlatılan şeyler çok yüzeysel bence çok uzatılmış en azından iOS için bunu söyleyebilirim. Bence zaman kaybı olur. Daha ayrıntılı ve iyi anlatan kaynaklara yönelmeni tavsiye ederim.