Şimdi Ara

Android Hakkında Bilgi ve Yardıma İhtiyacım Var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonelle

Gozunuzu korkutacak bir sey yok. Alin kullanmaya baslayin en gec 1 hafta icerisinde alisirsiniz

Yani siz böyle bir problemin varlığını kabul ediyorsunuz ancak buna alışıyor insan mı diyorsunuz anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

Gozunuzu korkutacak bir sey yok. Alin kullanmaya baslayin en gec 1 hafta icerisinde alisirsiniz

Yani siz böyle bir problemin varlığını kabul ediyorsunuz ancak buna alışıyor insan mı diyorsunuz anlamadım??

Arkadaş daha almadığınız ve kullanmadığınız telefon hakkında endişeye yer olmadığını anlatmaya çalışmış .

Pek çok Android telefon kullandım böyle bir sıkıntı yaşamadım. Hele ki LG G2 gibi bir telefon emin olun sizi IPHONE'a göre her bakımdan daha fazla tatmin edecek

• shario S kullanıcısına yanıt
    bende yok 1 kere basıma gelmıstı 2g de nette gezınırken telefon gelınce 2 3 sn lıgıne bogulmustu ses ondan sonra bı daha olmadı...
    bazı arkadaslarda var bazılarımızda yok bılemıyecem...

root olayı ıle sesı arttırıyorlar ahızeye bı etkısı yok bıldıgım kadarı ıle...

herkez cekım gucunden kaynaklandıgını soyluyorlar 10e ıle 2 3 dıs daha fazla cekıyor telefon aynı mevkıden ses sorunu yasayan arkadaslara yukleyın bı deneyın dedım ama pek oralı olmadılar.. cekımgucu ıle alakalı olp olmadıgı gorunurdu o zaman.. bekleyelım turkıye 10e gelsın ondan sonra deneyımlerını paylasırlar.
  • 10e nedir hocam??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shario S kullanıcısına yanıt
    guncelleme surumu
  • Ses ile ilgili ben bir sorun yaşamadım.
    Ama forumda yaşayanlar hakkında yorumlar gördüm.
    O yüzden sanırım genel bir sorun değil.

Sorunun ne kadar ciddi olduğunu da bilmiyorum.
    Bölgesel ve operatöre göre farklılık gösteriyor olabilir.
    2G/3G aç kapa sebebi de bu doğrultuda çözüm getiriyor olabilir, dediğim gibi yaşamadığım için bilmiyorum.
    Çözümü normalde garanti dahilinde tamiri/değişimi olmalı.
    Ancak rootlu telefonlarda ses yüksekliği ile oynayarak bir nebze düzeltilebiliyor anladığım kadarıyla.
  • Gerçekten ilginize çok teşekkür ederim. Bakalım artık alacağız şansımıza..
    Ölü piksel ve gölgelenmeyi bazı kodlar ile kontrol ediyormuşuz ama hiç bi fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.