Şimdi Ara

Android Güncellemesi Bi El atın be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda note 3 alacağım ve alır almaz android 4.4.2 yi yükleyeceğim yüklemeden önce herhangi bir işlem gerekir mi wipe gibi telefonu alır almaz yükleyeceğimi belirteyim hiçbir işlem yapmadan direk yükleyeceğim yüklemeden önce birşey gerekirmi ?
     Android Güncellemesi Bi El atın be

• MedyaKafa kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş ota üzerinden direk olarak indir tıkla bu kadar gerisini o hallediyor zaten
  • Önce wipe yap sonra yükle romu. Rom yükledikten sonra wipe yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom mu atacan yoksa otadan resmi güncellemi yapacan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Yok kardeş ota üzerinden direk olarak indir tıkla bu kadar gerisini o hallediyor zaten

+1
  • Direk ayarlardan güncelleyecem telefonu alır almaz wipe gerekiyor mu ya (RESMİ 4.4.2 KİTKAT güncellemes )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedyaKafa

Direk ayarlardan güncelleyecem telefonu alır almaz wipe gerekiyor mu ya (RESMİ 4.4.2 KİTKAT güncellemes )

wipe gerekmiyor tabi ama güncelledikten sonra wipe yaparsan çok daha iyi olur tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyelimki wipe yapmadım herhangi bir kasma vs. bişey olur mu telefonu kutusundan çıkarır çıkarmaz güncelleyeceğim yani hiçbir işlem yapmadan yani kasma yapacağını zannetmiyorum ama neyse yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedyaKafa

Diyelimki wipe yapmadım herhangi bir kasma vs. bişey olur mu telefonu kutusundan çıkarır çıkarmaz güncelleyeceğim yani hiçbir işlem yapmadan yani kasma yapacağını zannetmiyorum ama neyse yorumlarınızı bekliyorum

Dediğim gibi sıfırdan güncelleme yapmışken wipe yapın.

• Nasıl yapacağım peki ? Birde wipe yaptıktan sonra tüm uygulamalar gidiyormu yani kısaca telefon fabrika ayarlarına mı dönüyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.