Şimdi Ara

Android Google Play Sayesinde Hile ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonlarına root yapanlar bilir . offline herhangi bir oyun ( subway surf , candy crush ... ) root yaparak oyunda birçok eşyayı
    istediğimiz kadar altın vs. alarak alabiliyoruz alırken google play penceresi açılıyor ve free-cart XXXX yazıyor ve 0 TL ye istediğimizi alıyoruz.
    Peki bu offline oyunlarda neden olmasın ? benim düşüncem mutlaka online oyunlarda da çalısan bir hile vardır. Google Play penceresinde başka
    bi anonim hesap girerek istediğimiz kadar oyunun içi gold , item alabiliriz acaba bu mümkün mü ?

bunu bilen arkadaşlar lütfen paylaşabilir mi ?

NOT: Age of Warring Empire oynuyorum ...

Şimdiden görüşünü ve bilgisini paylaşan arkadaşlarıma teşekkürler.

• Bildiğim kadarı ile online oyunlarda genelde bilgiler sunucuda saklandigindan hile yapılamıyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden HİLE , emeğinle oyna ,

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

neden HİLE , emeğinle oyna ,

+1 ayrıca online oyunlarda hesabın ile ilgili her şey sunucularda tutulur.Yani çok zor bir iş bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

neden HİLE , emeğinle oyna ,

sadece zevk meselesi isteyen hileyle oynar isteyen emekle .
  • hmm teşekkürler aradaşlar görüşleriniz için sadece şundan merak ettim
    hani facebookta bi çok oyunlarda hile yapılabiliyor google play de de olurmu ? :D diye
  • bende dark avengers oynuyorum ve işin garibi pekçok yabancı kullanıcının hile yaptığına şahit olmamama rağmen oyunda google da hiçbir sonuç alamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her sistemin açığı vardır fakat hackerlar her buldukları hileyi yayınlamazlar. Atıyorum clash of clans oyununu kıran hacker yayinlamaz neden çünkü yayınlarsa açık ortaya çıkacak oyun güncelleme alacak hile iptal olacak. Onun yerine kendisi rahat rahat oynar ya da başka hesaplar açıp hileyle geliştirip satar vs. Ne zaman oyundan sıkıldı satışlar azaldı o zaman yayınlar belki. O yüzden hazır hile yerine kendiniz bişeyler yapmaya çalışın tutarsa kral sizsiniz :)

• doğrudur oyunlarda yabancılar çok hile kullanıyor fakat biz arasakta bulamıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.