Şimdi Ara

Android Geliştiricisi Olmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar. Forumda yeniyim Teknik Lise son sınıfım. Şuanlık Html, Php, (Biraz c# ve masaüstü uygulamaları yapmayı) dillerini ve Photoshop, İllustrator kullanmayı biliyorum. Andorid uygulamalar son sürat ilerliyor. Bende kendi çapımda basit uygulamalar ile başlamak istiyorum. 50 60 TL civarı param var. 2 Adet kitap beğendim. Önce birini sonra diğerini alacağım. Sizlere danışmak istedim. Önce hangi kitabı almalıyım?

1.Kitap
    2.Kitap

Bu kitapların dışında önerileriniz varsa yazarsanız çok sevineceğim

Birde kendimi başka nasıl geliştirmeliyim bunlar hakkında da bilgi verirseniz benden mutlusu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihguven98 -- 4 Şubat 2016; 14:37:17 >

• Kitap bence alma videolara calis kaynak bol hele ingilizcen varsa ama kitap alacam diyorsan illaha aykut tasdelen in android programlama kitabini tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Aslında kitap almayacaktım ama yanında video veriyorlar diye almak istedim. Şimdi iade kabul etmezler daha önce bu tarz bir kitap almamıştım o yüzden sordum
  • Başarılar dilerim ama önce şunlarla karşılaşacağını bil :)http://www.technokaptan.com/android-gelistirici-sinirini-bozan-10-sey/
    tekrar başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.