Bildirim
Android Facebook Sorunu Yardım Lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bydyavol
Arkadaşlar yeni note 3 aldım ve facebook yükledım ama facebook açılıyor ama mesaj gönderemiyorum gönderiliyor diyor ama göndermiyor sayfayı güncellemiyor en son sürümmüş herhalde daha önceki telefonlarımda bir sorun olmamıştı böyle lütfen yardımcı olun
MESSENGER UYGULAMASINI İNDİRDİNİZMİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
Arkadaşlar yeni note 3 aldım ve facebook yükledım ama facebook açılıyor ama mesaj gönderemiyorum gönderiliyor diyor ama göndermiyor sayfayı güncellemiyor en son sürümmüş herhalde daha önceki telefonlarımda bir sorun olmamıştı böyle lütfen yardımcı olun
Sayfayı güncellemiyor diyor Messenger ile ne alakası var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PREminium
quote:
quote:
Sayfayı güncellemiyor diyor Messenger ile ne alakası var ?
ALTERNATİF PROGRAM OLARAK ÖNERDİM FACEBOOKTA BU SIRALAR BİR TUHAFLIK VAR SIKINTI UYGULAMADAN KAYNAKLANIYOR GÜNCELLEMEYİ BEKLEYİN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PREminium
quote:
quote:
Sayfayı güncellemiyor diyor Messenger ile ne alakası var ?
ALTERNATİF PROGRAM OLARAK ÖNERDİM FACEBOOKTA BU SIRALAR BİR TUHAFLIK VAR SIKINTI UYGULAMADAN KAYNAKLANIYOR GÜNCELLEMEYİ BEKLEYİN
aynen hocam güncelleme beklenıyor herhalde mesajda yazamıyorsunuz messengerda var tabiki ama oda yazmıyor mesaj daha doğrusu mesaj yazıyorda gönderiliyor diyor ama göndermiyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- rave uygulaması nedir
- paralı kanalları bedava izleme uygulaması
- gelen aramaya cevap vermediğim arayana otomatik mesaj gönderme
- android kopyalama geçmişi
- trt teletext mobil
- android tv apk yükleme
- internet tarayıcıları
- snapchat dizi
- instagram ortak paylaşım
- youtube ambiyans modu nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X