Şimdi Ara

Android ekran kilidi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk basta sorunum telefonu pcye bagladigimda dosyalarin gozukmemesiydi. Bi kac ay ardindan sorunun ekran kilidinin pasif , Calismamasindan kaynakladigini cozdum.

Telefonun T50 Markasi ( Bu telefonu alcaklar icin soyliyim. 10-15 Kez daha dusunun,derim. :)

Aşagıdaki denediklerim , ekran kilidi sorununu bulmadan onceydi. O sorun Telefonu pcye bagladigimda dosyalarin gozukmemesi. Belki yararli olabilir diye. Koydum.

*Kabloyu degistirdim.

*Pc ye farkli telefonla denedim.( Butun dosyalar gozuktu.)

*Pc'den aygit yoneticisinden surucu guncellestirme , kaldir tekrardan baglanti kurulmasi.
    /Taşınabilir aygıtlardan kendi aygıtının üzerine sağ tıklayıp kaldır de daha sonra kabloyu çıkarıp yeniden tak düzelir.

* T50 Drive surucusunu kurma.

*Fabrika ayarlarina cevirdim.

*hard reset,format attim.

*Ayarlar>Gelismis Secenekler>USB Hata ayiklama tikle ✔

*Pc'den Klasorleri gizleyi goster.

*Pc'den Anti-Virus programini kapat/Ac - engellemeler kontrol edildi.

*Vb.Seyler Denedim. Boyle sikintisi olan varsa yukardakileri deniyebilirsiniz.

Simdi ki ekran kilidinde denediklerim.

* “Sistem yöneticisi, şifreleme politikası veya kimlik bilgisi belleği tarafından devre dışı bırakma."

Ayarlar -> Güvenlik -> Kimlik Bilgilerini Sil

*Ekran kilidi olarak adlandirilan birkac program.

*Guvenlik > Ekran kilidi =>> Burdan sirasiyla sifrele sonra desen yap. Sonra sifreyi kaldir. Felan filan., Bu bilgiyi bi forumda gordum. Ve caresizlikten yaptim. İsterseni deneyin.

Yardimci olcak arkadslara simdiden Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLu61 -- 28 Ağustos 2016; 16:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu Günceldir !!!
  • Konu her zaman güncel olcak Gibi !!!
  • Tam anlayamadım doğrusu konu biraz karışık olmuş.
    Eğer sorun dosyalarınıza erişememenizse kilit ekranındaki parola,pin veya deseni kaldırın.
    Yine sıkıntı yaşarsanız sharelink gibi bir dosya transfer uygulaması kullanmayı deneyin.
    Ekran kilidi kalkmıyorsa tek çare telefonu sıfırlamaktır.Başıma geldi ordan biliyorum

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Konu uzun ve ayrintili anlattigin icin anlasilir olmadi sanirim.

Konu sadece *Pc ile telefonu bagladigimda dosyalarin gozukmemesi.
    * Ve telefonun ekran kilidinin hicbir secenegin calismamasi. ( Calismamasi derken gorunuyor, Seciliyor. Ama uygulamada sonuc yok.)

Sharelink programini denememistim. Onu denicem. Ama cok yararli olcagini dusunmuyorum.

Sifirlama dediginiz de onu 5-10 kez Hard format ile denedim. Sonuc olumsuz oldu.

Baya gec cevap verdim. K.bakmayin.

• Konu guncel - Rootla duzeltilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

Konu guncel - Rootla duzeltilebilir mi?

Eğer doğru anladıysam, telefonu pcye takınca bende de dosyalar görünmüyor. Dosyalar derken, telefon bilgisayarımda bile görünmüyor, ancak ya telefonda bi bildirim çıkıyor izin ver diye ya da o çıkmadan ben telefonun bildirim kısmındaki usb seçeneğine tıklayıp ortam cihazı olarak seçince görünüyor dosyalar.. Lg k10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam hepsini denedim. Sanirim sorun telefonda ve telefonun kendini kitlemesi.
    Eskiden SD kartlarin yaninda kaydirmasi ince plastikler olurdu. Onu kaydirinca sd karti kitlerdi. Dosylari gostermezdi.

telefonda da bu sorun var. Ama nasil yapcagimi bulamadim.😭😭😭😭

• quote:

Yok hocam hepsini denedim. Sanirim sorun telefonda ve telefonun kendini kitlemesi.
    Eskiden SD kartlarin yaninda kaydirmasi ince plastikler olurdu. Onu kaydirinca sd karti kitlerdi. Dosylari gostermezdi.

telefonda da bu sorun var. Ama nasil yapcagimi bulamadim.😭😭😭😭

peki servis garanti falan? ya da bi telefoncuya falan gösterdin mi? veya yeniden yazılım yükledin mi? Önce bi yazılım yüklemeyi dene. Olmazsa rootlarsın. Root sorunu çözer gibime geliyor. Her ne kadar root riskli de olsa..
  • Garantisi coktan bitti. Telefoncu tanidigim yok. Telefoncuya vermeyide dusunmuyorum. Enfazla format atar. Onun bende yapabiliyorum.

Rootlamak en iyi cozum.

• quote:

Garantisi coktan bitti. Telefoncu tanidigim yok. Telefoncuya vermeyide dusunmuyorum. Enfazla format atar. Onun bende yapabiliyorum.

Rootlamak en iyi cozum.

Yazılım yükleme derken Hard reset falan kastetmedim. Yani pcye format atar gibi sıfırdan kurulum yapmayı dene dedim. Bence rootdansa bu daha iyi. Olmadı rootlarsın.

• Onu bi ara denemeye calistim. Evde nettim. Yok. Telefonden 888 Stock ROM indiremem. Okdr paketim var ama harcamam. Pcddn indirsem zaten telefona atamiyorum. Birinin wifi gomebilirsem. Hemen tele indircem.

• nu bi ara denemeye calistim. Evde nettim. Yok. Telefonden 888 Mb Stock ROM indiremem. Okdr paketim var ama harcamam. Pcden indirsem zaten telefona atamiyorum. Birinin wifi gomebilirsem. Hemen tele indircem.
    Ama suanlik oncelik rootlamak olcak gozukuyor.

• quote:

nu bi ara denemeye calistim. Evde nettim. Yok. Telefonden 888 Mb Stock ROM indiremem. Okdr paketim var ama harcamam. Pcden indirsem zaten telefona atamiyorum. Birinin wifi gomebilirsem. Hemen tele indircem.
    Ama suanlik oncelik rootlamak olcak gozukuyor.

Tamam hocam. İnşaAllah hallolur işin. Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.