Şimdi Ara

android e root lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ömrüm boyunca hiç bi foruma onu açmadım. ve içimden lanet okuyarak yazıyorum çünkü çok siniriyim. en az dört saattir android tablete root atma programlarıfını falnını ıvırını zıvırı araştırıyorum ama elimde kayda değer hiçbirşey yok sorunum şu ki dark evo pad r9730 tablet nasıl rootlanır benim amacım overclock yapmak şarj önemli değil saten şarjda kullanıyorum tableti . gıcık gıcık donmasına sinir oluyorum. bunun en dişik çalışlma freknasını en az 1200 mhz yapmak istiyorum. bi programi innirdim no frills cpu control diye ama ayarla deyince super user izinlerini aldınızmı diyor. rootlamaya çalıştım olmadı . tableti kapatıyorum sesk ısma tuşuna basıp güç düğmesine basıyorum ama boot meniüye gelemiyorum tablet açılıyor bişey yaptığı yok. ne bot menüyü açabiliyorum ne de bi işlemci hızı arrttırması yapabiliyorum tablet gerçekten çok ağır çlaışıyor ama en ağır oyunlarıd açıyor sadece ağır şeylerde tam performansta çalışıyor onun dışında fısss zaten ağır şeyi açana kadar karşısında çatlıyorum sorunum overclock yapmak minimim işlemci kullanımı arttırmak. bunun driverlerını kendi sitesinden bulmadım bazı proramlarda bunun için dirver kurun diyor pc ye yada hata ayıklama mocunu açın diyor hata ayıklama donunu açıyom bişey yok bi türlü anlayamadım gitti kafayı yiycam ya arkadaşlar valla çatlıycam bu tabletin karşıında elalem ne tabletlere uğraşıyo ben bi root yapamıyrum arkadaşlar nolur yardım edin ben intahar ederim bunun karşısında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini Recovery ve root yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.