Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır. Bende aldım kitabı. İnceliyorum hoş duruyor :)
  • hala bir kişi eksik neyse artık yarın biri daha alır
  • Mesela startapp icin oyle bir market ve kategori varki rdmp $30 asagi inmez, 4 ayri hesapta ayni tarz app yayinladim. Google play falanda degil

Kitapda taktik yokki, gereksiz genellemeler var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Mesela startapp icin oyle bir market ve kategori varki rdmp $30 asagi inmez, 4 ayri hesapta ayni tarz app yayinladim. Google play falanda degil

Kitapda taktik yokki, gereksiz genellemeler var sadece

dediğin market mikandi mi
  • Isim olmaz erotik applarla

• quote:

Isim olmaz erotik applarla

o zaman sen de yap bir pdf sat
  • Moribito sen yazsaydın bi kitap da senden alaydık
    Genel olarak benim de tahmin ettiklerim var. Ben birçoğunu zaman yokluğundan yapamıyorum zaten.
    Bunlarla uğraşmaktansa 1-2 tane daha app yapıp aynı seviyeye gelinebilir düşüncesindeyim :)
    Asıl olay oranları yükseltmek ve global olarak uygulamaları sunmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

hala bir kişi eksik neyse artık yarın biri daha alır

Ödemeyi yaptım şimdi. Şarjım az olduğundan çalışırken telefon kapanmasın diye giremedim siteye. eposta adresimi yazdım paypaldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

hala bir kişi eksik neyse artık yarın biri daha alır

Ödemeyi yaptım şimdi. Şarjım az olduğundan çalışırken telefon kapanmasın diye giremedim siteye. eposta adresimi yazdım paypaldan.

yollandı başka isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3mrulah

Moribito sen yazsaydın bi kitap da senden alaydık
    Genel olarak benim de tahmin ettiklerim var. Ben birçoğunu zaman yokluğundan yapamıyorum zaten.
    Bunlarla uğraşmaktansa 1-2 tane daha app yapıp aynı seviyeye gelinebilir düşüncesindeyim :)
    Asıl olay oranları yükseltmek ve global olarak uygulamaları sunmak.

Benim taktiklerimde, kaliteli app yapmak zorundasin, iconundan tut, icerigine kadar ust duzey olmali, animasyonlar ve efektler cekici olmali. Ben 10 yila yakindir photoshop kullaniyorum, en ust duzey grafiklerle ugrasiyorum.

Bunun otesinde Mtx'yi cok ilerledi ayrica saf Android efekt kutuphaneleride yazdim 10larca. Kisaca al benisi yuksek applar yapiyorum sadece. Birde ben hep lagel ugrasiyorum, banlanma tehdidinden uzak bir sekilde.

Mesela kitapda benim aylar, yillar once aklima gelen bir metot var: Servis kullanarak, app wall kullanma, kullanicinin karsina direk cikiyor telefonda. Banlanmak icin 1 numarali neden, spaminda otesinde birsey bu.
  • e book'a baktım ama tıraş geldi bana herzaman ki yaptığımız şeyler .. :D
  • Şurası kesinki çok para kazanmak istiyorsan kısa zamanda spammer ötesi olman şart.
    Bir de kalın yazmış adam banlanma riski var diye
    Yaz gelsin de oyun motoru öğreneceğim inşallah. Kaliteli işler yapmak lazım.

Paypal'dan yanıt geldi:
    quote:

PayPal hesap bakiyenizdeki tutarın $375.74 USD olduğunu görüyorum. Bu tutar sadece yurt içinde yapacağınız ödemelere açıktır. Yurt dışına yönelik ödemeler ise sadece kredi kartı ile yapılabilir. Bakiyenizdeki tutarı Visa kredi kartınıza 7.50 TRY ücrete tabi olarak ya da banka hesabınıza ücretsiz olarak çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3mrulah -- 22 Nisan 2013; 11:55:50 >
  • dun kitabi aldim bugun hesabimda yaklasik 1 milyon dolar var. cok etkiliymis tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

dun kitabi aldim bugun hesabimda yaklasik 1 milyon dolar var. cok etkiliymis tavsiye ederim.

bana göre kitap fazlasıyla parasını hakediyor airpush olayı yeter
  • quote:

quote:

dun kitabi aldim bugun hesabimda yaklasik 1 milyon dolar var. cok etkiliymis tavsiye ederim.

kitabın bir kopyasını alabilirmiyin leonhard . @gabriel.espaso olarak :D

@ertan o kadar az mı kazandın?

@Moribito

Webservis ile iligli olarka zaten 2 tane hesabım gitti. ama iy kazandırdığını söylemeylim :)
  • quote:

hahahaha kitabi bende aldım ama işe yarar bişey göremedim.. Sen nasıl olduda kazandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacer

quote:

quote:

kitabın bir kopyasını alabilirmiyin leonhard . @gabriel.espaso olarak :D

@ertan o kadar az mı kazandın?

@Moribito

Webservis ile iligli olarka zaten 2 tane hesabım gitti. ama iy kazandırdığını söylemeylim :)

Kitabın parasını 9 kişi verdi 9'una da yolladım senin paypaldaki ismin neydi?

Webservis derken?
  • quote:

Mesela kitapda benim aylar, yillar once aklima gelen bir metot var: Servis kullanarak, app wall kullanma, kullanicinin karsina direk cikiyor telefonda. Banlanmak icin 1 numarali neden, spaminda otesinde birsey bu.

Servis Kullanımdan kasıt olarak Webservis dedim . En azından ben böyle bir metot geliştirmiştim .

Kitaba da eve gidince bakarım diğer adrese gelmiş. strdex@g
  • Kacirdik herhalde kitabi ?

• Airpush banner ile birlikte yeni özellikler getiriyor:

quote:

Hey All,

I just wanted to drop by and let you guys know that Airpush will be launching banner ads and other new features in the next few weeks. This will of course pay weekly just like our other ad units.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.