Şimdi Ara

Android'den iOS'a Geçiş ve Yorumlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O kadar yan uygulamada denedim fakat bir türlü Whatsapp üzerinden müzik paylaşımı yapamadım. Müziği başka bir yerden açıp ses olarak gönderiyorum.

JB falanda uğraşmak istemiyorum. Android'de roottu falan çok denedim çokta imei uçurdum artık orijinallik ilk hedefim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: golf_R

O kadar yan uygulamada denedim fakat bir türlü Whatsapp üzerinden müzik paylaşımı yapamadım. Müziği başka bir yerden açıp ses olarak gönderiyorum.

JB falanda uğraşmak istemiyorum. Android'de roottu falan çok denedim çokta imei uçurdum artık orijinallik ilk hedefim.

Çok kötü bir durum ya. En nihayetinde telefon yani bu kadar kısıta gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kopil59

hocam bende 1 aydır ios kullanıyorum yıllardır android kullanıyordum cihazla çabuk alışan biriyimdir ama yemin ederim hala daha alışamadım iosa bu müzik atamama gibi bir çok şey var androide göre insan kendini kısıtlı hissediyor ha hakkını yemeyeyim süper cihaz kaliteyi hissediyorsun elinde

Hocam korkutma beni ya😁 degişiklik olsun dedim artık 4 senedir androiddeyim. Ios'un hissiyatını yaşamak istiyorum artık :)

Androidlerin ömürleri kaç bilmem ama iOS 3 yıl bence. Şuan işkence çekiyor. 2 yıl güzel kullandım son bir yıl nefret ettim. iTunes olmadan iPhone daha güzeldir. Bu da mümkün değil. Bu yüzden bile android istiyorum.

• Ios tam bir anne telefonu yaşlı ve teknolojiden çok iyi anlamayanlar için mükemmel bir cihaz ki zira ben anneme aldım birtane 5c benimde kendimde g3 var. Ilk defa anneyi iphone a geçircez uzakta oluruz yakında oluruz bişey olur veririm eline Icloud sifresini gider telefoncuya yrni bi iphone alır aynı şekilde devam eder. Yanlız bende biraz ios öğreneyim diye 3 hafta iphone kullandım çok bunaldım abi. Herşey sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.