Şimdi Ara

Android'den alınan köyü game center kaydetme nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. iphone kullanıcısıyım kendı oynadıgımı köyümü sattım bir baska android kullanan arkadas satın aldı. Şimdi oyunu tekrar yükledim oyunu acıyorum eski köyüm yükleniyor. Bende yeni köy satın almaya karar verdim.. Yarın bir arkadas ile bulusup alıcam ıns arkadas android kullanıyor. Köyü kendi telefonuma aktardıktan sonra yeni aldıgım köyü eski köyün üzerine kayıt edermi ? ederse androidden aldıgım yeni köyü game centera nasıl kayıt edicem ? bilgi verirseniz cok sevinirim

• Malesef ki android hesabını Game Center'a aktaramıyosun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subay74

Malesef ki android hesabını Game Center'a aktaramıyosun...

Hesabı game centera aktarmak istemiyorum zaten. Oyunu aktarıcam ben köyü game centera nasıl kaydedicem onu sordum :)
  • Aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxS

quote:

Orijinalden alıntı: Subay74

Malesef ki android hesabını Game Center'a aktaramıyosun...

Hesabı game centera aktarmak istemiyorum zaten. Oyunu aktarıcam ben köyü game centera nasıl kaydedicem onu sordum :)

Ios cihazda oyunun kalıntısı olmayacak. Oyunun bağlanacağı gc hesabı da temiz olacak, yani daha önce coc bağlanmamış bir gc hesabı olacak.
    Ios cihazın 3 tane iCloud uzantılı yeni kimlik yaratma hakkı vardır. Bu konuya da dikkat edin.
    En temizi pc den bir apple kimlik almak. Daha sonra cihazda oyuna ait hiçbir kalıntı bırakmayın. Yeni alınan apple kimlik aynı zamanda yeni gc hesabıdır.
    Ayarlar gc bölümünden eski gc hesabından çıkış yapın yeni gc hesabına giriş yapın. Sonra AppStore'dan oyunu indirin. Yeni başlayan bir köy açılacak haliyle.
    O yeni köyde başka bir köyü bağlama noktasına kadar gereken ne varsa yapın. Eskiden birkaç şey yaptırırdı sonra ayarlar menüsü öyle açılırdı. Ayarlar menüsü gözüktüğü an android cihazdan da bağlanacak olan köyü açın. Oradan başka bir cihaz için seçeceğiyle kodu alıp yeni gc hesabında yeni köyün ayarlarından gereken yere kodu girin işlem tamamdır.

Yalnız burada şöyle bir sıkıntı olabilir, bu köyü bağladığınız gc hesabı hep o cihazda aktif kalmalı. Eski iOS hesabınızı iTunes iCloud ve diğer apple servislerinde kullanabilirsiniz ama bu bağladığınız köy cihazda varken asla bir coc hesabı bağlanmamış başka bir gc girişi yapmayın. Bildiğim kadarıyla köy o hesaplara da bağlanıyor. Androidde böyle bir şey yok ama ıos da böyle bir bulaşıcılık durumu mevcut...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.