Bildirim
android de bluetooth ya da wifi ile
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaş burası ios ios
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: time123456
Arkadaş burası ios ios
tamam. ios tan önerir misiniz arkadaşlar ? ama sen önerme._____________________________ İnanmak yeter. -
Kof 98 oynanır galiba wifi ile. Six-guns da oynanabilir. Bluetoothla oynayamazsınıx çünkü ios sadece ios ile bluetooth bağlantısı kuruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 1ht1baron
Kof 98 oynanır galiba wifi ile. Six-guns da oynanabilir. Bluetoothla oynayamazsınıx çünkü ios sadece ios ile bluetooth bağlantısı kuruyor.
teşekkür ederim dostum. six-guns u deniyicem. kof98 e de bakayım._____________________________ İnanmak yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: time123456
Arkadaş burası ios ios
Hahaha 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pokezoom
quote:
Orijinalden alıntı: 1ht1baron
teşekkür ederim dostum. six-guns u deniyicem. kof98 e de bakayım.
Ayrıca clash of clans da tavsiye ederim. Online bir oyun. Arkadaşında da ioss cihaz olsaydı street fighter iv volt, kof xiii i-2012'yi ve fifa serilerini tavsiye ederdim. İos oyunlarında multiplayer özelliği çok oluuyor. Androidde multiplayer kaliteli oyun bulmak biraz zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler