Şimdi Ara

Android Cep Telefonları İçin Takip Sistemi - www.parentcontrol.biz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Android Cep Telefonları İçin Takip Sistemi - www.parentcontrol.biz


    Android Telefonlar İçin Takip Sistemi

    ÜSTELİK ŞİMDİ 24 SAAT ÜCRETSİZ DENEME SÜRÜMÜ VE TÜRKÇE MÜŞTERİ PANELİ İLE HİZMET VERMEKTEDİR.


    Kıskançlık sorunu kişileri fazlası ile zorladığından bu duruma çözüm arayanlar için takip ve dinleme sistemleri bulunmaktadır. Android telefon kullanıcılarını takip etmek isteyenler bu konuda Parent Control casus yazılımı ile istedikleri işlemleri kolayca yapma imkanı bulabilirler. Program telefon dinleme amacı veya diğer işlemleri yapmak amacı ile de kullanıldığından aynı program üzerinden farklı işlemler kolayca yapılabilir. Takip etme işlemi için programın kurulumunun yapılması gerekir. Kısa sürede yapılacak olan kurulum işleminin ardından Türkçe dil desteği sayesinde yazılım kullanılarak bu şekilde takip edilen telefonun nerede olduğu hakkında bilgi alınabilir. Özellikle çocukları için endişelenen aileler tarafından dünyada yaygın olarak kullanılan bir yazılım olarak tercih edilmektedir.

     Android Cep Telefonları İçin Takip Sistemi - www.parentcontrol.biz


    Parent Control Android casus yazılımı takip etme konusunda etkili olarak sonuç alınmasını sağlar. Ücretsiz deneme seçeneği sayesinde daha fazla bilgi almak isteyenler bu durumda 2 gün boyunca yazılımı kullanabilirler. Aylık paketleri ile istediğiniz süre içinde yazılımın size sağladığı kolaylıklardan yararlanarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Telefonların işletim sistemine göre seçimler yapılması ile sorun yaşanmadan kullanım imkanı bulunabilir. Gizli olarak arka planda çalıştığından fark edilmesi oldukça zordur. Bu sayede daha uzun süre aynı şekilde yer bilgisi almaya devam edilerek istenen kişilerin güvende olup olmadığı anlaşılır. Google harita üzerinden telefonun hangi adreste olduğu belirlenerek bu şekilde söylenildiği gibi doğru yerde olup olmadığına karar verilebilir.

     Android Cep Telefonları İçin Takip Sistemi - www.parentcontrol.biz


    Parent Control Android takip etme yazılımının sağladığı kolaylık sayesinde şüphelerinizde haklı olup olmadığınızı gün içinde alacağınız veriler sayesinde öğrenebilirsiniz. Kolay kurulumu ile kullanılmaya başlanmasının ardından telefon üzerinden aldığı sinyaller ile telefonun nerede olduğunuzu sizlere bildirir. Her telefona uygun olacak şekilde paket seçimi yapılarak paketin süresi boyunca kullanılabilir. Okula giden çocukların okul dışında güvende olduğundan emin olmak isteyenler bu yazılım ile istedikleri gibi her an takipte kalabilir ve sorun olması durumunda harita üzerinden çocuklarının bulunduğunu noktayı öğrenerek yanına gidebilirler. Programın kurulumunda sorun yaşayanlar destek hattından yardım alarak bu şekilde sorularının cevaplarını bularak buna göre hareket edebilirler.



    Firmamızın sitesini www.parentcontrol.biz 'dan takip edebilir 24 saat ücretsiz sürümümüzü deneyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalAdworld -- 13 Eylül 2016; 10:34:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.