Şimdi Ara

android bloatware editleme ; fabrika yüklemesi >> yazılım Ekle (+) - Kaldır (x) ! :)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu yeni 2 tane program sayesinde farklı bir boyutta tekrar test denesine girmiş bulunmaktayım konu içeriği tekrardan derlenerek terkar yazılacaktır !

eski yazı ile yeni yazının ortak noktalarını arama sonuçlarında görünsün diye şimdilik burada bırakıyorum

quote:

android bloatware editleme ; fabrika yüklemesi ( güncelleri ekleme ve gereksizleri kaldırma işlemi )
    android bloatware editleme ; fabrika yüklemesinde yazılım ekle / kaldır !

bundan 1 yıl kadar önce bu konuda internette araştırma yaptım !
    gene bizim kör topal yaptığı tek şey bilip bilmediği konularda ezbere yorum yazan 1-2 yanlış yorumla
    bu işin sanki -0- dan android linux derlemesi yapılarak yapıldığını sanıyorum ! bu tarz bir yorum yapmış

ve geçenlerde bir türlü root olmayan makineye supersu'yu yüklemiştim
    ayarlar arasında ;
    ayarlar / sistem / SuperSU'yu / systeme kur seçeneği gözüme ilişmişti,
    yaw makine root olmuyor nasıl kendini sisteme kuracak derken !

android i tekrar fabrika ayarlarına getirince ; birde ne göreyim !
    rootsuz makine fabrika ayarlarına gelirken ; SuperSU yu fabrika kurulum uygulamaları içine atmış ve
    makine fabrikadan ilk çıktış formatında içinde SuperSU uygulaması da eklenmiş bir şekilde fabrika reseti olmuştu

burada ana konumuz SuperSU uygulaması değil ! burada konumuz heran gibi 3. parti bir programın
    fabrika reseti sonrası ; tam istediğiniz şekilde makinenin kendini güncel bir şekilde yenileye bilmesi

yoksa youtube versiyon 1.1 tekrar gelecek ve o bile güncelleme olmadan düzgün çalışmam demesi
    her seferinde hayatınızın 1 saate yakın bir zamanı en çok kullandığınız topu topu 10 uygulamayı tekrar tekrar
    güncel olmayan uygulamaların fabrika reseti sonrası tekrar yüklendikten sonra sizin tekrar bunları güncellemeniz
    gereksiz bir iş ve işlem !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 30 Haziran 2016; 22:58:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.