Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
743
Cevap
135
Favori
188.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Type C portundan bağlıyorum araca,

    AA 7 kurulu. Dediğiniz ayarları da yapmıştım, olmuyor.

    Heralde sorun android 8.

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    dün Android 6,7,8 ve 11 de denedim.. orjinal kablo ile.. 11 de Android auto gömülü.. hepsinde Android auto son sürüm.. hepsi de samsung marka.. fermata hepsinde aynı sürümü yani son sürümü kullandım.. çok garip bir şekilde hep aynı sonuç.. kafayı taktım ve yemek üzereyim.. mutlaka bir çözümü vardır.. bulursanız sizden ricam bilgi bekliyorum teşekkürler..
  • bayse B kullanıcısına yanıt

    Hocam ya kablonuz orjinal olmasına rağmen arızalı ya da Android Auto'ya gerekli izinleri tam olarak vermediniz.

  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Yani verilebilen bütün izinleri verdim düşünüyorum ama mutlaka gözden kaçırdığım bir şey var.. denemeye devam.. teşekkür ederim..
  • Günaydın arkadaşlar. Yukarıda belirtilen hataları alan birisi olarak ben de bu konuya kafayı taktım. Fermata auto programının sahibi Andrey Pavlenko ya ulaştım. Fermata auto Android auto programlarında görünmeyen, görünsede hata alan, fermata control üzerinden çalıştırıp ses var görüntü yok diyen arkadaşlara çözümü anlatıyorum. Öncelikle Fermata auto yu kaldırın. Sonra telinizin ayarlarından uygulamalar menüsünde uygulamalar, oradan da fermata auto var mı kontrol edin olmayacaktır ancak fermata control var, onu da silin. Sonra aynı yerde android auto var, alt menüsünde depolama menüsünde önce ön belleği sil sonra aynı yerden verileri sil yapın. Böylece android auto ayarları sıfırlanır ve eski fermata control versiyonunu kaldırmış oluyoruz. Sonra fermata auto 1.8.8 ve fermata control 1.8. 8 İ yükleyin. Android auto dan geliştirici ayarlarından bilinmeyen kaynaklar seçeneğini seçtiğinizde AA da başlangıçtaki programlar arasında Fermata auto ve fermata control programlarını ve telefonda da çalıştığını göreceksiniz. Bu arada tel huawei android 9 usb c bağlantı android auto v 7.0. 6141 ancak önceden AA yı çalıştırabilen herkeste çalışabileceğini düşünüyorum. Herkese iyi günler.





  • acakirerk A kullanıcısına yanıt

    Çözüm için teşekkürler.


    Ufak bir düzeltme yapmam gerek nacizane.

    Fermata Auto ve Control uygulamalarını yüklemeden önce Android Auto nun geliştirici ayarlarından "bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini açmak lazım. Aksi takdirde Fermata yı görmeyebilir.

  • bayse B kullanıcısına yanıt

    Bu mesajınızı atlamışım sanırım. Micro Usb ile görüntü aktarımı yapılabiliyor muydu  


    Google Harita ve diğer ekranları görebiliyor musunuz?

    Telefonunuzda Fermata uygulamasından video izleyebiliyor musunuz?

    Fermata uygulamasında Sağ alt köşeden Menü ye oradan Setting e girip Media Engine kısmını kontrol eder misiniz. "Preffered Video Engine" seçeneğinde sizde yüklü olmayan bir uygulama seçili kalmışsa video oynatmada o yüzden sorun yaşıyor olabilirsiniz.

  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    ilginize çok teşekkür ederim.. Google haritalarda sorun yok. gayet güzel.. ana ekran, poweramp uygulaması vs çok güzel.. ama cartube ve fermata dokunduğunda bu sürüş sırasında mesaj gelmedi uyarısı alıyorum.. WhatsApp tan mesajları da okuyabiliyorum.. dediğiniz ayarı kontrol edeyim..
  • şimdi baktım fermata video izleyebiliyor youtube vs herşey çalışıyor..
  • bayse B kullanıcısına yanıt

    Daha önce Android 6, 7, 8 ve 11'de denedim demiştiniz, hepsinde mi çalıştı yoksa birinde mi deneyebildiniz? Özellikle 6, 7 ve 8 nolu Android işletim sistemlerindeki durumu merak ediyorum.

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hepsinde denedim, ayrı ayrı hepsinde bu hatayı aldım, samsung orjinal kablo kullandım, sonra değiştirdim sony orjinal kablo ile de sonuç aynı.. navigasyon vs hiçbir sorun yok ama cartube ve fermata hep aynı mesaji veriyor. şöyle ki, BİLDİRİM İZNİ VERMEDEN ÖNCE DE AYNI HATAYI WHATSAPP TA DA ALDIM.. BİLDİRİM İZNİ VERİNCE WHATSAPP DÜZELDİ AMA BU UYGULAMALAR AYNI MESAJİ GÖRÜNTÜLENİYOR..
  • bayse B kullanıcısına yanıt

    Yukarıda "fermata video izleyebiliyor" yazmışsınız, ben oldu diye anladım ama acaba "izlenemiyor" gibi bir şey mi demek istemiştiniz o mesajınızda?

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    yok, arkadaş telefon da izleniyor mu diye sordu. Ona evet dedim.. telefon da fermata çalışıyor, arabada çalışmıyor..
  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Bu güncelleme ile sorun çözüldü. Artık en son android autoda bile sorunsuz çalışıyor. Bu tarz güncelleme haberleriniz paylaşırsanız çok seviniriz.

  • bayse B kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam, araçta da oynatabildiniz diye anladım bir an. Android 11 yüklü olan telefon hangi modeldi acaba, en azından USB portu type-C ise onda çalışması gerekirdi diye düşünüyorum.

  • Android 8 ve 11 olan cihazlar type-c.. ama maalesef çalışmıyor
  • Ford focus Sync3 sistemine telefonu bağladım ancak carstream ve fermato auto'yu göremiyorum telefondaki bağdaştırıcıyı özelliştirme ekranında ?


    Bu arada telefon eski android 7.0 yüklü , acaba android versiyonunda mı sıkıntı ? yakın zaman da telefonu değiştireceğim ama bilemedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Kasım 2021; 12:24:22 >
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

    Hocam, yüklemeden önce açmanıza gerek yok. Zaten AA ayarlarını yaparken geliştirici seçeneğinden bilinmeyen kaynaklara tik atınca, AA kurmadan önce yüklediğimiz tüm uygun App leri başlangıcı özelleştirmede gösteriyor.

  • bayse B kullanıcısına yanıt

    Kablonun orijinal olması dışında Micro type c vs. farklı olmasının problem yaratacağını zannetmiyorum. Android 11 ve Android 12 de çalıştığını hatta AA nun en son güncellemesinde de çalıştığını söylüyorlar. Önceden AA yı arabada faal olarak kullanmış ve çalıştırmışsanız eğer yukarıda bahsettiğim şekilde tekrar kurulum ve ayarları yapın bir de öyle deneyin

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    Carstream ve Fermata ve Control uygulamalarını (1.8.8 sürüm yüklemelisiniz, 1.8.6 görünmüyor sanırım) yüklemeden önce Android Auto nun geliştirici seçeneklerinden "bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini açmalısınız. Sonrasında Android Auto nun ayarlarında "başlatıcıyı özelleştirme" seçeneğinde görebilmeniz gerekli.

    Detaylı bilgiyi konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.