Bütün videolarınızı inceledim. Benim amacım ekran yansıtmı. Özellikle 7. Videonuzdaki aamirror uygulamasını dediğiniz şekilde yükledim. Araç ekranında uygulama göründü ama tıkladığımda "gösterilecek mesaj yok" tarzında bir uyarı çıkıyor, bu tabi androidin son sürümünde, yani güncellemeye ihtiyaç duymuyor. Eğer daha önce kullandığım Screen2Auto yu kullanmak istediğimde ise android auto son sürümde kullanmak istersem araç ekranına yansıtma uygulaması olan Screen2Auto simgesi çıkmıyor. Android auto nun eski sürümünü yükleyip kullanmak istediğimde ise anroid auto güncellenme istiyor, güncelleyincede yansıtma uygulaması gözükmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (19. sayfa)

-
-
Merhabalar. Fermata auto'da ses var görüntü yok. aa mirror ile arabada ekran kararıyor. Bunu nasıl halledebiliriz.
-
Redmi note 8 pro Clio 4 1.0.13.2 de Android auto kullanabilen var mıdır? Sadece Orijinal kablo ile ekranda yanıp sönme şeklinde bir sonuç oluyor. Carplay anında çalışıyor ama AA sıkıntı bir şekilde çalışmıyor. Deneyimi olan varsa yönlendirmeler için çok teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fermata yerine CarStream tercih edenler için...
MKyoutube
Engelsiz hale getirilmiş CarStream için aşağıda verdiğim APK dosyalarını kullanalım. APK dosyalarını normal yolla kurmuyoruz! Mutlaka aşağıda paylaştığım örnek videodaki KingInstaller yöntemini uygulayalım. ■ CarStream Engelsiz APK: https://drive.google.com/file/d/1cUqL3nyfXIzV_WzY2OUHVDPNTIAyF0Ss/view?usp=sharing ■ King Installer: https://drive.google.com/file/d/1TXQd90qV0tiYGFdKcYTlyQr4U2rJYnb2/view?usp=sharing Yükleme yöntemi için lütfen 5 veya 6 numaralı videomu izleyin fakat yukarıdaki APK dosyalarını kullanalım. Örnek Kurulum Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=CcR8c8xCLiQ Bölümler 00:00 Kısa Bilgilendirme 00:16 KingInstaller İle Kurulum 00:52 Cihazda CarStream Çalıştırma 01:01 Android Auto Kontrol 01:21 Araçta Test Popüler Aramalar CarStream, CarStream APK, CarStream yükleme, CarStream son sürüm, CarStream çalışmıyor, CarStream engellendi, CarStream not working, CarStream nasıl yüklenir, CarStream download, Android Auto çalışmıyor, Android Auto video oynatmıyor, Fermata Auto çalışmıyor, Fermata Auto video oynatmıyor, Fermata Auto banlandı, Fermata Auto yasaklandı, Fermata Auto son sürüm, Fermata Auto nasıl yüklenir, Fermata Auto youtube oynatma, Fermata Auto youtube sorun, Fermata Auto youtube açılmıyor, mercedes android auto, egea android auto, volvo android auto, android auto nedir, android auto apple carplay, Kinginstaller apk, King Installer apk, King Installer yükleme android auto whatsapp, android auto video izleme, android auto youtube izleme, android auto nasıl yüklenir, android auto nasıl kullanılır, android auto ekran yansıtma, android auto nedir, android auto apk, android auto egea, android auto apk nasıl yüklenir, android auto arabaya nasıl yüklenir, android auto astra k, android auto apple carplay, android auto app, android auto ayarları, android auto apk 2021, with android auto, carplay and android auto, android en autocad, android auto performance monitor, conectar android auto, uconnect android auto, android auto bağlantı, android auto bağlanma, android auto bağlanmıyor, android auto bu öğe ülkenizde kullanılamıyor, android auto bağlantı sorunu, android auto bluetooth ile bağlanma, insignia android auto, opel insignia android auto, android auto clicker, android auto carplay, android auto clio, android auto clio 5, android auto clio 4, android auto citroen, android auto carplay youtube, android auto civic, c class android auto, AA Browser, Android Video İzleme Çalışmıyor, Root Olmadan Video İzlemehttps://www.youtube.com/watch?v=G8L1bP5ZqjI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 12 güncellemesi ile sorun yaşayan arkadaşlara:
Android Auto gömülü değilse kaldırıp (gömülü ise güncellemeleri kaldırıp) 6.9.613744 sürümünü yükleyip, güncellemek isterse kapatıp tekrar açıp güncelleme ekranını atlayıp atlamadığını kontrol eder misiniz? Bu arada Play Store'da uygulama sayfasında sağ üstteki üç nokta menüden otomatik güncelleme kapalı olsun.
Ayrıca verdiğim dosyaları yine Kinginstaller ile yükleyin.
Kurulum yöntemleri ve dosyalar kanalımda https://youtube.com/channel/UCvBuXWf-yh3Hx2E_QV82dKw
apkmirror
Android Auto 6.9.613744-release (arm64-v8a) (Android 6.0+) APK Download by Google LLC - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-6-9-6137-release/android-auto-6-9-613744-release-android-apk-download
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam dediğinizi yaptım ancak telefona indirdiğim videolar görülmüyor. Hatta hiçbir video görülmüyor. Nedeni ne olabilir? Ben indirdiğim videoları bulamıyorum. Klasörlerin hepsi boş görünüyor.
Diğer herşey sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
Cevabı buldum. Fermata uygulamasını çalıştırdıktan sonra sol alttaki Folder a tıklayıp sağ altta çıkan üzerinde + olan klasör işaretine tıklıyoruz. Çıkan menüden Content seçilecek. Sonra açılan pencerede istediğiniz, videoların bulunduğu klasör seçilerek en altta yazan "Dizine Erişime İzin Ver" e tıklıyoruz. Bu işlemi yapınca klasörlerde görünmeyen videolar görünmeye başlıyor.
Evet, lokal videoları izlemek için belirttiğiniz şekilde kaynak klasörü belirleyip uygulamaya tanıtmanız gerekiyor. Diğer seçenekler, online YouTube videoları izlemek için anlatılan çözümler.
Android 12 üzerinde Fermata Auto, AA Mirror, Carstream vb. uygulamaları çalıştıramıyorum diyenler...
MKyoutube
#Android 12 güncellemesiyle birlikte kullandığımız Fermata Auto, AA Mirror, CarStream vb. uygulamaların artık çalışmadığı yönünde onlarca şikayet aldım. Daha önce geçici çözümler sunmama rağmen videoda anlattığım şekilde sorunun tamamen çözüleceğini düşünüyorum. Android 12 sürümüne sahip bir cihaza sahip olmasam da Android 12 kullanıcısı birçok kişi belirtilen uygulamaları bu şekilde sorunsuz kullanabildiğini ifade etmekte. Sizler de yorumlarda olumlu / olumsuz sonuçları belirtirseniz sonuca göre videoyu kaldırabilir veya sorunu "çözüldü" olarak not alabilirim. Abone olmadan yararlanan arkadaş; sana da merhaba! :) Android Auto: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-7-2-6201-release/android-auto-7-2-620124-release-android-apk-download/https://www.youtube.com/watch?v=dFhPbczdJ1w&feature=youtu.be
AA Stream ile Screen2Auto apklarının da engelsizi var mı? AA Mirrordan daha detaylı ayarları var. kaybolma sorunu var bu ikisinde.
Henüz o ikisine video çekmediğim için engelsiz APK dosyalarını paylaşamadım. Yakın zamanda ayarlarım.
Bu arada son youtube videosu harika olmuş @RhPolitik eline ve emeğine sağlık, bütün sorunun çözümü... artık önbellek temizleme yok
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Bu arada son youtube videosu harika olmuş @RhPolitik eline ve emeğine sağlık, bütün sorunun çözümü... artık önbellek temizleme yokAbone olun, videoyu beğenin, bildirim zilini açın 😂😂😂✌️🤦🏻♂️
Aynen ,arkadaşlar daha öncede demiştim madem buradan yardımlaşıyoruz, selam verip gitmek olmaz; @RhPolitik mesajlarındaki youtube kanalına abone olalımki videoların devamı gelsin,araştıralım ve isteyelim..
deneyerek de bakabilirim ama araba uzak buradan sorayım, Vodafone Tv gibi uygulamalar ek işlem gerektirmeden çalışıyor mu?
Miracast ile telefon üzerinden her uygulamayı kullanabilirsiniz, android auto üzerinden sanmam
Netflix gibi uygulamalar telif koruması kapsamında ekran kaydetme, yansıtma vb işlemleri webview üzerinden engelliyor. Root olmadan herhangi bir yönteme izin vermiyor. Direkt Vodafone TV Android Auto içinden çalıştırılamaz ama telefon ekranını yansıtarak izlenebilir. Tabii netflix'in kullandığı bu engellemeye takılıyor mu ona da bakmak lazım.
Miracast ile netflix izleyebiliyorum
Merhaba ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
Android autoyu kablosuz olarak kullanmak için bir ürün varmı ben bulamadım varsa link veya bilgi paylaşırsanız sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X