Şimdi Ara

Android & Apple Kurumsal Uygulama Yayınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurumsal bir firmada çalışmaktayım. Firmamızda mobil uygulama geliştirdik ve bunun yayınlanmasını sağlamamız gerekiyor. Apple Store ve Android Market te yayınlamak için araştırma yaptığımda kayıt aşamasında yıllık üyelik bedeli alındığı ve bu bedelin Kredi Kartından tahsis edileceği belirtiliyor. Kurumsal bir firma olduğumuzdan bireysel bir kredi kartımız bulunmadığından bu aşamada kilitlenmiş bulunmaktayız. Apple a ulaştığımda istediğim cevabı veremediler. Google tarafına zaten telefonla ulaşamadım oradan da destek alamadım.

Bu konuda herhangi bir çalışma yapan veya bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur.

Edit : Hatta adım adım kurumsal uygulama yayınlamak için ne yapılması gerekiyor şeklinde bir veri varsa çok iyi olur ben google da bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytuuncc -- 23 Ağustos 2016; 10:48:42 >

• Nasıl bir kredi kartı o anlamadım ama, ticari de olsa isim soy isim kart üstünde yer alır. Alışverişi yaparsınız, siz sadece fatura talebinde bulunma konusunda iseniz, ne Google AdWords ne de Apple'dan Online hizmetler için fatura alamazsınız. Sadece muhasebenize ibraz edebileceğiniz ama %18 vergisini beyan edene kadar işleyemeyeveğiniz bir evrak olur. Yani istediğiniz gibi ödeyin! Kurumsal olduğunuz için nerede takıldınız onu anlamadım. Belirttiğiniz kadar kurumsal iseniz zaten ödeme kısmını finans bölümünüz çoktan bir çözüm üreterek halletmişti.

Gelelim diğer konuya, Apple'da uygulama geliştirmek Xcode ile bedava dağıtmak için Developer hesabına para vermeniz lazım. Yoksa şansınız yok o uygulamayı yayınlamak için. google play store Hakkı'nda en ufak bir fikrim yok, o konuda da biraz yabancı forumlarda gezmenizi tavsiye edebilirim. Bilen biri çıkana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ios uygulama.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.