Bildirim
Android Ana Ekranlarımız -Yükle,Özelleştir & Paylaş!- (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Resmen gereksiz yazmış kusura bakma.Sürekli "güzelmiş, sağol, çok güzel" yazmanın neyi mantıklı? Açıkla da bilelim. Amacım tartışma çıkarmak değil kesinlikle.Ama bunu da anlamak güç olmasa gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
'i actually like the taste of doughnuts better when they're from trash' -
quote:
Orijinalden alıntı: seas79
Yaw hee he... Sen mutlu ol diye konuya eklediğim ana ekran fotosu dahil tüm mesajlarımı sildim. Ok cevap yazma bunu oku bunuda sileceğim...
konuma cevap gelmesiyle mutlu olacağımı düşünmen beni haklı çıkartmaktan başka bir şey yapmadı dostum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LVNDSCAPE -- 23 Eylül 2014; 22:57:27 >
Up
_____________________________ Teoman | Teo | Teoman Remixler 1 | En Güzel Hikayem |Tuborg Pilsener Alive Teoman |Renkli Rüyalar Oteli |İnsanlik Halleri |Ruhun Sarışın | Aşk Ve Gurur | Paramparça Senfoni | Konser 1 | Konser 2 | Aşk Ve Gurur Remixler | Haziran | Yavaş Yavaş |
-
-
-
S3 Mini
Next Launcher ( Ücretli olan )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Teoman | Teo | Teoman Remixler 1 | En Güzel Hikayem |Tuborg Pilsener Alive Teoman |Renkli Rüyalar Oteli |İnsanlik Halleri |Ruhun Sarışın | Aşk Ve Gurur | Paramparça Senfoni | Konser 1 | Konser 2 | Aşk Ve Gurur Remixler | Haziran | Yavaş Yavaş | -
Ana ekran alttaki foto APK indirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Teoman | Teo | Teoman Remixler 1 | En Güzel Hikayem |Tuborg Pilsener Alive Teoman |Renkli Rüyalar Oteli |İnsanlik Halleri |Ruhun Sarışın | Aşk Ve Gurur | Paramparça Senfoni | Konser 1 | Konser 2 | Aşk Ve Gurur Remixler | Haziran | Yavaş Yavaş | -
_____________________________ Teoman | Teo | Teoman Remixler 1 | En Güzel Hikayem |Tuborg Pilsener Alive Teoman |Renkli Rüyalar Oteli |İnsanlik Halleri |Ruhun Sarışın | Aşk Ve Gurur | Paramparça Senfoni | Konser 1 | Konser 2 | Aşk Ve Gurur Remixler | Haziran | Yavaş Yavaş |
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HydroAcidX
Model:Nexus 5
Android sürümü: Lolipop

Ekran boş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MTYG -
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı