Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
521.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPSin çalışmadığını farkettim bir kaç gündür swarmda konumlar Konya İzmir Hakkari kafasına göre ip den buluyor sanırım forumda iki vida unutulmuş bu sebepten dolayı çalışmamış ve sorun çözülmüş vidalar yerine takılınca wifi da etkileniyor demek bu durumdan galiba sorun çözülecek bu vidalar bende de eksik ise GPS test falan indirdim tek bir yer bile gözükmüyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endy41 E kullanıcısına yanıt
    GPS antenini kırmış olabilir telefonu sökenler. Açıp bakın en iyisi içine ne var ne yok.. Eksik ürünleri sipariş edersiniz.

aliexpress.com
    US $1.2 |Dower Me Loudspeaker Holder Buckle Small Plastic Metal Parts GPS WIFI Antenna For Sony Xperia Z5 Z5Dual E6633 E6653 E6683 5.2
    https://www.aliexpress.com/item/Loudspeaker-Holder-Small-Plastic-Part-For-Sony-Xperia-Z5-Z5-Dual-E6683-5-2/32827856510.html

• Açınca görücez bugün pazar diye bir şey yapamadım modemi alt kata aldım evde sorunsuz kullanıyorum şimdilik note5den daha stabil çalışıyor hoşuma gitti inat ettim ben de kullanmaya ')

• O civimsi dalgalar eksik ya da o civatalar mobil veri kapattığım zaman şebekem de düşüyor düşük yerlerde ise hiç çekmiyor görüşme yapamıyorum mobil veri mecbur hep açık kalacak daha neler görücez acaba

• Bataryadan sebep telefonun kapandığını düşünüyorum. Şöyle ki ilk günler 90larda kapanıp 80lerde gözüküyordu açıldığında. Sonra şu kapalı sarj olayını yaptım %92de kapanıp 84lerde açıldı birde 40 larda kapanıyordu. Açıldıktan sonra hep fulledim. Şimdi %100 de kapanıyor %95de açılıyor. Acaba telefon bi süre yatmış vesaire olabilir mi genel olarak şarjı bu işlemlerden sonra tarayıcı sosyal medya orta ışık düzeyinde bir saatte %10 civarı bi şarj yiyor. İyi gidiyor bana göre elimden düşmediği halde sabah 8 akşam 6-7 görür gibi..

kapanma sorunu bendede vardı. Telefonu hızlı bir şekilde masaya falan koyunca kapanıp açılıyordu. Bende arka kapağını açtım bakmak için , bataryanın kasaya yapıştırılmadığı için bataryanın soketi yerinden çıkmış (biraz tutuyor ama tam takılı değildi) soketi taktım bataryayıda kasaya yapıştırdım . Kapanıp açılma sorunu kalmadı.
    Bu arada bende ikinci el olarak aldım telefonu.

Kapağı açınca içindeki anten parçalarıda yoktu bu yüzden wifi ve gps de bahsettiğiniz sorunlar mevcuttu eksik parçaları AliExpress den aldım taktım . Wifi ve gps şimdi düzgün çalışıyor.
    Telefonun arka kapağını açmayı düşünüyorsanız, gerekli malzemeler ( tornavida , yapıştırıcı ...) ve bilgi olmadan açma işine girişmeyin . baya uğraştırıyor.

Başka sorununız olursa sorabilirsiniz telefonu hala kullanıyorum.

Birde kamerayı açıp ne kadar süre video kaydı yaptığını yazabilir misiniz? ( 4k yada 1080p 30fps)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Parçalar ne kadar tuttu acaba? Donup kırmızı ışık yanıp reset atma olayı var %100 şarjda 40larda ve 20 Lerde illa ki üç sefer reset atıyor açılınca pin falan sormuyor her resetten sonra da pilde %5 kadar düşüş var.

• Merhaba arkadaşlar,
    2 ayı aşkın zamandır eşim z5 kullanıyor.
    Bugün sehpanın üzerinde dururken birden sağ üst köşede bulunan köşe parçanın düştüğünü gördük. Bir video seyrettim, b7000 ile yapıştırdılar. Telefon 2 aylık . Sizlere de danışmak istedim.
    Selamlar.

https://store.donanimhaber.com/f9/bb/ef/f9bbef09de6b979b82d311d9fa556335.jpg

Bir batarya alin olmadi ben sundan aldim, bir sorunu yok.

aliexpress.com
    US $9.87 6% OFF|4300mAh LIS1593ERPC Battery for Sony Xperia Z5 E6603 E6653 E6633 E6683 E6883-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/BLHRScC

• fanta14 F kullanıcısına yanıt
    Sifir cihazda gonderin yapilsin. Normalde o kose parcalar birbirine gecmeli. Bir centigi vs kirilmistir tutmuyorsa. Yapistirirsiniz daha sonra garantilik bir is olur garanti disi birakmasinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Aralık 2018; 20:0:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sifir cihazda gonderin yapilsin. Normalde o kose parcalar birbirine gecmeli. Bir centigi vs kirilmistir tutmuyorsa. Yapistirirsiniz daha sonra garantilik bir is olur garanti disi birakmasinlar.
    Teşekkür ederim Sn Verge
  • Kapanma olayı düzelir mi acaba batarya ile normalde iyi gidiyor ama burda arkadaşım 70liraya değişiyor bataryayı bir de şu 235677 falan daha önceki konularda batarya kapasitesi var service kod vesaire artık yok mu o kısım ben yapamadım.

• Yarın şu yedili seti sipariş etmek gerekirse modellerde 6603 yazmıyor ama z5 yazıyor dualden hariç sıkıntı olur mu ki

7 sinide almanıza gerek yok, açıp bakın eksik parçayı alın. sub2 yazan gps wlan yazan kablosuz bağlantı anteni...
  • Anladım teşekkür ederim. Şarjdan çıkardığımda 4k denemiştim 30 saniyeden fazla yapmadı cihaz soğukken tekrar denerim ama normal tarayıcıda bile gezerken ısınıyor yani oyun falan oynanmaz sanırım

• merhaba arkadaşlar bir ara telefonun köşelerdeki parçalarının satış linki paylaşılmıştı aradım bulamadım aliexpres hariç Türkiye'den bir satıcı bulamadım bileniniz var mı ? alibabadaki link :

• ShenZhen aochuangda Co.,Ltd Store

Ben bu satıcıdan aldım parçaları .Eğer parçaları almak isterseniz önce satıcı ile konuşun satıcı baya indirim yapıyor . Bana 14 dolarda 5 dolar indirim yaptı.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Linkteki Bataryayı takınca orjinal bataryaya göre şarjı daha fazla dayanıyor mu? Ona göre bende almayı düşünüyorum. Şarjı YouTube de 1 saatte %15 düşüyor. Ekran ışığına göre değişiyor. Yani bir günü çıkarmıyor günde 2 kere şarj ediyorum. Birde linkteki bataryada 4000mAh yazıyor bu doğru mu?

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir lineage os kullanıyorum. Oreo yu deneme imkanımız hala yok değil mi z5 üzerinde

• Sony z5 kullanılıyorum. Kamera kötü. Pubg mobile kasıyor. Cözebilen varmı

• 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.