Şimdi Ara

Android 6.0 beklentilerin altında yükseliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android sürümlerinin yükselmesi hakkında beklentide bulunmak çok yanlış. Sonuçta herkes istediği cihaza kuramıyor/kurmuyor. Büyük bir belirsizlik var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 9 Ocak 2016; 18:15:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat 4.0 değil, 4.4. (4.0 ICS)

• g2me bile gelmedi.oysa içi dışı kaliteli.6.0mı kaldırmıcak ama şirketler uğraşmıyor.yapsalardı hemen indirirdik.

• Nedendir bilmem fakat telefonların piyasaya ilk çıktığı sürümler daha stabil oluyor. Sonradan gelen güncellemeler ile daha iyi deneyim sunan bir telefon kullanmadım şu ana kadar. Her güncelleme bir şeyler götürüyor cihazlardan. Firmalar mı yetersiz bu konuda, yoksa bilerek mi yapıyorlar nedir bilemiyorum fakat Google firmasının yeni sürümde vaad ettiği şeylerden çok sorunlarla yüzleştiğimiz için Android sistemin adı çıkıyor maalesef.
  • Böyle olması çok doğal. Henüz yeni cihazlar çıkmadı ve mevcut cihazlar için marshmallow henüz hazırlanamadı.

• galaxy s3 cm13 resmi rom (gecelik sürümler) bide üstüne Boeffla kernel ile benchmark yazılımlarında snapdragon 600 a yakın bi performans, WoT blitz high ayarlar en düşük 40 FPS. Marshmallow candır.

• Androidin bu olayi kotu her firma kenndi guncelliyo bole bokdan is varmi ya farkli laptoplara ayni cdden windows kuramamak gibi bisiy bu xD

• Google'ın üreticilerin kullandıkları arayüzleri sadeleştirmeleri için biraz baskı yapması lazım.Maalesef Android'in üstüne çeşit elbiseler dikiliyor.Bunun adı ya touchwiz ya sense yada başka birşey oluyor.Bir başka alternatif Google'ın yeni Android sürümlerine üreticilerin yazılım birimlerini de dahil etmesi.Çünkü Google her türlü çalışmayı yapıp cihazını sürüp kaynakları kodları en son diğer üreticilere veriyor.E haliyle hazırlık,Google onayı testler derken her yeni Android güncellemesi Nexus dışındaki cihazlara en iyimseri 3 ay sonra geliyor.Google ne yapar eder bilemem koskoca şirket ama bu bence Android'in en derin kanayan yarası.

• marka lar yazılımı test yaparken ,umdugu stabiliteyi bulamayınca global yayını sürekli erteliyorlar,kim aldıkı dogru dürüst 6.0 ı. eskimeden kullanıcıya yayınlayamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 10 Ocak 2016; 0:07:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun çözümü basit google; windows gibi programı her telefona yüklenbilmesini sağlayacak program telefona yüklendikden sonra otomatik olarak donanımı algılayarak kendini uyumlu hale getirecek telefon ham haliyle androidi çalıştıracak şirketlerde arayüzlerini market aracılıgıyla ister para ile ister bedava kullanıcılara dağıtacaklar isteyen yukler istemeyen yuklemez bu sayede isteyen istediği sürümü kullanır zaten bu saatten sonra hiç bir telefon ureticiside ben androidin şartlarını kabul etmiyorumda diyemez bizim bu düşündüğümüzü google neden düşünmüyor yada düşünüyorsa neden yapmıyor oda işin başka bir tarafı

• İşlemci ve üretici destekliyo da millet mi yükseltmiyor sanki :)

• 0.27 lık kısım dayım oldukça umutluyum...

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

g2me bile gelmedi.oysa içi dışı kaliteli.6.0mı kaldırmıcak ama şirketler uğraşmıyor.yapsalardı hemen indirirdik.

senin g2ne gelene kadar kaç yüz tane cihaz var. g2ye gelmez boşa bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Nedendir bilmem fakat telefonların piyasaya ilk çıktığı sürümler daha stabil oluyor. Sonradan gelen güncellemeler ile daha iyi deneyim sunan bir telefon kullanmadım şu ana kadar. Her güncelleme bir şeyler götürüyor cihazlardan. Firmalar mı yetersiz bu konuda, yoksa bilerek mi yapıyorlar nedir bilemiyorum fakat Google firmasının yeni sürümde vaad ettiği şeylerden çok sorunlarla yüzleştiğimiz için Android sistemin adı çıkıyor maalesef.

Güncellemelere çok ugrasmiyorlar maalesef. Genelde cihaza güncellemeyi hazırlarken başka bir telefon çıkarma arefesinde oldukları için, tam odaklanamiyorlar verecekleri güncellemeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim firmalar güncelleme olayı ile uğraşmayacak google da öyle bir güncelleme yapacak ki yazılım telefonun ekran ram vs. vs. özelliklerine göre kendini optimize edecek tüm cihazlar aynı yazılımla çalışacak ama tema icon vs çeşitliliği aşırı iyi olacak.Öyle değişime izin verilecek ki herkes aynı işletim sistemini kullandığını unutacak.
  • O ufak kisimdayim bende kurmadan önce pek umutlu değildim fakat android 6.0 umut vad edici cidden android ios a rakip olmuş bu sefer tam manasıyla ios dan daha stabil olmuş bile diyebilirim 5s kullanmış birisi olarak. tabi firmaya göre değişir bu en azından g3 de böyle son amiral gemisi modelleri düşünemiyorum onlar dahada iyi olacaktır.

• Daha once android 6ya tu kaka hic bir yenilik yok adroid zaten her guncellemede daha kotu ram islemci kullaniyor(zaten cahillik buradan belli) diyenler simdi gelmis bize niye gelmiyo lg samsung tu kaka diyor komedi yav

• Andoid 2.2 den sonra dogru olanin ios oldugunu gordum ve mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

g2me bile gelmedi.oysa içi dışı kaliteli.6.0mı kaldırmıcak ama şirketler uğraşmıyor.yapsalardı hemen indirirdik.

g2 kullanıcılarına android 6nın ilk ciktigi zaman yüklenen nexus 5 telefonundan selamlar za

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • versin note 5 e hemen güncelleyelim verdi de biz mi almadık

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.