Şimdi Ara

Android 4.4+Win8.1 TV-BOX'lar Dual Boot INTEL Dört Çekirdek CPU/2gb RAM/32gb ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL Dual Boot Dört Çekirdek CPU 2gb RAM/32gb ROM Android 4.4 Windows 8.1 TV BOX lar .

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150429081411&SearchText=android+TV+BOX+intel

100$ dan başlayan fiyatlarla

Brand PIPO
    Model X7S
    Color Golden
    Material Metal
    System
    Operating System Windows 8.1 with Bing OS & & Android 4.4
    CPU Quad Core Intel Z3736F Base Frequency: 1.33 GHz; Burst Frequency: 2.16 GHz
    GPU Intel HD Graphics
    RAM DDR3 2GB
    ROM Nand fast flash 32GB
    Extended Storage T-FLASH(Support 64G MAX)
    Communication
    Wifi Connectivity 802.11 b/g/n, Fast Ethernet
    Ethernet 10 / 100M
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    Camera N/A
    Media
    Video Supported AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG
    Audio Supported FLAC/APE/WAV
    Picture Supported JPG/BMP/PNG/GIF
    Interfaces
    HDMI Port Standard HDMI female, support up to 1080p
    Other Interfaces 4 x USB; 1 x RJ45 LAN Port, Fast Ethernet;1 x Micro SD card slot;1 x Earphone jack
    Other Features
    3G N/A
    Other Function Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office
    Ebook: WORD/EXCEL/PPT/PDF/TXT/CHM/HTM

Not :
    1-Win 8.1 ile IPTV için bana Ace Player yetiyor . Takılmasız birçok m3u dosyasını açabiliyorum.
    Siz Onlarca Windows uygulamasından .İstediğinizi seçebilirsiniz.

2-Kablosuz Klavye mouse ile Herhangi bir windows uygulamasını masaüstü Bilgisayar rahatlığı ile kullanıyorum

3-Alım satım konularında nette ufak bir araştırma ile binlerce kaynak bulabilirsiniz .
    Lütfen bana bu konularda soru sormayın.İşin ticari kısmı beni ilgilendirmiyor.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfel -- 1 Mayıs 2015; 12:28:10 >

• Aliexpress ile bunları türkiyeye sipariş geçsek Gümrüğe takılacak.. Ne yapmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 29 Nisan 2015; 22:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden takılsın 100 euro dimi sınır

takılmaz benim hiç bi ürünüm takılmadı en kötü vergi çıkar oda bu ürünü burda 600 tl satan satıcılar için bişey değil

kullanan varsa bende bu aleti merakla bekliyorum.
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Bir tane için takılmaz Arkadaşım toplu kaçakçılıkmı yapıyoruz .
    Takılsa dahi 10$ veya 15$ dörte birini ödersin hadi 4$ olsun. Devlete 10 tl çok görmeyiz her halde.
  • sfel kullanıcısına yanıt
    70euro gibi sınır biliyorum değişmişse miktar bilmiyorum. Azarlayıcı değil bilgi verici mesajlar yazarsanız daha memnun olurum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 30 Nisan 2015; 22:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Alım satım ile Gümrük vs ile ilgili sorularınıza :
    Google da Gümrük ,Aliexpress ,Ebay,Paypal vs yazarak daha kesin ve çabuk sonuç alabilirsiniz arkadaşım .

Gümrük yerine cihazla ilgili soru sorasa idiniz . Bilgim dahilinde ise yardımcı olabilirdim .
  • Windows with Bing diye bir windows sürümü ile geldi .Lisanslanması gerekiyor . 100 kusur tl de lisans bana çok gelecek .
    Windows 8.1 aktivasyon programları çalışmıyor .Crack bulamadım .bulabilirmiyiz ? Sadece android bölümünü kullanabiliyorum .
    veya Bu cihazlarda EFI Bios var . USB den işletim sistemi kurabiliyormuyuz . ?
    Bilgisi olanların yardımını bekliyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

quote:

Orijinalden alıntı: markon

Windows with Bing diye bir windows sürümü ile geldi .Lisanslanması gerekiyor . 100 kusur tl de lisans bana çok gelecek .
    Windows 8.1 aktivasyon programları çalışmıyor .Crack bulamadım .bulabilirmiyiz ? Sadece android bölümünü kullanabiliyorum .

Bu cihaz beş para etmeyen cihazdır Arkadaşım.Keşke daha iyi araştırsaydınız.
    Ayrıca Tavsiye eden üyede Forumların ve paylaşımın ne olduğunu bilmeyen şahıstır. 4-5 Tane de fake hesabı bulunmaktadır.
    Amaç Başta DH forumu,DH yönetimi ve üyeleri Karalamak kaba davranmak Bol bol topik kirletmektir
    Size altta başka bir konuda Başka üye ve forum üyelerine yapmış olduğu hakaret EK'liyorum.
    Okuyun ve Bu şahsın Tavsiye ettiği ürünü alıp alınmayacağına siz karar verin. Yukarıda mesajlarda da forum üyelerine hakaret vardır.

@sfel üyenin Sonradan editlemiş olduğu imzanın orjinal hali EK'teki gibidir. Şahıs güya imzasını editleyerek şirinlik yapmaya çalışmaktadır.
    Buraya EK'liyorum ki Tüm üyeler görsünler. Bu foruma yakışmadığını Anlasınlar. Değerli Üyelerin Takdiridir.Alıtı yapmış olduğum imzadaki mesajda da Değerli forum üyesine de Hakaret etmektedir.Karar değerli üyelerindir.

İmza Kişinin Aynasıdır Karakteridir.

Android 4.4+Win8.1 TV-BOX'lar Dual Boot INTEL Dört Çekirdek CPU/2gb RAM/32gb ROM

Ayrıca burada da DH yönetimi ve DH Yöneticilwrini Karalamak ve Hakaret etmektedirler.
    http://receiver.comuf.com/

Ben cihazdan çok memnunun arkadaşım .
    Android 4.4 . süper windows 8.1 de süper çalışıyor .
    Windows with Bingin lisanssız olduğunuda bilerek aldım .Son çare gider lisans alırım .

Sorumun yanıtını bilyorsanız yazın . Onu bunu karalama kampanyanızda beni kullanmayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: markon

Windows with Bing diye bir windows sürümü ile geldi .Lisanslanması gerekiyor . 100 kusur tl de lisans bana çok gelecek .

Cihaz UEFI bios olduğu için 4gb küçük dosya boyutu olan windows 8.1 UEFI destekli bir sürümü kurman mümkün.
    Rufus programı ile USB formatlayıp bu işlem yapılabiliyor . Bios ayarlarına girmek gerekiyor .
    Bios ayarları biraz karışık. Bios ayarlarından anlamıyorsan İşlemi Bir teknik servise yaptırırman doğru olur .

Bu arada bir yerlerde Windows wiht Bing için Lisans hazirana kadar geçerli . Windows Tabletlerde rekabet nedeni ile Microsoftun lisans ücreti almayacağını okumuştum .
    Acele etme .
    Forum kuralları gereği Windows crack ve aktivasyonlarını paylaşmak yasak .Bilgine .
    Bu tip cihaz alırken windows Aktivasyon durumunu sorun .

@halilyild benim hedefim Donanım Haberin geneli değildir .
    Donanım haberin bazı bölümlerinde Alım satım yapan ve bunlara Göz yuman ve kendileride ikinci el bölümünde yüzlerce referanslı bir kaç DH adminidir .
    Donanım Haber Saygınlığını korumak istiyorsa iç temizliği yapmalıdır .

İnsan oğlu şaşarda beşerde.
    İmzamın güncellendi özü aynıdır .
    Seninle ilgili bölümühttp://receiver.comuf.com/venz.php sayfasında aynen durmaktadır.

• sfel kullanıcısına yanıt
    Aliexpress den en ucuzunu aldım
    Free Aktivasyon Windows 8.1 ve Office yazısını gördüm . diğer windowslar gibi halledebilirim diye düşündüm .
    Hazirana kadar beklerim olmazsa lisans alırım Hocam.Zaten lisans parasına cihaz .

Sadece Android olarak dahi kullansam dört çekirdek canavar gibi 2gb Ram /32gb Rom ,Intel İşlemci var .
    Adeta uçak .
  • Bu konudaki ürünler nasıldır, sizce alınır mı yorumlarınızı paylaşır mısınız? Almak isteyenlere yardımcı olmak adına biraz daha tecrübeli olduğunuzdan size sormak istedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_105204983/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.