Şimdi Ara

Android 4.4.2 de swf (flash) dosyalarını nasıl açabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android 4.4.2 yüklü Nexus 7 (2013) tabletimde swf uzantılı dosyalar var. Bildiğiniz gibi Adobe artık flash desteği vermiyor yeni nesil android cihazlara! Tabletimde bulunan swf uzantılı dosyaları nasıl açabilirim? Her açmaya çalıştığımda Adobe Flash Player yükleyin diyor. Ama markette artık flash player yok! Bu işlemi internette dolaşmak için istemiyorum. Zaten onu dolphin tarayıcısı ile yapabiliyorum. Benim niyetim swf uzantılı dosyaları açabilmek!

• quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,

Android 4.4.2 yüklü Nexus 7 (2013) tabletimde swf uzantılı dosyalar var. Bildiğiniz gibi Adobe artık flash desteği vermiyor yeni nesil android cihazlara! Tabletimde bulunan swf uzantılı dosyaları nasıl açabilirim? Her açmaya çalıştığımda Adobe Flash Player yükleyin diyor. Ama markette artık flash player yok! Bu işlemi internette dolaşmak için istemiyorum. Zaten onu dolphin tarayıcısı ile yapabiliyorum. Benim niyetim swf uzantılı dosyaları açabilmek!

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk

bunu kurarsan açabilirsin

• evet bu yontem sanirim tum dunyanin kullandigi yontem suanda :) calisiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.