|
Bildirim

|
Abartma kardeş ben şubat 2023ten beri s23 ultra kullanıyorum, 15 serisi eylülde tanıtıldı ekimde satışa sunuldu 2023 diye cihaz 2023ün olmuyor 15 serisi 2024ün cihazlarıydı daha appleın yıl takvimini bilmezsiniz ötüp durursunuz ayrıca benim cihazım tüm güncellemeleri tam alırken o yalamaya bayıldığın dünyanın en haysiyetsiz devletinin en haysiyetsiz firması daha 1 yaşındaki iphone 15e yapay zeka güncellemesi veremedi. Kaldı ki yapay zekası da yapay zeka değil 5 kuruş etmiyor galaxy ai yanında. Senin gibilerin bildiği kadar bizim unutmuşluğumuz var. Git başka yerde öt buralar sana ağır kaçar
|
|
elma fanboylarından ve çin con fanboylarından gına geldi artık iki tarafta aynı şeyin laciverti
|
|
Alacakları bilmem ama bunu hiç alamayacak cihazlar Galaxy S20 , S21 ve S22 serisi.
iPhone 15 ile aynı sene çıkan S23 serisinin de son güncellemesi olacak. Utanmadan bir de samsungcular iPhone XS XR serisine* güncelleme veren Apple a dil uzatıyorlar 😁 *S9 zamanında çıkan cihazlar 😂 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 26 Mart 2026; 22:59:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKonyar -- 27 Mart 2026; 21:55:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|