Şimdi Ara

Android 17 beta güncellemeleri ilk alacak cihazlar belli oldu: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy şu anda #21
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 17 beta güncellemeleri ilk alacak cihazlar belli oldu: İşte liste
    Android 17, şu anda beta test aşamasında olan Android'in bir sonraki sürümü. Google, Pixel telefonlar için Android 17 Beta 2'yi yayınladı ancak diğer Android telefon kullanıcıları bu sürüme erişemiyordu. İyi haber şu ki, Android 17 Beta 2 bazı OnePlus, Oppo ve Realme cihazlara da geldi.

Ayrıca Bkz.Android 17 neler sunacak? Yeni özellikler netleşmeye başladı

Android 17 beta alacak cihazlar listesi

Android 17 beta, OnePlus 15, OPPO Find X9 Pro ve Realme GT 8 Pro modeli için indirilebilir. Bu telefonlar, Google’ın Pixel telefonları dışında Android 17'ye erişen ilk cihazlar oldu.

• OnePlus 15

• Oppo Find X9 Pro

• Realme GT 8 Pro

• Motorola Edge 70, Edge 70 Fusion, Edge 70 Fusion+

• Motorola Edge 60, Edge 60 Fusion

• Motorola Edge 2025

• Motorola Moto G86, Moto G86 Power

• Motorola Moto G57, Moto G57 Power

• Google Pixel 10 serisi

• Google Pixel 9 serisi

• Google Pixel 8 serisi

• Google Pixel Tablet

• Google Pixel Fold

• Google Pixel 7 serisi

• Google Pixel 6 serisi

Cihazınız listedeyse, Android 17 beta güncellemelerini almak için beta programına kaydolabilirsiniz. Beta sürümlerinin yalnızca birkaç cihaza, genellikle en yeni amiral gemisi telefonlara dağıtıldığını belirtmek gerekiyor. Bu nedenle, cihazınız yukarıdaki listede değilse, uygunluğuna bağlı olarak kararlı Android 17 güncellemesini yine de alabilir.

Google şimdiye kadar iki Android 17 beta sürümü yayınladı. İlk beta sürümü 13 Şubat'ta, ikinci beta sürümü ise 26 Şubat'ta yayınlandı. Üçüncü beta sürümünün ise yakında yayınlanması bekleniyor. Google, yazılımı daha da iyileştirmek için beta sürümleri yayınlamaya devam edecek.

Resmi takvime göre, Google Android 17 final sürümünü Haziran 2026'da yayınlayacak. Diğer markaların en son Android işletim sistemine dayalı arayüzlerini ayarlamaları ve yeni özellikler eklemeleri için ek zamana ihtiyaçları olacak ve muhtemelen kararlı Android 17 güncellemesini 2026'nın üçüncü çeyreğinde yayınlamaya başlayacaklar.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/03/26/android-17-beta-is-available-for-these-devices-complete-list/

• Abartma kardeş ben şubat 2023ten beri s23 ultra kullanıyorum, 15 serisi eylülde tanıtıldı ekimde satışa sunuldu 2023 diye cihaz 2023ün olmuyor 15 serisi 2024ün cihazlarıydı daha appleın yıl takvimini bilmezsiniz ötüp durursunuz ayrıca benim cihazım tüm güncellemeleri tam alırken o yalamaya bayıldığın dünyanın en haysiyetsiz devletinin en haysiyetsiz firması daha 1 yaşındaki iphone 15e yapay zeka güncellemesi veremedi. Kaldı ki yapay zekası da yapay zeka değil 5 kuruş etmiyor galaxy ai yanında. Senin gibilerin bildiği kadar bizim unutmuşluğumuz var. Git başka yerde öt buralar sana ağır kaçar
    Alacakları bilmem ama bunu hiç alamayacak cihazlar Galaxy S20 , S21 ve S22 serisi.

iPhone 15 ile aynı sene çıkan S23 serisinin de son güncellemesi olacak.

Utanmadan bir de samsungcular iPhone XS XR serisine* güncelleme veren Apple a dil uzatıyorlar 😁

*S9 zamanında çıkan cihazlar 😂
  • Alacakları bilmem ama bunu hiç alamayacak cihazlar Galaxy S20 , S21 ve S22 serisi.

iPhone 15 ile aynı sene çıkan S23 serisinin de son güncellemesi olacak.

Utanmadan bir de samsungcular iPhone XS XR serisine* güncelleme veren Apple a dil uzatıyorlar 😁

*S9 zamanında çıkan cihazlar 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 26 Mart 2026; 22:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Abartma kardeş ben şubat 2023ten beri s23 ultra kullanıyorum, 15 serisi eylülde tanıtıldı ekimde satışa sunuldu 2023 diye cihaz 2023ün olmuyor 15 serisi 2024ün cihazlarıydı daha appleın yıl takvimini bilmezsiniz ötüp durursunuz ayrıca benim cihazım tüm güncellemeleri tam alırken o yalamaya bayıldığın dünyanın en haysiyetsiz devletinin en haysiyetsiz firması daha 1 yaşındaki iphone 15e yapay zeka güncellemesi veremedi. Kaldı ki yapay zekası da yapay zeka değil 5 kuruş etmiyor galaxy ai yanında. Senin gibilerin bildiği kadar bizim unutmuşluğumuz var. Git başka yerde öt buralar sana ağır kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKonyar -- 27 Mart 2026; 21:55:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrKonyar kullanıcısına yanıt
    elma fanboylarından ve çin con fanboylarından gına geldi artık iki tarafta aynı şeyin laciverti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.