|
Bildirim

|
Xiaomi Mi11`e guncelleme vermeyerek beni kaybetti. Bundan sonra aileme Samsung ve Apple`den baska telefon sokamam arkadas.
|
|
Xiaomi telefonlarını güncelleyen dostları bilmiyorum ama ben artık Xiaomi güncellemelerini kapattım. Yaklaşık 1.5 yıldır aynı sürümü kullanıyorum. (Öncesinde güncellemeleri yapardım ama sürekli yeni sorunlar geldiği için kapattım. )
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
xiaomi'a yine ne hızlılarından |
|
Xiaomi telefonlarda garanti süresi bittiğinde daha uzun süre kullanmak istiyorsanız. Bootloader kilidi açıp custom rom yükleyin. Güncellemeler ile bilinçli eskitme yaparak telefonun stabil çalışmasını bozup daha çok batarya tüketmesini sağlıyorlar. |
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Esim Mi11U kullaniyor, donanim olarak gunumuz cihazlarindan pek geri degil. Zaten ara yuz guncellemelerinde Xiaomi stabiliteyi kaybedeli cok oluyor. Bu sorunlari toparlayamadigi gibi bir de 2 senelik cihazlarla birlikte guncelleme vermiyor. Xiaomi, 3 yasina yeni girmis amiral gemisine ilk etapta guncelleme saglamamasi yanlis degil mi sizcede? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|