Şimdi Ara

Android 13 güncellemesi Pixel telefonlar için resmen başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 13 güncellemesi Pixel telefonlar için resmen başladı

Google, yılın en büyük Android güncellemesi olan Android 13’ün bugün itibariyle Pixel telefonlar için yayınlandığını duyurdu. Öte yandan Google’ın önceki Android sürümlerine kıyasla Android 13’ü beklenenden daha erken yayınlaması da gözlerden kaçmadı.

Android 13 özellikleri

Google’ın yeni Android 13 sürümü devasa yenilikler getirmiyor fakat bunun yerine yeni sürümde işlevselliğe odaklanılmış durumda. Bildirim izinlerinin elden geçirildiği Android 13’te, tabletler için yeni işlevler getirilmiş. Bununla birlikte duvar kağıdı temalı uygulama simgeleri, yenilenmiş fotoğraf seçici, uzamsal ses desteği ve yeni gizlilik öğeleri sürümde mevcut.

Ayrıca Bkz.Android 11 hala en popüler Android sürümü

Android 13 güncellemesi alacak Pixel telefonlar

Google’ın destek sayfasında yaptığı paylaşıma göre Android 13 güncellemesi alacak telefonlar şu şekilde:

• Pixel 4

• Pixel 4a

• Pixel 4a 5G

• Pixel 5

• Pixel 5a

• Pixel 6

• Pixel 6 Pro

• Pixel 6a

Google’ın bugün yayınladığı duyuru yazısında, Android 13 güncellemesinin Samsung, Oppo, OnePlus, HMD, Motorola, Realme, Sony, Xiaomi ve Asus gibi diğer üreticiler tarafından bu yılın sonunda dağıtılacağı belirtildi.

Kaynak:https://www.theverge.com/2022/8/15/23306058/android-13-release-date-pixel-devices-features

• 3 gün önceye kadar V30 kullanıyordum, pixel 6 pro'ya geçtim. Yani 1 hafta içinde android 9'dan android 13'e geçmiş olucam. Benim için ne mi değişti: hiçbişey. Aynı paraya iphone da alabiliyordum ama ios 16 kullanmaktansa android 9 kullanmayı tercih ederim. Ios 16 cihazı uzay mekiğine çevirmiyor; android 13 çevirmediği gibi. Temelde android de ios da artık bir olgunluğa ulaştı.

• android dünyasında; acaba benim telefonuma gelecek mi endişesi başlasın =)
    ben de ios 16 alacak iphone 8 plus telefonumu temizleyeyim biraz parmak izi olmuş.

• zevron kullanıcısına yanıt

3 gün önceye kadar V30 kullanıyordum, pixel 6 pro'ya geçtim. Yani 1 hafta içinde android 9'dan android 13'e geçmiş olucam. Benim için ne mi değişti: hiçbişey. Aynı paraya iphone da alabiliyordum ama ios 16 kullanmaktansa android 9 kullanmayı tercih ederim. Ios 16 cihazı uzay mekiğine çevirmiyor; android 13 çevirmediği gibi. Temelde android de ios da artık bir olgunluğa ulaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 11li güncellemesi durmuş Xiaomi ile devam. Tek sıkıntım 64 GB hafıza dolmak üzere. Napcam bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt

Aynı fikirde değilim. Benim için iphone iostan ibaret sorunsuz bir deneyim. İçinde ios olan herhangi bir android cihazı da alıp kullanırım. Hatta belki öyle olsa daha iyi cihazlar çıkardı ortaya.

android noktasında cihazlar eskidikçe o hantal ve şişen sistemi hissediyorsunuz. günün sonunda ekranı açarken saati güncelleyen bir cihazı görünce deli oluyorum.

• Android bootloader kilidi (yazılım kilidi) açık cihazlarda hemen hemen hepsinde Google Pixel Rom kullanıyorum . Çok az ram tüketimi . En dandik telefonda bile stabil çalışma . Gereksiz bir kullanım söz konusu değil . Gerçekten 2 platformda belli bir doyum noktasına geldi . Tek fark var iPhone senede 1 model çıkartarak tek ona geliştirme yapıyor . Android ise sonsuz derya.. Maalesef yeterli seviyede stabilite hiçbir zaman olmayacak .

Yazık sana. Led veya lcd panelle kör olmaya devam edebilirsin. 4xl ile keyifle güncelleme alıp kaliteli ekranımdan takılabiliyorum .d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben sizin ios tercihinizi eleştirmedim ki. Diyorum ki hem ios hem android artık bi olgunluğa ulaştı. İşinizi gördükten sonra son sürüm olmasa da olur diyorum. Siz de benim tersime android 13 yerine ios 10 tercih edersiniz belki, o size daha işlevsel gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sauron "Aynı paraya iphone da alabiliyordum ama ios 16 kullanmaktansa android 9 kullanmayı tercih ederim." neden?

@zevron "İçinde ios olan herhangi bir android cihazı da alıp kullanırım." Android icinde sanal makine ile iOS mu calistiracaksiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.