|
Android 13 güncellemesi Pixel telefonlar için resmen başladı
-
-
android dünyasında; acaba benim telefonuma gelecek mi endişesi başlasın =)
ben de ios 16 alacak iphone 8 plus telefonumu temizleyeyim biraz parmak izi olmuş.
-
3 gün önceye kadar V30 kullanıyordum, pixel 6 pro'ya geçtim. Yani 1 hafta içinde android 9'dan android 13'e geçmiş olucam. Benim için ne mi değişti: hiçbişey. Aynı paraya iphone da alabiliyordum ama ios 16 kullanmaktansa android 9 kullanmayı tercih ederim. Ios 16 cihazı uzay mekiğine çevirmiyor; android 13 çevirmediği gibi. Temelde android de ios da artık bir olgunluğa ulaştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 11li güncellemesi durmuş Xiaomi ile devam. Tek sıkıntım 64 GB hafıza dolmak üzere. Napcam bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı fikirde değilim. Benim için iphone iostan ibaret sorunsuz bir deneyim. İçinde ios olan herhangi bir android cihazı da alıp kullanırım. Hatta belki öyle olsa daha iyi cihazlar çıkardı ortaya.
android noktasında cihazlar eskidikçe o hantal ve şişen sistemi hissediyorsunuz. günün sonunda ekranı açarken saati güncelleyen bir cihazı görünce deli oluyorum.
-
Android bootloader kilidi (yazılım kilidi) açık cihazlarda hemen hemen hepsinde Google Pixel Rom kullanıyorum . Çok az ram tüketimi . En dandik telefonda bile stabil çalışma . Gereksiz bir kullanım söz konusu değil . Gerçekten 2 platformda belli bir doyum noktasına geldi . Tek fark var iPhone senede 1 model çıkartarak tek ona geliştirme yapıyor . Android ise sonsuz derya.. Maalesef yeterli seviyede stabilite hiçbir zaman olmayacak .
-
Yazık sana. Led veya lcd panelle kör olmaya devam edebilirsin. 4xl ile keyifle güncelleme alıp kaliteli ekranımdan takılabiliyorum .d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sizin ios tercihinizi eleştirmedim ki. Diyorum ki hem ios hem android artık bi olgunluğa ulaştı. İşinizi gördükten sonra son sürüm olmasa da olur diyorum. Siz de benim tersime android 13 yerine ios 10 tercih edersiniz belki, o size daha işlevsel gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@sauron "Aynı paraya iphone da alabiliyordum ama ios 16 kullanmaktansa android 9 kullanmayı tercih ederim." neden?
@zevron "İçinde ios olan herhangi bir android cihazı da alıp kullanırım." Android icinde sanal makine ile iOS mu calistiracaksiniz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3 gün önceye kadar V30 kullanıyordum, pixel 6 pro'ya geçtim. Yani 1 hafta içinde android 9'dan android 13'e geçmiş olucam. Benim için ne mi değişti: hiçbişey. Aynı paraya iphone da alabiliyordum ama ios 16 kullanmaktansa android 9 kullanmayı tercih ederim. Ios 16 cihazı uzay mekiğine çevirmiyor; android 13 çevirmediği gibi. Temelde android de ios da artık bir olgunluğa ulaştı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X