Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
168.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dosya inerken görüntü olarak dediğin uzantı görünüyor ancak indirme işlemi bittiğinde o dosyadan ayrı winrar içerisinde md5 uzantılı dosya geliyor. Aynı şeyi yaşadım indirdim denedim. Şuan uk romu var bende. 23 mayıs çıkışlı tr romundan daha iyi.. samfirmle indirmen daha mantıklı. Hız açısından ve dosyanın sağlamlığı açıcından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Note 4'e Good Lock yükledim. Fakat üstteki barı indirdiğimde Ultra Güç Tasarrufunu bulamıyorum. Yatarken Ultra Güç Tasarrufuna alıyordum cihazı, ama şimdi yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Bütün simgelerin olduğu yere bakınız orada yoksa daha eklenmemiştir.
  • Ekran olceklendirme

Uyumlu cihazlar

Galaxy S7 & S7 edge
    Galaxy Note 5
    Galaxy S6 & S6 edge
  • quote:

Orijinalden alıntı: KerimKrRb

Dosya inerken görüntü olarak dediğin uzantı görünüyor ancak indirme işlemi bittiğinde o dosyadan ayrı winrar içerisinde md5 uzantılı dosya geliyor. Aynı şeyi yaşadım indirdim denedim. Şuan uk romu var bende. 23 mayıs çıkışlı tr romundan daha iyi.. samfirmle indirmen daha mantıklı. Hız açısından ve dosyanın sağlamlığı açıcından.

En güncel tr romunu kurdum onun yerine uk romunu kursam daha mı iyi yani öneriyor musunuz?
  • s6 için sammobilden Türkiye romunu bulamadım 920f de yok başka bir yerde olma olasılığı var mı yada unknown olma olasılığı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waww67

s6 için sammobilden Türkiye romunu bulamadım 920f de yok başka bir yerde olma olasılığı var mı yada unknown olma olasılığı ?

İlk sayfaya bakarsan gerekli bilgiler orada.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    SamFirm v0.3.5.0
    Could not fetch info for SM-G920FQ/TUR. Please verify the input or use manual info

kurtarma modu da denedim olmuyor manuel ile indirdim fail verdi sizin verdiğiniz yandes linkinden indirdiğim tr romu da fail verdi odin de
  • waww67 W kullanıcısına yanıt
    Maalesef dikkatli bakmıyorsun her şey çok açık bir şekilde yazıyor sonu Q ile biten Romlar için ne yapılması gerektiği de yazıyor, her sorana özel olarak açıklamak zorunda kalmayalım lütfen biraz dikkat.

Yandex linki olarak verdiğim şey herhangi bir şey olursa 5.1.1 Romu, 6 bile değil cidden yazılanları öylesine okuyorsun sanırım sonuca odaklanmışsın sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Mayıs 2016; 2:16:48 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    telefonum şuan 920 f ve gerekli işlemleri yaptığımda türkiye romu bulamıyorum samfrimde
    Checking firmware for SM-G920F/TUR/G920FXXU3COJ1/G920FQOJT3COJ1/G920FXXU3COI9
    Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/400
    Request was invalid. Are you sure the input data is correct?
    Could not fetch info for SM-G920F/TUR. Please verify the input or use manual info

hata ile karşılaşıyorum 920 fq tr romuda sürekli fail veriyor tam en sondayken sadece 920fq fransa romu kuruluyor ana sayfadan baktım gene bişey bulamadım kurtarma modunu mu deniyeyim sizce smart switch den
  • good lock güncellemesi geldi sanırım
  • waww67 W kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim sen öyle yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker001

good lock güncellemesi geldi sanırım

Evet, 24.0.9 güncellemesi gelmiş ilk sayfaya ekledim.
  • Çıkış Tarihi : 30.05.2016

Model SM-G920F
    Model name Galaxy S6
    Country Russia
    Version Android 6.0.1
    Changelist 7884513
    Build date Thu, 12 May 2016 13:12:06 +0000
    Product code SER
    PDA G920FXXU3DPEK
    CSC G920FOXE3DPE1

http://www.sammobile.com/firmwares/confirm/72694/G920FXXU3DPEK_G920FOXE3DPE1_SER/

denemek isteyenler için en güncel S6 Romu.

ayrıca

Çıkış Tarihi : 16.05.2016

Model SM-G928C
    Model name Galaxy S6 edge+
    Country Turkey
    Version Android 6.0.1
    Changelist 7254923
    Build date Mon, 09 May 2016 08:03:23 +0000
    Product code TUR
    PDA G928CXXS2BPE7
    CSC G928COJV2BPC3

eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Mayıs 2016; 13:58:50 >

• K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Aynen uk romu tr romuna nazaran daha ham. İlave uygulama vs yok. Ve daha stabil. Benim görüşüm bu şekilde. İkisinide denemiş biri olarak aynı zamanda önerimdir bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: KerimKrRb

Aynen uk romu tr romuna nazaran daha ham. İlave uygulama vs yok. Ve daha stabil. Benim görüşüm bu şekilde. İkisinide denemiş biri olarak aynı zamanda önerimdir bu..

Tekrar temiz uk romu kurayım o halde. Tr romu yüklü şu anda
  • Arkadaslar acill yardim ederseniz sevinirim burda ve nette marsmelovda good luck yukledim kurdum muhabbetleri goruyorum nedir bu good luck ne ise yarar nasil yuklerim menude bulamadimda ne bu nasil yapicaz ne ise yariyo cevaplarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

Arkadaslar acill yardim ederseniz sevinirim burda ve nette marsmelovda good luck yukledim kurdum muhabbetleri goruyorum nedir bu good luck ne ise yarar nasil yuklerim menude bulamadimda ne bu nasil yapicaz ne ise yariyo cevaplarsaniz sevinirim

İlk sayfaya bakıp okuyacaksın bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

Arkadaslar acill yardim ederseniz sevinirim burda ve nette marsmelovda good luck yukledim kurdum muhabbetleri goruyorum nedir bu good luck ne ise yarar nasil yuklerim menude bulamadimda ne bu nasil yapicaz ne ise yariyo cevaplarsaniz sevinirim

İlk sayfaya bakıp okuyacaksın bu kadar basit.

Devamli buradayim goremedim gorsem sormam heralde

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Dostum good luck dan önce göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.