Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
99
Favori
176.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
82 oy
Giriş
  • Mühendis nedir bu ekran yer paylaşımı muhabbeti? kafayı yedirdi bana bulamadım bir türlü,nerden düzelteceğiz bunu bir fikri olan var mı?Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM

Orijinalden alıntı: nty35

bende 6.01 ingliltere romu var. en son hafta başında 18 mblık bi güncelleme geldi ve nisan güvenlik paketi vs ile güncellenmiş oldu. ama arama ayarlarına baktığımda VoLte görünmüyor ayarlarda. s6da her romda yok mu acaba bu

Olabilir, TR'de sıkıntısız geldi hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Nisan 2016; 0:56:40 >

Orijinalden alıntı: Neo_1

Mühendis nedir bu ekran yer paylaşımı muhabbeti? kafayı yedirdi bana bulamadım bir türlü,nerden düzelteceğiz bunu bir fikri olan var mı

Bilgim yok ilk kez gördüm.
    Hocam bi el atsanız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_102665991/mpage_436//tm.htm#116336202

Orijinalden alıntı: tweaker001

Türkiye romuna şarj dayanmıyor. Her gece %6-7 gidiyor. Kullanırken de çabuk bitiyor. Her şeyi yaptım ama düzelmedi.

Öyle bir sorun yaşamıyorum.

Orijinalden alıntı: Tunahan34

Hocam bi el atsanız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_102665991/mpage_436//tm.htm#116336202

Wipe'ları yaptın mı ?

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Wipe'ları yaptın mı ?

2-3 kere yaptım hocam. TR Romundayım şuan. Fransada romuna geçsem bir artısı olur mu sizce?

Arka arkaya yapmayacaksın Wipe'ları ilk sayfayı iyi okuyun.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Daha öncede okudum hocam. Wipe tan sonra hoşgeldiniz bölümünden sonra tekrar wipe yapıp yedeklemeyi seçmeden devam etme durumunu söylüyorsun. Neyse ben bi fransız romunu da atayım.
    Yalnız TR romunun download linki yok sanırım. Geri dönme amaçlı inceledim ama...

Orijinalden alıntı: Tunahan34

Daha öncede okudum hocam. Wipe tan sonra hoşgeldiniz bölümünden sonra tekrar wipe yapıp yedeklemeyi seçmeden devam etme durumunu söylüyorsun. Neyse ben bi fransız romunu da atayım.
    Yalnız TR romunun download linki yok sanırım. Geri dönme amaçlı inceledim ama...

İlk sayfaya dikkatli bakın.
    2- Üst üste 2 kere wipe yaparsanız kullanılamayan kodlar kullanılabilir demişsiniz.
    3- CSC hatası alanlar için wipe işlemi yaptıktan sonra telefon açılırken tekrar kapatıp wipe yapıp, yedekleme kurmadan devam edin demişsiniz.

Kaçırdığım başka bir nokta mı var acaba :)

En son olan için SamFirm yapacaksınız bilgileri verdik.
  • YENİ
    Model SM-G930F
    Model name Galaxy S7
    Country Turkey
    Version Android 6.0.1
    Changelist 110166628
    Build date Wed, 06 Apr 2016 02:38:25 +0000
    Product code TUR
    PDA G930FXXU1APD2
    CSC G930FOJV1APD2

S7 930F APD2 Türkiye Romunu Hızlı indirmek için alternatif link ile beraber eklendi !

Orijinalden alıntı: felmyaxe

S7 Edge(SM-G935F) için samfrim üzerinden en güncel, stabil, yurtdışı rom arıyorum? Yardımcı olabilir misiniz?

Türkiye olarak zaten ilk sayfaya koydum daha günceli çıkmamış kontrol ettim bugün.

quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Hocam root yapıp aşağıdaki adımları uygulayın

Root browser uygulaması ile /system/csc yolunda ilerleyip sales_code.dat dosyasını text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın. Daha sonra /efs/imei/mps_code.dat dosyasını da aynı şekilde text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın ve romu tekrar odinden yükleyip ayarlardan fabrika ayarına sıfırlayın

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez. Hz.Mevlana

• hocam Knox sayacını artırmadan Türkçe Rom yükleyince TR ye gelen Güncellemeleri alınabilecek bir yöntem var mı? CSC yi deniyorum demişsiniz en son. ondan önce bir yöntemden bahsetmişsiniz. arada bağ var mı bilemedim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.