Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
167.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matrix31

isteyen olursa direkt buradan türkiye stock rom agustos ayı 5.1.1 stock romu indirip odinden yükleyebilir
    yadi.sk
    Samsung Galaxy S6 Edge+ Türkiye 5.1.1 (SM-G928C) – Ağustos 2015_tabletformat.net.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/mLilx9G_mv5QV

Bunun için telefonu Download Mode'a almak gerekli alabildiniz mi ?

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Biraz uğraştım ama o şekilde hallettim. Anlatayım da sen o şekilde ekle istersen; Kies veya Smart Switch farketmez ikisinden de Model No ve S/N girerek ilk günkü yazılıma çeviriyoruz yani cihazı aldığımız zaman üzerinde gelen yazılımı indiriyor sonra da kuruyor. Sonradan tekrar Rus romunu yükledim Download mod'da ve bu sefer hata vermedi, takılı kalmadı. Fabrika yazılımı yüklenirken Download moda alıp rom'u yükleyin çabuk olur diye belirttiğin şey var ya o işe yaramadı. Uzun yol ile halloldu yani.
  • Bende yemişti, neyse sorun halloldu ya önemli olan o, resimli anlatımı ekledim bile.

Kies Kullanarak Üretici Yazılımı Yükseltmesi ve Başlatma Durumuna Getirme Resimli Anlatım

eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mart 2016; 17:43:18 >
    kies te S/N istiyor *#06#den giriyorum hata veriyordu mecbur odin.evet Tabiki aldım şuanda yüklemeye başlıcam inş. tr marshmallow çıkana kadar bekleme kararı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix31 -- 2 Mart 2016; 17:44:55 >
    Aynen. Eline sağlık.
  • quote:

kies te S/N istiyor *#06#den giriyorum hata veriyordu mecbur odin.evet Tabiki aldım şuanda yüklemeye başlıcam inş. tr marshmallow çıkana kadar bekleme kararı aldım.

Telefonun arkasında yazıyor dostum.
  • ya arkadaşlar odinde de 5.1.1 yukleme yapamıyorum bunedır ya? busefer de SW REV.CHECK FAIL.DEVICE:2 BINARY:1 DIYOR BUNEDIR KI
    benim cihaz komple serviste sıfırlandıgı ıcın yazmıyor dostum onu biliyorum ama neyapacam bılmıyorum
  • quote:

ya arkadaşlar odinde de 5.1.1 yukleme yapamıyorum bunedır ya? busefer de SW REV.CHECK FAIL.DEVICE:2 BINARY:1 DIYOR BUNEDIR KI

Farklı usb portuna tak dene usb2.0 olsun olmazsa farklı bilgisayar dene.
  • quote:

benim cihaz komple serviste sıfırlandıgı ıcın yazmıyor dostum onu biliyorum ama neyapacam bılmıyorum

Olmadı servisi arayıp sorarsın sana kağıt felan vermediler mi orada yazar veya ürünün kutusunda, garanti belgesindee, faturasında vs.
    5.1.1 de hata verdi odin şimdi tekrar 6.0.1i yüklüyor başka birtane 5.1.1 daha indiriyorum oda olmazsa kaldık ırak romunda
  • yardim edermisiniz benim cihaz G928F bana android 6 gelmedi daha baska numarali güncelemeyi yüklesem olurmu odin ile tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede5525

yardim edermisiniz benim cihaz G928F bana android 6 gelmedi daha baska numarali güncelemeyi yüklesem olurmu odin ile tesekkürler

Maalesef daha gelen birşey yok, takibe aldım çıkınca paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

yardim edermisiniz benim cihaz G928F bana android 6 gelmedi daha baska numarali güncelemeyi yüklesem olurmu odin ile tesekkürler

Maalesef daha gelen birşey yok, takibe aldım çıkınca paylaşacağım.

tesekkür ederim bunu buldum yapsam olurmu

XDA Developers
    [HOW-TO][OUTDATED]Android 6.0.1 working on SM-G928F!
    http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/general/how-to-android-6-0-1-sm-g928f-t3324523

• dede5525 D kullanıcısına yanıt
    İşte ben buna birşey diyemem, resmi olarak yayınlanan birşey yok 928C için çıkarılan romu, extra pit dosyası ve ayarlarla 928F'e uyarladığını yazmış arkadaş, sorumluluk sana ait, güveniyorsan ve risk alıyorsan yapabilirsin.
  • tamam tesekkür ederim eger birsey olursa nasil bi daha orginal 5.1.1 yapabilirim ayni yolu izleyeyerekmi?

• quote:

tamam tesekkür ederim eger birsey olursa nasil bi daha orginal 5.1.1 yapabilirim ayni yolu izleyeyerekmi?

S/N numaran elinde olsun da ne olur ne olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne ise yariyor o numara

• Arkadaşlar Google Chrome da kullanılabilecek reklam engelleme programı varmı önerebileceğiniz??
  • quote:

ne ise yariyor o numara

İlk sayfadaki brick ten kurtarma yöntemlerine bakın anlarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.