Şimdi Ara

*****ANDRE SANTOS SEVENLERİ VE HAYRANLARI DERNEĞİ***** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inferno!

Sol beke bu kadar lüks adam alacağına kadar sol açık alsaydılar keşke vederson idare ederdi savunmanın solunda.

benim daha iyi bir fikrim santos gibi lüks bir adamın önüne türk veya yabancı 2 ayağını da kullanabilen onun tipinde bir oyuncu daha alalım am tam açık olacak mesela guardado bak o zaman neler yapıyorlar.....

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Ekle usta

harikasın ustam çok güzel fotoğraflar eklemişsin....
    hocam iznin olursa seni de sonraki bir kaç arkadaş ile beraber eklesem olur mu ??

hala santosa şüphe ile bakanlar bile var yahu anlayamaıdğım şey şu
    bir futbolcuyu ilk izlediğinde o futbolcunun ne olduğunu az çok görebilirsin be bunu
    rüştü
    volkan
    gökhan gönül
    baroni
    santos
    tuncay
    özer
    alex
    serhat bu oyuncuları ilk gördüğüm de iyi oyuncular ve çok faydalı olacaklar dedim....

santostaki teknik kimde var allah aşkına ya biriniz söyleyin ve şimdiye kadar kaçtane onun kadar teknik bir bek gördüğünüzü söylermsiiniz türkiye de (ben hiç görmedim )

teknik var
    fizik güç var ( önümüzdeki yıl daha iyi olacak sadece dinlenmeye ihtiyacı var )
    şut tekniği süper
    pas tekniği süper
    defans iyi ( kafayı versin yeterki )
    hava hakimiyeti iyi
    sürat iyi
    topla sürat bence üst düzey
    gol yüzdesi semih güiza gokhan ünal hepsinden çok daha iyi

EE DAHA NE İSTİYORSUNUZ ANLAMIYORUM Kİ
    İLK GELDİĞİ YILDA BÖYLE OYNUYORSA DAHA SONRA NASIL OYNAR SİZCE
    TÜRKİYEDEKİ EN İYİ BEK ŞUAN TÜRK OLARAK GÖKHAN GÖNÜL AMA BU ADAM GÖKHAN GÖNÜLÜ BİLE TOP DİYE OYNAR AMA BİZLER HALA ADAMI BEĞENMİYORU ZÖNÜNE İYİ BİR AÇIK KOYUN BAKALIM NELER YAPIYOR

O zaman neden Fenerde oynuyor gider Barcelona'da, R.Madrid'de oynardı demi.?

tekniği yokmu? süratli değilmi? istediği zaman topu adamın ayağından çekp alamıyomu?gol atmıyomu? bunları sen göremiyormusun?
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___

• quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Ekle usta

harikasın ustam çok güzel fotoğraflar eklemişsin....
    hocam iznin olursa seni de sonraki bir kaç arkadaş ile beraber eklesem olur mu ??

hala santosa şüphe ile bakanlar bile var yahu anlayamaıdğım şey şu
    bir futbolcuyu ilk izlediğinde o futbolcunun ne olduğunu az çok görebilirsin be bunu
    rüştü
    volkan
    gökhan gönül
    baroni
    santos
    tuncay
    özer
    alex
    serhat bu oyuncuları ilk gördüğüm de iyi oyuncular ve çok faydalı olacaklar dedim....

santostaki teknik kimde var allah aşkına ya biriniz söyleyin ve şimdiye kadar kaçtane onun kadar teknik bir bek gördüğünüzü söylermsiiniz türkiye de (ben hiç görmedim )

teknik var
    fizik güç var ( önümüzdeki yıl daha iyi olacak sadece dinlenmeye ihtiyacı var )
    şut tekniği süper
    pas tekniği süper
    defans iyi ( kafayı versin yeterki )
    hava hakimiyeti iyi
    sürat iyi
    topla sürat bence üst düzey
    gol yüzdesi semih güiza gokhan ünal hepsinden çok daha iyi

EE DAHA NE İSTİYORSUNUZ ANLAMIYORUM Kİ
    İLK GELDİĞİ YILDA BÖYLE OYNUYORSA DAHA SONRA NASIL OYNAR SİZCE
    TÜRKİYEDEKİ EN İYİ BEK ŞUAN TÜRK OLARAK GÖKHAN GÖNÜL AMA BU ADAM GÖKHAN GÖNÜLÜ BİLE TOP DİYE OYNAR AMA BİZLER HALA ADAMI BEĞENMİYORU ZÖNÜNE İYİ BİR AÇIK KOYUN BAKALIM NELER YAPIYOR

O zaman neden Fenerde oynuyor gider Barcelona'da, R.Madrid'de oynardı demi.?

tekniği yokmu? süratli değilmi? istediği zaman topu adamın ayağından çekp alamıyomu?gol atmıyomu? bunları sen göremiyormusun?

ee demekki böyle bi bek fenerbahçede oynayabiliyomuş demi. nası elano GS de oynuyo?
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___

•  *****ANDRE SANTOS SEVENLERİ VE HAYRANLARI DERNEĞİ*****

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

*****ANDRE SANTOS SEVENLERİ VE HAYRANLARI DERNEĞİ*****

Hey yavrum Brezilyalı şopara bak be

Yaz beni de.
  •  *****ANDRE SANTOS SEVENLERİ VE HAYRANLARI DERNEĞİ*****

Şu formadan alacağım kesinlikle,geç bile kaldım

bende renktaş bende 2tane alacağım özer ve santos formaları
    4. #10ur1can
    5. EmreFB1907
    6. Knock Out
    7.Ne[M]esis
    8. Rouvax
    9. KubiPala
    10. darkingfb
    11. bynedim
    12. Daigo_Umehara
    13. donsuz gezen adam
    14. zngeren67
    15. FB190762
    16. LeFransız
    17. kamikaze95
    18.M@v3rick__09
    19.Duygusuz İfade
    20.Firenze
    21.
    22.
    23.
    24.

• Ekle
    2009 Üyesi.

• doğa 97
    dostum ekleyeceğim

M@v3rick__09
    çok iyi olur şimdiden çok tşk ederim dostum

quote:

bende renktaş bende 2tane alacağım özer ve santos formaları

ben aldım bu formadan

• quote:

İmzaların kralını yapcam şimdi

yap yawrumm..Benim yaptığımı da aralara zıkıştır
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Bu adam için güzel beklentilerim var ama ne hikmetse silik bir futbol oynuyor.Roberto Carlos'un herhangi bir maçındaki sıradan futbolunu bile göremedim bu adamda.Maç içinde parlıyor ama çok kısa süreli.Teknik iyi ancak kondisyonu bir türlü toparlayamadı.
    Yine de potansiyeli var eklerseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: subsonic

Deniz Barış Sevenleri Derneğini kuracağım fizibilite çalışması yapıyorum benden başka üye olacak var mı diye :)

Santos'a gelince kaliteli bir sol bek uzun yıllar görev yapar umarım takımımızda. Ancak biraz sağ kanadı kullanan rakipler karşısında da görmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Hocam Deniz Barış'ı sevenler derneği kurarsan katılım gösteririm ama Deniz Barış'ın futbolunu sevenler derneği kurarsan taşlı sopalı saldırıda bulunurum derneğe
    Deniz'in efendiliğini kişiliğini bir aile babası olmasını seviyorum hatta yanılmıyorsam sende bir resmi vardı çimlerin üzerinde 2 çocuğunun elinden tutmuş yalınayak gezdiriyordu antrenmanda...Ama Zico döneminde biraz beğendiğim futbolu şu sıralar yerlerde sürünüyor.

• Carlos dedinde şimdi aklıma sevilla maçında ki o pozisyonu geldi sakatlandığı pozisyon

Orijinalden alıntı: subsonic

Deniz Barış Sevenleri Derneğini kuracağım fizibilite çalışması yapıyorum benden başka üye olacak var mı diye :)

Santos'a gelince kaliteli bir sol bek uzun yıllar görev yapar umarım takımımızda. Ancak biraz sağ kanadı kullanan rakipler karşısında da görmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Üye olacağını sanmıyorum.

• yaz moruk

"Sevdamıza kimse engel olamaz
    Bazen acı vardır bazen mutluluk
    Fener sevgisinin adı konamaz
    Ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk !"
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.