F.Bahçe'nin Anderlecht ile oynayacağı rövanş maçını D Smart dışında iki kanal daha verecek. TRT, Belçika'dan yayın hakkını alınca, D-Smart yetkilileri "etik değil" diye itiraz etti. TRT geri adım atmadı. D-Smart yetkilileri, maçı Kanal D veya Star'dan da yayınlama kararı aldı.
ilker yasinle maçmı izlenir... trt olsun bizim olsun.
"etik değil diyenlerin hareketi etik değil"
ya lütfen biri bana biri iLker yaSin in anlatımıyla izlemiceğiimizi SöyleSin
D-Smart maçı Kanal D ve Star'da da verecekmiş. O zaman millet niye saydı paraları size? İşin neresinden tutsan elinde kalıyor. Süper Lig için yeni ihale açılmalı ve o ihaleye Türk takımlarının Avrupa maçları da dahil edilmeli bence. Yahut Avrupa maçları şifreli kanallara satılamamalı. Bu ne kardeşim, hem Lig TV alacaksın, hem D-Smart alacaksın, sonra D-Smart maçları şifresiz verecek. Aydın Doğan ve Mehmet Emin Karamehmet'in cebine para girsin de nasıl girerse girsin. Takım elbiseli soygunclar sizi...
goooooolll ama penaltı olması lazım..............................hem gol hem penaltı
maçın dsmart tarafından star veya kanal d ye kaydırılmasının tek amacı maç yayın hakkına ortak olan TRT nin izlenme oranını düşürüp birdaha araya girmemelerini sağlamaktır... bir nevi kendi içlerinde ceza veriyorlar ama ne olursa olsun bu koşullarda bilinçli bir taraftar olarak maçı TRT den izlemenizi öneriyorum ki bundan sonraki maçlar da da TRT kendine güvenip bizi maç izleme zevkinden mahrum bırakmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: Rizeli
maçın dsmart tarafından star veya kanal d ye kaydırılmasının tek amacı maç yayın hakkına ortak olan TRT nin izlenme oranını düşürüp birdaha araya girmemelerini sağlamaktır... bir nevi kendi içlerinde ceza veriyorlar ama ne olursa olsun bu koşullarda bilinçli bir taraftar olarak maçı TRT den izlemenizi öneriyorum ki bundan sonraki maçlar da da TRT kendine güvenip bizi maç izleme zevkinden mahrum bırakmasın.
yemin ederim aynısını ben yazacaktım sana kesinlikle katılıyorum.herkes maçı trt de izlesin .unutmayınki starda,kanal d de aydın doğanın.
aydın doğana
sizc hangi kanaldan izlenir trt 1den mi kanal d denmi carşambaya kadar açıl
Valla ilker yasin yüzünden izlemem kanal-d'den maçı..bkz:hem penaltı hem gol
Zürih-Beşiktaş maçını da alsalardı ya, adam gibi evimizde izleyebilseydik maçımızı.
quote:
Orjinalden alıntı: Im RAH
sizc hangi kanaldan izlenir trt 1den mi kanal d denmi carşambaya kadar açıl
Forever Trt-1
İlker yasin komedi adamya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme