Şimdi Ara

And konusunda AKP ile HDP başbaşa kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
41.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani chp hdp konusunda geriye bir şey bırakmaz.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Hala aynı terane. Referandum kabul oldu da me oldu? Başkanlığa geçtik uçuyoruz öyle mi? Bu sisteme karşı çıkmak için HDP'ye mi bakacaktık? Hüda Par'da evet diyordu buna ne diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basmakalıp lafları sayıklayıp dur. Yüzeyselliğiniz, sığlığınız mide bulandırıcı.

• Ekşide, Reddit Turkey subında ve son yıllarda da DH forumdaki ırkçı faşist zihniyeti gördükçe kafamda her şey netleşiyor. Bu kadar nefret dolu bir kitle görmüş değilim hayatımda. Asla seçim kazanamayacaksınız. İnsanlara tek vaadiniz nefret ve şiddet. Vesayetçilerin bunalımı diyorum buna artık. Çaresizlik içinde küfürler ve hakaretler savurarak hayatı kendilerine ve çevrelerine rezil ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Basmakalıp lafları sayıklayıp dur. Yüzeyselliğiniz, sığlığınız mide bulandırıcı.
    14-17 yaş arası forumu basmış diyeceğim hocam ama ekşide de aynı nefret dolu şeyleri görüyorum. Reddit Turkey subında "çomar" diye bahsediliyor Anadolu halkından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molenis -- 22 Ekim 2018; 15:59:24 >
  • Ey muhalifler! Her zaman "Avrupa'dan uzaklaştık, sırtımızı döndük" diye feryat figan ediyosunuz ama işte "andımız" gibi uygulamaları o "medeni, gelişmiş, çağdaş" dediğiniz Avrupa, AB kriterlerine, demokrasiye uygun bulmadığı için bizi geri çeviriyor. Sizin o Kemalizm isimli ideolojinizi başlı başına demokrasiye, laikliğe aykırı görüyor gerçek demokrat, laiklik yanlısı Avrupa'lılar. Yani AB'ye giremememizin en büyük sebebi a hükümeti, b hükümeti değil, sizin savunduğunuz ideoloji. Kendinizle çelişmeyi bırakın artık. Kazanmak istiyosanız dürüst yapın siyasetinizi. Bi gün sosyal demokratsınız, bi gün komünist oluyosunuz, başka bi gün AB yanlısı liberal demokrat.. Bi karar verin artık :)

• Suriyeliler kendilerini vatanlarında hissetsinler diye "Türküm!" dedirtmiyorlar onlara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Tabi ya AB kriterleri ulusal bilinci yok etmeye dayalıysa biz bunu sorgulamadan kabul edelim.

Avrupadan değil Avrupanın oluşturduğu ve artık tüm medeniyetin malı olan demokrasiden uzaklaştık. Bir ülkenin demokrasi ile yönetilmesi için Avrupa'ya şirin gözükmesi ve her dediğini yapması mı gerekir. Evet Avrupa Kemalizm'i en büyük tehtit olarak görüyor. Ulusal de devleti tehtit olarak görüyor. Bu ikisi gittiği zaman ortada tam batı standartlarında kukla bir devlet ortaya çıkıyor.

"Demokrasiye ve laikliğe aykırı olan Kemalizm" sayesinde bu ülkede demokrasi ve laiklik - kısmen de olsa- yerleşti. Kemalizm sayesinde ulus haline geldik. Batı bunları elbet sevmez. Zaten Kemalizm'i öldürmeye and içmiş batıyı gerek ergenekon-balyoz operasyonlarında gerekse 15 temmuzda gördük. Akp'nin ilk zamanlarında da gördük. Atatürk'e ve Kemalizm'e küfür edilirken, Açılım zamanlarında pek demokratikti Türkiye. Batı pek sevinçliydi. Ne olduysa bugün bir zamanlar destek verdiği iktidar maskesini çıkardı ve gerçek ortaya çıktı. Yani özüne döndü akp. Siyasal İslamcı orijinal haline. Hoş Batı ve Abd artık siyasal İslam'ı istemediğinden AKP Türkiyesi de anti demokratik bir ülke oldu.

Sözün özü. Batı değerleri olan demokrasi ve insan hakları artık tüm beşeriyetindir. Bu ikisini geliştirmek için Batının köpekliğini yapmayacağız. Değerlerimizden vazgeçmeyeceğiz.

AB demişsin. Bu ülkenin AB 'ye üye olmasının imkansız olduğunu ne zaman anlayacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 22 Ekim 2018; 16:48:23 >

• www.gercekgundem.com
    MHP'den Numan Kurtulmuş'a: Ayarın bozuksa, Devlet Bahçeli ayar verir!
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/44839/mhpden-numan-kurtulmusa-ayarin-bozuksa-devlet-bahceli-ayar-verir

And konusunda AKP ile HDP başbaşa kaldı

• Kafanızdan uydurmak kolay , Doğuda yaşayan biri olarak söylüyorum. AKP ve HDP aynı çatı altında barınmaz her iki partide birbirine ters.
    Şu anda danıştay kararına karşılar diye birbirlerini destekliyor anlamına gelmez bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bunlar oyle alcaktirki kendj pisliklerini gizlemek icin millete camur atar kardesim bak surdaki rezillikleri gormezler ben turkum ben bu andimizi okurum ama bi kurde bu araba bunu okutmak cag disidir. Eger birlesceksek dinde birlesim irkta degil kafatascilik ortacagda kaldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Andımızın olması veya olmaması benim için bi problem teşkil etmiyor. Artısı da var eksisi de. Okursam rahatsız olmam okumazsam aramam.

Ama Chp referandumlarda oylamalarda bakış açılarında katılımlarda her bi haltta hdp ile aynı tarafta.

Biz bunu diyince şey diyodunuz: Ufkunuz bu kadar aptal koyunlar zuahuzha bu düz mantık da anca sizden beklenir zaten zuahzuhs işte bu yüzden koyun çomar diyoruz zuhahaha.

Hatırlayın dününüzü diye bi yazayım dedim. Her evden bir oylar sizi.
    Olm çok gülüyorum ya

And konusunda AKP ile HDP başbaşa kaldı

• Akparti ile hdp ateşle su kadar birbirine karşı partilerdir.bunları bir and tartışmasıyla ittifak yapıyorlar diyen cehaletini ortaya döküyordur.andı savunanlar eski türkiye kafası taşıyan resmi ideolojiyi savunanlardır.geçti o devirler.ben Türküm ancak Türk olmayan insanlara Türklük empozesi zulümdür.Türkiye ye and ile birşey veremeyiz biz bu memleketi her alanda ileriye taşırsak Türkiye ye en büyük hizmeti yapmış oluruz.her sabah çocukları bağırtarak bir yere varamayız.Birde hangi medeni bir ülkede böyle bir and var merak ediyorum.eminim varsa demokrasiden nasibini alamamış ülkelerdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Avrupa devletleri ulus devlet değil mi yani? Fransa, Almanya, Japonya, G.Kore vs. bi Kemalizmleri yok diye demokrasiden, din ve vicdan hürriyetinden mahrum mu kaldılar? Ulusal bilinçleri yok mu onların?

Osmanlı adım adım geçiş sağlıyodu zaten, dünya değişiyordu. Meşruti (parlamenter) monarşiye geçtiğimizde Kemalizm mi vardı?

Ben orada gerçek demokrat, eşitlik, adalet yanlısı Avrupalılardan bahsettim. Yoksa kendine demokrat, ırkçı, dinci, faşist, emperyalist batılılar Kemalizm'i çok sever, M.Kemal'i öve öve bitiremezler. Senin böyle K.Kore tipi ilkel bi ideolojiyle içe kapanık, gelişmemiş bi ülke olarak dünya arenasında söz sahibi olamaman, onlarla yarışacak düzeye gelememen onları hep memnun etti.

Ayrıca AB'ye alınmamızı imkansız kılan şey İslam'dır. Ben kağıt üzerindeki sebepten bahsediyorum.

Laiklik din ve vicdan hürriyetiyse, Kemalizm'in ne tür bi laiklik uyguladığını halen anlayabilmiş değiliz.. Osmanlı din ve vicdan hürriyeti açısından her zaman batıdan üstündü. Bunu objektif batılı tarihçiler her zaman itiraf ediyorlar. Yani o işler böyle köhne, ilkel ideolojilerle, sloganlarla olmuyor. Eğer öyle olsaydı 90 yılda Kemalist sistem, dünyanın en doğru, en çalışkan milletini ortaya çıkarmış olurdu. Ama ne hikmetse tam tersine en düzenbaz, en fırsatçı, en tembel, içi başka dışı başka bir toplum ortaya çıktı. Kemalizm "sağolsun"!

• CHP'nin bu konudaki tavrı zerre samimi değil. Daha yeni taze söylemleri geldi İngiltereden malum. Ak Parti bu konuda neyse onlar da odur. Hani Türklük konusunu zerre umursasalar o partiden çok kişinin ihracı gerekir.

Konuya gelirsek okuyuversin Kürt kardeşimin çocuğu andımızı bir zahmet hiç bir şey olmaz kardeşim. Alayı yok biz çok insan severiz şöyle humanistiz böyle bilmem neyiz diyen adamlar iş buraya gelince benim çocuğum Türküm demek zorunda değil diye ağlamaya başlıyor. Türküm diyemeyenler maşallah Slav da oluyor yeri geliyor başka başka milletlerle halay da çekiyor, andımızı söyleyemeyen tipler 20-30 yaşlarına gelince Deutschland Über Allesi tersten okuyor, çocuğuna Milan diye isim de koyuyor(bilenler bilir) bilmem anlatabildim mi? Adamlara sanki küfür ettiriyoruz kendilerine. Ne kadar ağır geliyor arkadaş.
  • levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    madem kürt kardeşlerimize andımızı okutmak çağ dışı, e bu ülkede müslüman olmayan bir dünya insan var. ezanı da yasaklayalım rahatsız oluyordur kardeşleriniz? her şeyi işinize geldiği gibi yorumlamaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg_22

Akparti ile hdp ateşle su kadar birbirine karşı partilerdir.bunları bir and tartışmasıyla ittifak yapıyorlar diyen cehaletini ortaya döküyordur.andı savunanlar eski türkiye kafası taşıyan resmi ideolojiyi savunanlardır.geçti o devirler.ben Türküm ancak Türk olmayan insanlara Türklük empozesi zulümdür.Türkiye ye and ile birşey veremeyiz biz bu memleketi her alanda ileriye taşırsak Türkiye ye en büyük hizmeti yapmış oluruz.her sabah çocukları bağırtarak bir yere varamayız.Birde hangi medeni bir ülkede böyle bir and var merak ediyorum.eminim varsa demokrasiden nasibini alamamış ülkelerdir.
    Yahu anlamadığınız şey şu bu tarz tavizlerin sonu yok. Böyle şeylerden rahatsızlık duyan kesimi sen onlara bağımsızlık vermeden memnun edemezsin. Andımız faşistlikse kardeşim her sene kutladığımız Malazgirt, Fetih vb. kutlamalarımız da faşistliktir, okuduğun İstiklal Marşından tut, bayrağına kadar hepsi faşistliktir o kesime göre. Çünkü buradaki köklü gelenek Türk'e aittir. Birilerinin önce bununla barışması gerekiyor. Bunu hazmedemeyen tipler zaten bölücü ayrılıkçı oluyor. Bunu da demokrasi, insan hakları adı altında yutturmaya çalışıyorlar memlekette.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.