Şimdi Ara

AnatoliaOnline 110 Cap Yeni Free Silk Server Acıldı 12.05.2012 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cok haklisin bu konuda bugun test ettim kafan da rutbe ( baronet yada knihty ) olarak varsa wizsen hemen party bulabilirsin herkez odul pesinde saglam party kurma pesinde ( bende dagil) bugune kadarda hakkaniyet olsun chin charlarda odul kazansin diyordum ( halende diyorum) ama dusuk lerinde kasila bilecek bi halede getirilmeli..
  • Şuanda indiriyorum bende başlayacağım güzel bir servera benziyor.
  • herkezı beklerız gıt gıde buyuyoruz :)
  • Evet buyuyoruz bugun 101 lere nova silah verdim 7 8 tane sasirdim bende umarim islerine yarar nasilsa 118 silahlar daga iyi

bir haftadir sun dusurmeye calisiyom biturlu dusmedi artik kendi guild ve unionumuzu da kurduk bizim guildde ( zigetwar) 3-4 kisiyiz 30 yas ustuyuz. Cokda hırsli degiliz ( kale savasiydi guild wara katilmiyoruz ) kendi capimizda egleniyoruz bazen union olarak kervan yapiyoruz bazende event e katiliyoruz zate kale savasi saati bize biraz ters

Bizim duzeyimizde kufurden uzak maksat eylenmek ve vakit gecirmek olanlari bende davet ederim 111+ olanlarada yardimci olabilirim artik 120 kasilma konusunda ( yardimci prog. Saolsun ) yeterki dh den geldigini belirtsin

Bi hafdadir inatla akademi buf u kasmiyordum orda bi hakkiniyet olmadigini soylemisdim bundan sonra bende baslicam bakalim nasil yetiscekler bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreal

Evet buyuyoruz bugun 101 lere nova silah verdim 7 8 tane sasirdim bende umarim islerine yarar nasilsa 118 silahlar daga iyi

bir haftadir sun dusurmeye calisiyom biturlu dusmedi artik kendi guild ve unionumuzu da kurduk bizim guildde ( zigetwar) 3-4 kisiyiz 30 yas ustuyuz. Cokda hırsli degiliz ( kale savasiydi guild wara katilmiyoruz ) kendi capimizda egleniyoruz bazen union olarak kervan yapiyoruz bazende event e katiliyoruz zate kale savasi saati bize biraz ters

Bizim duzeyimizde kufurden uzak maksat eylenmek ve vakit gecirmek olanlari bende davet ederim 111+ olanlarada yardimci olabilirim artik 120 kasilma konusunda ( yardimci prog. Saolsun ) yeterki dh den geldigini belirtsin

Bi hafdadir inatla akademi buf u kasmiyordum orda bi hakkiniyet olmadigini soylemisdim bundan sonra bende baslicam bakalim nasil yetiscekler bana :)

Merhaba isminizi bilmiyorum fakat benden yaşca büyük olduğunuz aşikar neden 111+ları kasıyorusunuz sadece ben şuan 100 level'im Beni kasmanız mümkün mü acaba Malum full str blade çar olduğu için kasmak zor Dün ısuyu 15 dk da zor kestim üstüm felanda ezik set düşünmüyorum 120 ye kadar teşekkürler.

Ayrıca Eğer abi yardımcı olamazsa gerçekten yardım etmek isteyenler pm atarsa sevinirim saat 4 gibi oyunda olacağım Nick EFSANE06

• Dimon miriora 111lv siniri var benim party orda saat 16 gecdi yoksun pm me atamiyorum sana

• quote:

Dimon miriora 111lv siniri var benim party orda saat 16 gecdi yoksun pm me atamiyorum sana

Abi c8 hatası alıyorum dur bir daha deneyim
  • Yok oyuna giremiyorum C8 Hatası veriyor
  • Programı D üzerine kurmuştum belki ondandır C'ye atıp deniyorum şimdi haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

Dimon miriora 111lv siniri var benim party orda saat 16 gecdi yoksun pm me atamiyorum sana

Abi c8 hatası alıyorum dur bir daha deneyim

Oyuna Girdim PM Bekliyorum EFSANE06
  • Bugun arkadasi kasarken bug a girdik
    Moblar dogar dogmaz koybalmaya basladi buna arkadasda sahit 7 / 24 ayni yerde kasiyom 10 gundur ilkkez oluyor o sirida charlarda baronet ve knigty gorevleri vardi onlari silince duzeldi umarim tekrarlamaz.

• quote:

Bugun arkadasi kasarken bug a girdik
    Moblar dogar dogmaz koybalmaya basladi buna arkadasda sahit 7 / 24 ayni yerde kasiyom 10 gundur ilkkez oluyor o sirida charlarda baronet ve knigty gorevleri vardi onlari silince duzeldi umarim tekrarlamaz.

Evet abi beni kasarken 120 level'lik yaratıklarda bug başladı Canavalar doğup yok olmaya başladı sonradan abi bazı görevlerini silince geçti. 100 Levelden 117 levele kadar kastın beni çok teşekkür ederim akşama doğru çıkmam gerekliydi haber veremedim sana yemek yiyorsun diye fakat furkana söyledim.Çok teşekkr ederim herşey için senin çarlardan birisi benim friend liste bugün saat 1 gibi oyuna girmeyi düşünüyorum açık olursan ve kasmaya devam edersen sana pm atarım ingilizce çevirilerim var onları hallettikten sonra iyi günler :)

• UP
  • Magic pop card sisteminde bir sorun var sanırım card satın aldım 10 silk karşılığı ama kartı oraya koyamıyorum
  • mbot kullanıyorum ama bozuk çalışıyor başka birçok serverda sorunsuz ama anatoliaonline da rakkamlar isimler herşey kayboluyor. Acaba nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilecek varmı?
  • 2 dosya var bi abimiz ayarladi banada bana ulasirsan image kode disinda sorununa yarfimci olabiliriz

• Oyundayım 93 oldum beni kasabilecek olanlar varmı?oyunda yardımcı olabilecek olan?
  • quote:

2 dosya var bi abimiz ayarladi banada bana ulasirsan image kode disinda sorununa yarfimci olabiliriz

Moblar kayboluyor sürekli arkadaşlarımı kasamadım bugün
  • az önce başladım oyuna ve kurdumu çıkardığım halde gözükmüyor... bankaya koyup geri çekeyim belki düzelir dedim şimdi maymun bankada kaldı iyi mi :S Pet konusunda ciddi buglar var yani... Ama oyun güzele benziyor
  • quote:

2 dosya var bi abimiz ayarladi banada bana ulasirsan image kode disinda sorununa yarfimci olabiliriz

Dostum teşekkür ederim sayende hallettim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.