Şimdi Ara

Anatolia ESO Guildi - Daggerfall (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc versiyonunu oynamadm UI ve grafiksel yönü haricinde ne tür farklar var bilmiyorum.

PC deki gibi chat paneli yok sesli iletişim ön planda tutulmuş.

9 haziranda oyun resmi olarak çıkıyor.

Eski bir wow oyuncu olarak açıkcası benim hoşuma gitti konsoldaki mmo ihtiyacımı karşıladı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 26 Nisan 2015; 18:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Pc versiyonunu oynamadm UI ve grafiksel yönü haricinde ne tür farklar bilmiyorum.

Eski bir wow oyuncu olarak açıkcası benim hoşuma gitti konsoldaki mmo ihtiyacımı karşıladı diyebilirim.

Ben çok beklemiştim zamanında oyunu.İlk çıktığı andan itibaren 2-3 ay oynadım ancak istediğimi verememişti.Daha sonra neler geldi bilmiyorum.Ama konsollara çıkış yapıyorsa kendini geliştirmiş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Pc versiyonunu oynamadm UI ve grafiksel yönü haricinde ne tür farklar bilmiyorum.

Ben çok beklemiştim zamanında oyunu.İlk çıktığı andan itibaren 2-3 ay oynadım ancak istediğimi verememişti.Daha sonra neler geldi bilmiyorum.Ama konsollara çıkış yapıyorsa kendini geliştirmiş demektir.

Normalde Pc ile aynı zamanda cikis yapmis olması gerekiyordu son anda 1 sene ertelendi .

Daha once oynamadığım icin tabi oyunu alınca inceleme fırsatım olucak dediğiniz gibi 1 sene de kendini geliştirmiş olması lazım

• Merhaba, ps4 çıkışında Görüşmek üzere :)

Psn'den ekliyorum Argonit, iznin varsa

• BETA da guildimiz kuruldu
     Anatolia ESO Guildi  - Daggerfall
  • Aragonit. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, şükür kavuşturana bu arada
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Beta süresi az olunca kaptırdık kendimizi

Takipte kalın Videolar gelmeye devam edecek.....
  • oyun 30fps mi olacak tam sürümde ? betada kaç şuan ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    1080p 30 Fps
    pvp savaşı aktif olmadıgından kalabalık bi yerde test edemedim ama dungeonlada herhangi bir fps düşüşüne rastlamadım gayet akıcı bu hali ile
    aslında o kadar grafikte yok oyunda neden 60fps değil anlamadım heleki eso gibi bir oyunda kalabalık yerlerde umarım pc gibi olmaz

• iyi seyirler....
  • Selamun Aleykum arkadaşlar geçen yıl askere gitmeseydim şayet oyunu pc de alacaktım ama kısmet işte yıllarca bekle bekle bekle tam çıkacak askerlik kağıdı gelsin. Neyse ben askerdeyken herkes yardıra yardıra kastığı için oyunu almaktan vazgeçtim ama şimdi ps4 e çıkıyor ve şimdiden ön siparişini vermiş bulunmaktayım. İşin aslı çok fazla bilgi birikimim yok oyunla ilgili sadece 2 yıl önce skyrim oyununu bitirdim uzun bi süre oynadım. Hikayesine ve oynanış sitiline skyrim sayesinde aşinayım ama online ı ile ilgili hiçbir bilgim yok. Muhtemelen girince apışıp kalıcam buyüzden bir guild oluşumu varsa ve benim gibi CAHIL leride kabul ediyorsanız aranıza katılmayı çok isterim

PSN : CnGLSN

• iyi seyirler..

@CnGLSN Bizde çoğu kişi gibi ps4 versiyonu ile sıfırdan başlayacaz ve ilk eso deneyimimz olcak . Aramızda tabi daha önceden oynamış kişilerde bize yol gösterecekler
    PM den mesaj attım..

• iyi seyirler...

@CnGLSN Aramıza hoş geldin 9 haziranda tamrieldeyiz
  • Teşekkürler hoşbuldum. Heycanla bekliyorum

• Merhaba CnGLSN ile işten tanışıyoruz bende oyunun çıkışı ile başlamayı istediğimden umarım daha açık yeriniz vardır

Psn : McNong
    Headset (şimdilik kendi kulaklığı) ve whatsapp var
  • McIltis M kullanıcısına yanıt

Betadan Yeni video...İyi Seyirler..

@McIltis Aramıza Hoş Geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 5 Mayıs 2015; 20:07:33 >
    Düşmanı seçebiliyomusun savaşırken ? yoksa silahı nereye çevirirsen orayamı atıyor ? nasıl bi oynanırlığı var bilmediğim için soruyorum. Bide partyler en fazla 3 kişiden mi oluyor ?
  • CnGLSN kullanıcısına yanıt
    Ekrandaki hedefe yakın düşmanı otomatik seçiyor. Manuel Alan skilleri videolarda görüldügü gibi nereye bakarsan ortada büyük halka çıkıyor küçüldüğü noktada o skilii kullanıyorsun.

30 fps için gayet rahat ve akıcı bir oynanış var yapılabilcek en kolay tuş kombinasyonlarını ayarlamışlar.Ama asıl önemli olan kalabalık savaşlarda Fps düşüsü olacak mı o önemli.
    Partyler 4 kişilik diye biliyorum PC de oynamadığım için tam emin değilim.Betada 3 kişi denk geldi bu şekilde idare ettik.
  • arkadaşlar oyunu şimdi ps4 e yükselttim ama ne bi psn hesabı istedi ne başka bişey.Ps4 haftaya geliceği için deneyemiyorum da herhangi bişey.Bilgi verebilicek var mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.