Şimdi Ara

Anarşist olduğum için dışlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım kimse anarşistlerden hoşlanmıyor oysa çarşı grubunu herkes sever.

• avatar ve nick neden öyle peki sen dünyalı değil misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

avatar ve nick neden öyle peki sen dünyalı değil misin ?

What you talking about ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

avatar ve nick neden öyle peki sen dünyalı değil misin ?

What you talking about ?

anarsistler kendini bi vatana ait hissetmez ondan dediydim ama sanırım anlamını bilmeden anarşist olmuşun.

• Futbol fanatizmi yapan çarşı mı anarşist

Futbol faşizminden beslenenler anarşizm ünvanını taşımayı hak etmeyenlerdendir.Gerçek anarşist futbol saçmalığını reddeder.Anarşizm gibi asrın ideolojisini popülarizm ve ikoncanlık seviyesine indirgeme hatasına düşen sizler yüzünden insanlar anarşizmin ne olduğunu bile bilmeden ona göre tavır alıyorlar

''Futbol olmasaydı,ülkeyi yarım saat bile yönetemezdim''

Antonio Oliveira de Salazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 24 Şubat 2016; 21:07:07 >
  • Yorumlar güldürüyor,konu sahibi hariç herkes anarşini anlamını biliyor ama tek anarşi olan konu sahini :DDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Futbol fanatizmi yapan çarşı mı anarşist

Futbol faşizminden beslenenler anarşizm ünvanını taşımayı hak etmeyenlerdendir.Gerçek anarşist futbol saçmalığını reddeder.Anarşizm gibi asrın ideolojisini popülarizm ve ikoncanlık seviyesine indirgeme hatasına düşen sizler yüzünden insanlar anarşizmin ne olduğunu bile bilmeden ona göre tavır alıyorlar

''Futbol olmasaydı,ülkeyi yarım saat bile yönetemezdim''

Antonio Oliveira de Salazar

Anarşist olduğum için dışlanıyorum

Bunun anlamın bilir misin ? Bilmeden konuşmayın.Benim anarşizmimi burda ölececek kişi sen değilsin.

• çarşının anarşizmle alakası yok yalnız. lisede anarşizm fanatiğiydim sprey boyayla okulda sağa sola anarşist A sı çizerdim, millet koyu beşiktaşlı sanardı çok ayar olurdum çarşının anarşizmin amblemini çalmasına.
  • anarşizm dünyayı yönetmek isteyen gizli finans kuruluşları ve para babalarının siyasi erklere karşı ortaya attığı fikirler örgüsünden biridir. anarşizmin temeli aslında kapitalizme hizmettir.
    anarşizm fikri toplumlarda zemin bulamayınca coca cola, facebook, google gibi sınırötesi firmalar finanse edilmiş daha mal ve koyun sürüsü toplulukların yetiştirilmesi amaçlanmıştır.
    bakınız google ın son dönemlerdeki ar-ge faaliyetleri ülkelerin askeri yatırımlarıyla yarışmakta ve hatta onları geride bırakacak durumda.

http://shiftdelete.net/google-askeri-robotlar-uretebilir-48975

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

anarşizm dünyayı yönetmek isteyen gizli finans kuruluşları ve para babalarının siyasi erklere karşı ortaya attığı fikirler örgüsünden biridir. anarşizmin temeli aslında kapitalizme hizmettir.
    anarşizm fikri toplumlarda zemin bulamayınca coca cola, facebook, google gibi sınırötesi firmalar finanse edilmiş daha mal ve koyun sürüsü toplulukların yetiştirilmesi amaçlanmıştır.
    bakınız google ın son dönemlerdeki ar-ge faaliyetleri ülkelerin askeri yatırımlarıyla yarışmakta ve hatta onları geride bırakacak durumda.

http://shiftdelete.net/google-askeri-robotlar-uretebilir-48975

Dunyayi yonetmek isteyen sahislar ve anarsizm? Yohhartik. Komunizm de abdnin oyunu de tam olsun:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen ne diyorsun kardeşim,iyi ki kvp izlediniz.

• @APOTHEON birçok ideoloji belli bir kesime hizmet için ortaya atılmıştır.
    şuan ütopya halinde olan anarşizm dünyada gerçekleşmiş olsaydı bu durumdan en fazla kim yararlanırdı bunu bir düşünün.
    elbetteki para babaları.
    sınırları ortadan kaldırmak demek hakimiyet ağının genişletilerek birçok toplum üzerinde egemenlik kurabilmek demek.
    anarşizm kapitalizmin ekmeğine yağ sürmektir.

@Bosnia yahu madem bir fikir ortaya attın bunu gerektiği şekilde savunmalısın. seninle aynı fikirde olmayan tanımadığın birini
    polat alemdar hayranı ergenlerden biri olarak yargılamak savunduğun fikre destek sağlamaz.
    ekleme hayatımda hiç kvp izlemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.