Şimdi Ara

Anarchy Online...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Funcom AO'nun klasik sürümünü yani Shadowlands , Alien İnvasion gibi eklentiler olmadan ki halini, bir seneliğine bedava yaptı. Yeni üye olanlar için AO 1 seneliğine bedava, eğer 2006 Ocak ayından önce üyelik iptal edilmez ise veya kayıt sırasında Ödeme Bilgileri girilirse üyelik paralı üyeliğe dönüyor. Yani bedava oynamak istiyorsanız sakın ödeme bilgisi girmeyin.
    Client'ı AO'nun sitesinden indirebilirsiniz.

Gelecek arkadaşlar için, Rubi-Ka 1 server'ındayım.
    Karakter yaratma işini hallettikten sonraki alanda ICC Shuttle Port koridouna giriyorsunuz. Bir mekik sizi Newbi Island'a getiriyor. Bende Newbie Island' dayım hala. Gelen olur diye ayrılmadım. Beklerim.

• Allah hade ya hemen geliyorum
  • Benim karakterin adı Khormir. Görürsen selam vermeden geçme
    Gelen olur diye bir kaç gün daha "Newbie İsland"'dan ayrılmayacağım. Ayrıldın mı geri dönemiyorsun.
  • 835 mbmış. Çek çek bitmedi saatlerdir. 15.7.3 epolive_nointro versiyonu bu. Bununla girebilirim herhalde. birde ek paketlerini alsak üvreti karşlığında avaturkte ne kadar oynayabiliriz.
  • Vay be baya güzelmiş bu saate kadar bekldiğimie deydi
  • Beyler gelmeyen kalmasın bedava haydi bedavaa
  • Fazla MMORPG'ci yok anlaşılan forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight online vs world of warcraft
    18 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nickim vanett ama bir türlü kısmet olmadı hala ekran kartımı bekliyorum gelse de rahat rahat oynasam
  • Ya zaten bu aralar acaip, lag var (en azından bende) "Newbie Island" da. Adadan ayrılacağın zaman bana haber ver istersen, beraber bir takım kurar, takılırız.
    Ben şu anda Neutral'ım. Borealis şehrindeyim. Başlangıç adasında daha kalacaktım ama artık "Boss" lar bile XP vermez oldu.
  • beyler anarchy yi biraz anlatabilirmisiniz nasıl , grafik falan iyimi??
  • Oyun boş iştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 27 Nisan 2006; 22:36:07 >
  • bakın kim geliyo yanınıza

oyunda görüşürüz
  • Oy oy oy. Bugün hiç girmedim nerdeyse ve oyun baya geniş tavsiye ederim.
  • yaw, oyunun autoupdater ı felan yokmu yaw. Bir update menüsü geldi, kaybolursun yani?

eğer yokise sırayla hangilerini çektiklerini sorsam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Beyler gelmeyen kalmasın bedava haydi bedavaa

ne bedava mı koşun la bedavaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

yaw, oyunun autoupdater ı felan yokmu yaw. Bir update menüsü geldi, kaybolursun yani?

eğer yokise sırayla hangilerini çektiklerini sorsam?

Aman ha hoca update falan yok direk dalıyorsun oyuna karakter seçimi falan. Tabii önce account açman gerek
  • tmm o şekilde oluyormuş, denedim sonra girdi. Değişik bişe bu oyun alışmak lazım.
    nick: valacirca
  • Bir gündür bitmesini beklediğim bir dosya indiriyorum. Bitsin, bu akşam 8-9 gibi Rubi-Ka'dayım.
    Khormir (Borealis kentinde ) veya Carandor ( Newbie Island'da) olarak bulabilirsiniz beni oyunda .....
  • tuhh be baglantım iyi olsaydı gelirdimm..
  • Oyun boş iştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 27 Nisan 2006; 22:36:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.